IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
11.3.19 12:45

@xpetkax Určitě je to ta správná! Já to měla podobně, původně 23 foliklu, z toho 16 vajíček, oplodnilo se 8, do 2. dne byly čtyři a další den jenom dvě, takže jsem nemohla mít ani prodlouženou kultivaci a 3.den mi zavedly obě a test i krev mám pozitivní! Ale taky mi bylo hrozně líto, že z tolika vajíček nezbylo nic na zamrazeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.3.19 12:51

@Adulka24 Ahoj, už jsi po UZ? Já pořád nemám žádné příznaky a trochu mě znervoznuje čekat az do 20.3.na UZ, mám cukáni dělat si další test, jestli je pořád pozitivní :) A mam takový intimní dotaz - dr.mi rikal, že se mam šetřit, ale mě nějak nenapadlo se ho zeptat, jak se sexem :oops: Může se nebo ne, nevíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
11.3.19 13:01

@Fatimka ahojky, ja jdu na UZ az 18.3. Me teda boli fest prsa a citim se jako bych mela kocovinu, mam pocity na zvraceni. Kazda jsme jina ;) no my to radsi do prvni kontroly neriskujeme, v pondeli se pak dr. zeptam, jeste ze jsou i jine techniky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.3.19 13:48

@Adulka24 Prsa mi bolí taky, ale bolely mi už co jsem začala brát Utrogestan, jinak právě nic…Tak to jdeš o 2 dny dřív, to pak dej vědět, jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.3.19 13:50

@Fatimka juu gratulace at je vse na ultrazvuku v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.3.19 14:45

Tak dnes jsem volala do laboratoře jak se daří těm našim 3 embrijkám a jediné co mi řekli že mám přijít ve středu na ET a kdyby prý se něco změnilo a nemusela jsem chodit tak zavolají… cca 10 minut na to mi volali ,ale já měla ztišené tóny byla jsem na školení. Tak teď nevím co to chtěli :? a je to hrůza ta beznaděj:zed: zkoušela jsem volat zpátky ale laborka to nebrala… a na recepci mi řekli že se mi ozvou a zatím noc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.3.19 16:36

ja mám další ránu od Repromedy. měli jsme zaplacené 4 zamrazena embrya. když jsem byla na et, zamrazili 2 a dvě měli zamrazit další den. dnes volam (po 12 dnech) a zjišťuji, že máme jen 2…je to velké zklamání a oni nás vůbec neinformovali. za všechno pry může doktor, který tam už není. od pátku mám mesicky a na jijech doporuceni do včerejška jsem píchala injekce, jak jsem dnes zjistila, zbytečně. Jak dlouho trvají vysledky imunologie a genetiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.3.19 16:42

@Ella2112 myslím na tebe, my jeli dnes na transfer a včera byly 3, dnes nám řekli, že zbylo jen jedno, tak už si hoví uvnitř a myslím jen a jen pozitivně, že právě to je to vyvolené embryjko. Jinak budeme muset vše podstoupit znovu, ale tuto možnost se snažím nepřipouštět, to mě řekli i v CAR, myslete pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.3.19 17:16

@xpetkax děkuji :srdce: tak to gratuluji :palec: určitě se tam mimísek krásně zahnízdí :* držím moc moc palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.3.19 17:51

@Ella2112 a už se ti ozvali proč volali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.3.19 18:00

@xpetkax bohužel ne :? Zítra tam zase zavolám v 11 a uvidím ;) a dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.3.19 09:29

@xpetkax Ahojky - tak u nás jak přes kopírák - den před ET byla 2 krásná a 2 se stagnujícím vývojem a v den ET už bylo jen jedno. Takže též mám zavedeno to jedno a na kryo nic nezbylo…tak moc,moc držím palce, ať jsou obě naše ta vyvolená, co k nám prostě chtěla ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 13:15

@Ella2112 tak co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
12.3.19 13:16

@Ella2112 taky jsem napnutá jak kšandy, doufám, že je vše v největším pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
12.3.19 13:17

@xpetkax držím palce, ať se u Tebe embryjku líbí :kytka: budu tu čekovat // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí