Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xpetkax Určitě je to ta správná! Já to měla podobně, původně 23 foliklu, z toho 16 vajíček, oplodnilo se 8, do 2. dne byly čtyři a další den jenom dvě, takže jsem nemohla mít ani prodlouženou kultivaci a 3.den mi zavedly obě a test i krev mám pozitivní! Ale taky mi bylo hrozně líto, že z tolika vajíček nezbylo nic na zamrazeni…
@Adulka24 Ahoj, už jsi po UZ? Já pořád nemám žádné příznaky a trochu mě znervoznuje čekat az do 20.3.na UZ, mám cukáni dělat si další test, jestli je pořád pozitivní
A mam takový intimní dotaz - dr.mi rikal, že se mam šetřit, ale mě nějak nenapadlo se ho zeptat, jak se sexem
Může se nebo ne, nevíš? ![]()
@Fatimka ahojky, ja jdu na UZ az 18.3. Me teda boli fest prsa a citim se jako bych mela kocovinu, mam pocity na zvraceni. Kazda jsme jina
no my to radsi do prvni kontroly neriskujeme, v pondeli se pak dr. zeptam, jeste ze jsou i jine techniky ![]()
@Adulka24 Prsa mi bolí taky, ale bolely mi už co jsem začala brát Utrogestan, jinak právě nic…Tak to jdeš o 2 dny dřív, to pak dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Tak dnes jsem volala do laboratoře jak se daří těm našim 3 embrijkám a jediné co mi řekli že mám přijít ve středu na ET a kdyby prý se něco změnilo a nemusela jsem chodit tak zavolají… cca 10 minut na to mi volali ,ale já měla ztišené tóny byla jsem na školení. Tak teď nevím co to chtěli
a je to hrůza ta beznaděj:zed: zkoušela jsem volat zpátky ale laborka to nebrala… a na recepci mi řekli že se mi ozvou a zatím noc ![]()
ja mám další ránu od Repromedy. měli jsme zaplacené 4 zamrazena embrya. když jsem byla na et, zamrazili 2 a dvě měli zamrazit další den. dnes volam (po 12 dnech) a zjišťuji, že máme jen 2…je to velké zklamání a oni nás vůbec neinformovali. za všechno pry může doktor, který tam už není. od pátku mám mesicky a na jijech doporuceni do včerejška jsem píchala injekce, jak jsem dnes zjistila, zbytečně. Jak dlouho trvají vysledky imunologie a genetiky?
@Ella2112 myslím na tebe, my jeli dnes na transfer a včera byly 3, dnes nám řekli, že zbylo jen jedno, tak už si hoví uvnitř a myslím jen a jen pozitivně, že právě to je to vyvolené embryjko. Jinak budeme muset vše podstoupit znovu, ale tuto možnost se snažím nepřipouštět, to mě řekli i v CAR, myslete pozitivně.
@xpetkax děkuji
tak to gratuluji
určitě se tam mimísek krásně zahnízdí
držím moc moc palečky ![]()
@xpetkax bohužel ne
Zítra tam zase zavolám v 11 a uvidím
a dám vědět ![]()
@xpetkax Ahojky - tak u nás jak přes kopírák - den před ET byla 2 krásná a 2 se stagnujícím vývojem a v den ET už bylo jen jedno. Takže též mám zavedeno to jedno a na kryo nic nezbylo…tak moc,moc držím palce, ať jsou obě naše ta vyvolená, co k nám prostě chtěla
![]()
@Ella2112 taky jsem napnutá jak kšandy, doufám, že je vše v největším pořádku ![]()
@xpetkax držím palce, ať se u Tebe embryjku líbí
budu tu čekovat // ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď