IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
590
20.3.19 09:32

Zdravím všechny snažilky. Můžete mi, prosím, poradit? Od soboty si píchám injekce na stimulaci, k tomu ještě injekce na ředění krve a od pondělí mám strašně silnou menstruaci a dnes mám jít na kontrolu. Jako v tomhle stavu mi dělat ultrazvuk je asi nesmysl, že? Máte s tím nějakou zkušenost? Resp. co za vyšetření se provádí při první kontrole v období stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
20.3.19 11:35

@Adulka24 @Freya10 Holky oběma moc gratuluju!!!
Já byla na UZ dnes, taky máme :srdce: a je tam vidět jedno ( vkládali se dvě). Jsem 6+5 a vše zatím v pořádku, další kontrola za 2 týdny. Takhle daleko jsem nikdy nebyla, úplně se zatím bojím radovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.19 11:59

@Fatimka Díky moc a paráda! Moc, moc gratuluju! Tyyyyjo- srdíčko-to se někdo má :mrgreen:.
Já si samozřejmě pečlivě nastudovala všechny statistiky IVF a když už je srdíčko, tak už je jen velmi malá pravděpodobnost, že by se nedošlo až k porodu ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
20.3.19 13:09

@Freya10 velká gratulace, já zatím nic, dneska i včera sněhobílo, mám strach že už z toho nic nebude, ET bylo 11.3 a mrazáček žádnej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
20.3.19 13:13

@Fatimka gratuluji k :srdce: , je to nadherny pocit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.19 13:49

@xpetkax Tak na ofiko testování je ještě čas - že? Já nebýt v té studii, tak bych měla v instrukcích testovat až po víkendu- prostě - 14 dní po transferu… ;)
Ale chápu strach-taky nemáme mrazáčka a vzhledem k tomu loňskému ZT jsem taková jakože dost skeptická… že dvě čárky na testu (kor vlastně v 3+5tt) fakt ještě nic moc o budoucnosti neříkají… 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
20.3.19 14:09

@Freya10 ofiko testovat mam az v pondeli, ale strach je veliky. Hodne zen melo aspon ducha stejne jako ty uz mnohem drive, tak stale doufam. dve carky je jen dalsi meta, ale i ty by potesily ;) dulezite je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 17:21

@Fatimka supeeeer a pocítila jsi něco te by to jedno odešlo?

Každopádně holky se :srdce: moooc gratuluji 👍 👍 👍
Mě čeká za měsíc KET tak snad se posledn :andel: í vložka rozmezí a chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.19 19:09

@xpetkax Jojo… :srdce: jo… nejdůležitější ale asi momentálně bude se z toho čekání nepos… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
20.3.19 21:24

@janevim20191 a co to je? :-) @Freya10 prima! Gratuluji :potlesk: :dance: ty bolesti a nevolnosti jsem mela take od zacatku, jeste pred testem, ono to asi bude tim progesteronem, ktery bereme navic @Fatimka gratuluji :srdce: ! A vitej ve svete nekonecneho cekani na dalsi kontrolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
20.3.19 21:25

@janevim20191 Vůbec ne, myslím si, že se spíš vůbec nechytilo než že by odešlo postupně …Necítila jsem nic stejně jako po všech předchozích neúspěšných KET a ET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
20.3.19 21:28

@martusia Děkuju! Přesně tak, nekonečný čekání na jeden pozitivní výsledek za druhým…Ale důležitý je, že to zatím krůček po krůčku jde…
Ten test taky vůbec neznám, předpokládám, že to je taková ta hrazená náhražka odběru plodový vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.19 13:25

@Fatimka Jj panoramatest je místo odběru plodové vodY. A brzo ze daji zjistit i případně nemoci než až na creeningu. Ale si je to spíše pro starší paní (myslím těhotensky) 36+ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.3.19 14:33

@janevim20191 Takže přesně pro mě :lol: :lol: Je mi 38 totiž :lol: Uvidím, co mi řekne můj gynekolog toho 3.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.3.19 15:03

@Fatimka @janevim20191 ja ani nic moc zjistovat nechci… znam dve holky, kterym rekli, ze dite bude mit vyvojovou vadu, obe maminky cely zbytek tehotenstvi prozily ve velkym stresu, miminka nakonec narodily se zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí