IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
21.3.19 18:51

Holky mám dotaz: byly jste také po ET tak nafouklé? Ne podbřišek-ten mě nebolí a ani se mi v něm noc neděje, ale spíš okolo pasu-kolem pupíku a nad ním? Je to jako (pardon za upřímnost :oops:) zaražené větry… v noci mě to budí…volala jsem do CARu a prý buď to může být po utrogestanu a nebo lehčí ohss-mám hodně pít, jíst bílkoviny a jinak zatím nic. :(
Měly /máte to také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.19 18:54

@martusia Jé-teď jsem si teprve všimla, že jsi psala, že jsi tu bolest břicha měla také… a také spíš kolem pasu a v nadbřišku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.19 19:35

@Freya10 Ahoj, já to tak měla. Přesně týden po ET jsem měla šílenou bolest v oblasti celého břicha, trvalo to celý večer… Manžel už stresoval, ale uklidnila jsem ho, že to tak může být :) (to jsem si vymyslela, sama jsem nevěděla, vo co go :) ) Další den už bolesti přestávaly. Celkově to trvalo 4 dny, vždycky hlavně k večeru - ale jen jediný den to byla fakt docela mega bolest. Podle dr to byl asi ten opožděný ohss a potvrdil mi, co jsem si našla na netu - že je větší pravděpodobnost otěhotnění. Nám se zadařilo, tak taky přeji!

• Citovat
  • Upravit
608
21.3.19 20:04

Ahoj anonymní! Moc díky. Mně to taky začalo týden po ET a test z krve pozitivní… takže to máme asi dost podobné ;) Moc, moc diky a ať se daří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.19 20:14

@Freya10 Tak moc gratuluji :kytka: My jsme teprve na začátku v 7tt, šíleně se to teď vleče :D

• Citovat
  • Upravit
608
21.3.19 20:26

Moc díky! Taky gratuluju! Jo taaak-tak pořád lepší začátek 7tt,než začátek 5tt jako já :lol: Tak to už máte za chvilku kontrolu srdíčka - ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.3.19 20:40

Na srdíčku jsme byli na konci 6.tt. Teď jsme objednáni až za dva týdny, co já do te doby budu dělat :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.3.19 13:37

@marlenka19 Dva týdny je super - obzvlášť, když už jste viděli srdíčko :srdce: ;)

Jooo - to u nás momentálně - dcera dneska ve 3 ráno brek a bolest ouška. Takže výlet na ORL, tam v čekárně s chrchlající holčičkou s megafuj angínou…jako asi si v rámci obrany vlastního psychickýho zdraví přestanu okamžitě připouštět vše, co se první týdny těhu může stát, protože to by mi fakt jeblo…a to ještě doufám, že se z toho dceři nevyhlube žádnej horečkovej fuj, protože právě usnula, což poslední dva roky dělá přes den vždy jen když je jí blbě… :roll: Jakože ve chvíli, kdy jsem jí fest držela při tom píchání ucha na klíně a ona sebou házela mi teda moje pár dní starý strachy na téma „jestli já jsem se náhodou nesehla moc prudce a neublížila embryu“ přišly fakt malicherný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
22.3.19 13:40

@marlenka19 a předali tě z caru už ke gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.3.19 14:03

@Freya10 Mi dr rikal, ze mam jit na neschopenku (pracuju s detmi - riziko nemoci, sem tam stres). Hodne jsem to zvazovala, ale nakonec do prace chodim stale. Prijde mi, ze v kazde volne chvilce neco vyhledavam a ctu, v praci se aspon zabavim jinak a citim se tam dobre. Vim, je to risk, ale zas si rikam, ze doma bych se nervovala… Rikam si, ze nakazit se muzu i v obchodaku, pri prochazce se psem. Co se ma stat, stane se asi kdekoliv…
@Adulka24 Nene, jsem porad u dr z caru, ale on je i „normalni“ gynekolog. Ja jsem teda chodila k jinemu gyn, ale myslim si, ze ten z caru si me bude chtit nechat dele nebo naporad. Slysela jsem, ze to tak ma ve zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
22.3.19 14:06

@marlenka19 tak to jo, já jdu do caru naposled 1.4. a pak už ke gynekologovi, už jsem i objednana na odbery krve ke screeningu. Tak at všechno pokracuje v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.3.19 14:09

@marlenka19 No já právě jak magor už od začátku stimulace neposílám dceru do školky…no a stejně toto… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.3.19 15:04

Holky tak paráda - dcera má 38,6 a to ucho jí bolí zase = jedeme na ORL pohotovost…já se fakt zvencnu…tak já se tu bojím chrchlajících lidí na ulici a pak mám nějakou parádní (a doufám, že „jen“) virózu přímo doma + strach o dceru…asi nezbývá, než přestat taktizovat a prostě s pokorou přijmout situace tak, jak přicházej, nebo nevim… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.3.19 16:17

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. 13.2. jsme byli na ET. Zatím vše pozitivní, ale stále nemáme srdíčko. Velikost gestačního váčku je 23mm, pěkně vidět žloutkový a náznak plodu.
Máme někdo zkušenosti?? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
23.3.19 16:21

@Veverka81 ja byla na et 14.2. a srdicko uz mame. Jeste vydrz, treba je pomalejsi a dohoni to. Moc drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí