Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ella2112 tak co nového? ono to je nějaké divné, že Tě neinformují každý den jak to vypadá s vývojem… každopádně hlavně at Ti tam dají dobrého bojovníka do bříška!
@Adulka24 @Fatimka Holky, také máte pocit, že tím pozitivním testem to někonečné čekaní teprvé začíná? jdu v pátek na utz, přestaly mně bolet prsa a vůbec se začinam cítit nějak podezřele normálně, tak se děsně bojím, co nám řeknou..
@martusia Ani mi nemluv, mám pocit, že už ta nejistota a strach neskončí až do porodu, pokud všechno klapne, když člověk čte, co se všechno může stát…Určitě napiš, jak jsi dopadla, držím moc palce!
Ahoj, no v deset mi volali ať nejezdím že se embryjka špatně vyvíjela a přestala úplně
no život jde dál… Všem držím palce ![]()
@Ella2112 to me moc mrzi! a v jakem jsi CARu? cetla jsem vsechny tve prispevky a maji teda zvlastni pristup. a jsi mlada, tak je to zvlastni, ze ti nic nezbylo. kazdopadne drzim moc moc palce a preji hodne sil do dalsich pokusu ![]()
@ilovemydog Děkuji
jsme v Pronatalu v Teplicích..... no je to zajímavé no ten jejich přístup ![]()
@Ella2112 tak to je mi moc lito
a ten Vas car je nejaky divny, jedyny plus je asi nizka cena. Nechcete zkusit priste jinde? Priste to urcite bude lepsi!
@martusia Děkuji
říkali jsme si že by jsme to zkusili někde jinde… máme tři měsíce tak snad něco vybereme ![]()
@Ella2112 zkuste urcite jinou kliniku a uvidis, ze to dobre dopadne ![]()
@Ella2112 Ježiš tak to je mi hrozně líto. Musí ti být strašně smutno
Diskuzi sleduju a tobě jsem držela všechny palce, ať to má šťastný konec. Příště se to ale určitě povede, u IVF jde hlavně o trpělivost a čekání ![]()
@Ella2112 také mě to mrzí, ale nezoufejte. Mělo to tak být. A příště to vyjde. ![]()
Holky já normálně po poslední stimulaci (něco přes měsíc) mám furt nafouklé břicho
a nechce mi splasknout . Měly jste taky po OPU takový problém delší dobu?
@terrka83 Děkuji
dneska už je to lepší
Ale do dalšího pokusu chceme jít až tak v září… Chceme se hodit do pohody a užít si léto ![]()