IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11851
12.3.19 13:19

@Fatimka me prsa vždy bolely jen po stranách, ale co jsem tehotna, tak me boli cele, takze je to jine ;) pritel rikal, ze jsou i vetsi :)
Kolik tt budeš v den UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
12.3.19 14:51

@Freya10 jsem ráda, že ta prodloužená kultivace opravdu vybere jen ty nej, aby se člověk vyhnul zbytečnému transferu, ale mrzí mě, že zbylo jen jedno. Přítel má špatnou morfologii, tak možná i to má příčinu. Musíme věřit, že to jsou právě ti bojovníčci, kteří se uchytí. Pak jedině zase to stejné kolečko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.3.19 14:53

@Adulka24 Mě to zrovna předevcirem manžel říkal taky, že se mi určitě zvětšily, mě to nějak nepřijde :) Budu 7.týden, tak jsem zvědavá, co tam bude vidět, dávali jsme ty 2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.3.19 16:50

Tak dneska jsem tam volala s tím že jsem měla zmeškaný hovor, a ptám se jestli zítra tedy ten transfer platí…oni na to …to nevíme 8o ale, že prý od nich z laborky ten zmeškaný hovor nebyl takže se nic nemění takže asi zítra ten transfer platí. Jako nevím vážně se mi to jejich chování nelíbí :? Takže mi nezbývá než vydržet do zítřka a doufat ;) na transfer mám jít ve 12:30 tak snad mě nepošlou domů s prázdným bříškem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
12.3.19 19:52
@xpetkax píše:
@Freya10 jsem ráda, že ta prodloužená kultivace opravdu vybere jen ty nej, aby se člověk vyhnul zbytečnému transferu, ale mrzí mě, že zbylo jen jedno. Přítel má špatnou morfologii, tak možná i to má příčinu. Musíme věřit, že to jsou právě ti bojovníčci, kteří se uchytí. Pak jedině zase to stejné kolečko :(
budu držet palce at je vše v pořádku! Mužů se zeptat jakou jste měli metodu oplodnění když má přítel špatnou morfo? My máme to samé a se stimulaci začínám v dubnu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.3.19 19:58

@Kater90 ahoj, sice ses neptala me, ale partner ma taky spatnou morfologii a meli jsme metodu PICSI a MACS a 3 embrya se posilala na geneticke vysetreni (duvodem bylo vice predchozich potratu) a vsechna jsou zdrava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 20:06

@Fatimka jeee tak to jsem napnuta zda uvidíme dvě bubliny :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 20:10

@Ella2112 tak to je fakt divny ze to v laborce řekli ze neví jak jsou na tom vaši embrousi :cert: to je jednání teda :pocitac:
Ale držím palce pak dej vědět po transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
12.3.19 20:11

@Kater90 Ahojky, metoda zpracovani spermii MACS, oplozeni ICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 20:12

Stalo se vám někdy pri transferu ze to neslo?
Mě vždy museli pristipnout čípek aby se do dělohy dostali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.3.19 20:29

@janevim20191 Mě se to stalo asi 2× a jednou to bylo fakt nepříjemný, prislo mi to nekonečný…Ale nakonec se tam vždycky nějak dostali a třeba teď naposledy to šlo jak po másle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 20:56

@Fatimka mě úplně poprvé to šlo taky jak po másle, ale to bylo před 10lety :lol: , a teď 3× desny. Přesně nekonečně to bylo. Jsem si říkala jestli to nějak nemohlo poškodit to embryo. Když to trvalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.3.19 21:02

@janevim20191 Děkuji ;) dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
12.3.19 22:59

@ilovemydog díky za odpověď tak jako tak :D všichni dělají MACS, my zatím máme domluvené jen PISCI, ale říkal ze embryolog uvidí podle situace, ze třeba bude dostačující ISCI, ale asi na PISCI budu trvat. Jelikož se jedna o 1 IVF asi embrya vyšetřovat nebudeme… jinak gratuluji ze je mate zdravá! v jaké ted ste fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.3.19 23:17

@Kater90 jo, ja myslim, ze minimalne to PICSI by udelat meli, jestli mate spatnou morfologii. nam doporucili i to MACS, ale partner mel spatnou i fragmentaci DNA, tak mozna proto. no a nemit za sebou tolik neuspechu a potratu, tak bychom tu genetiku taky nedelali. nakonec jsme asi ani nemuseli, kdyz jsou vsechna zdrava :D tak verim, ze vam to dobre dopadne i bez ni ;) a jsme ve fazi cekani na KET, ktery probehne uz ted v patek. a kdy pujdes na odber?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí