IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
30.1.19 08:08

@Ella2112 tak drahá 😂 🤣to už chceme mooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
30.1.19 17:54

@Ajina39 To je svatá pravda :( mě by stačil hladký průběh ivf :think: dnes jsem byla na utz ..... Mám tak pěkné docela už velké čtyři folikuly… Ale bohužel jsem se dnes zbudila s hořečkama a nemohla jsem ani mluvit … Doktorka to samozřejmě zastavila :,( tak doufám že budete mít více štěstí!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
30.1.19 18:41

@Ella2112 achjo to mě moc mrzí :( tohle je prostě hrozná smůla, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
30.1.19 19:14

@Ella2112 tak to mne mrzi, ze to musis odlozit. Ale pristi mesic uz urcite vsechno pujde hladce,… ono to je blbe obdobi, chripka vsude a je jednoduche neco chytit v nejmin vhodnem okamziku. Mne ted take hrozilo odlozeni ET, ale jsem se nejak zazracne vcas uzdravila. Ten unor bude mozna na to i lepsi - delsi dny, vic svetla a uz i snad mensi zima… Drz se zatim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
30.1.19 20:25

Holky moc vám děkuji za podporu ;) zkusíme to teď hold přirozeně no ;) Paní doktorka říkala že když mám oba vejcovody průchozí je tam šance otěhotnět spontánně,tak nám vypočítala ovulku tak uvidíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
30.1.19 20:57

Ahojky muzu se k vam pridat??asi teda nesplnim nazev diskuze,ikdyz trochu jo.. v nedeli jsem byla na opu pri svem prvnim ivf,bohuzel jsem mela pouze jeden oocyt a ten uz v utery byl pryc :,( ted budu cekat co semnou bude dal.. doktor pri odberu zjistil endometriozu :nevim: nevim no,me nikdy nikdo zadne testy krom krve nedelal.. Tak ted budu na nejakych vysetreni trvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
30.1.19 21:40

@monicskaa Ahoj! Jeden oocyt si asi mela bez stimulace, ze? Tak priste Te asi nastimuluji… kazdopadne aspon Ti neco doktor zjistil, tak vi co lecit. Preji Ti at dalsi pokus ma vysledek v podobe miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
30.1.19 21:47

@martusia mela jsem gonal 200 a 225 jednotek..stimulka byla..pry sem mela nejaky cerny :nevim: folikuly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
31.1.19 06:15

Holky jak to čtu, tak je mi Vás líto. Držte se. Já teprve za 14 dní začnu stimulovat, tak doufám, že budu zdravá. Teď v zimě je to celkem těžké, aby člověk někde něco nechytl. Držím vám všem palce, ať to příští cyklus vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.1.19 11:52

@Ella2112 No já jdu v pondělí v půl 3 aby mi řekla kdy budeme zavádět…Tak snad to bude napoctvrte ok…ale kdo ví…vše je nevyspitatelne…stačí maličkost a vše je jinak.....
Uvidíme zda se tento rok i na mě usměje štěstí…
Ty se drž bude dobře…ať teď nebo jindy…naděje umírá poslední…svatá pravda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
31.1.19 11:59

@monicskaa tak tomu neruzumim :( a Ty uz mas nejake deticky? koukam, ze mas na emiminu tysice prispevku :-) @Ajina39 tento rok to musi dopadnout! 19tka je pry dobre cislo :-) @terrka83 tak se ozvi az zacnes stimulovat, preji at to rychle ubehne a dockas se // je to Tvuj prvni pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
31.1.19 12:20

@martusia Děkuji. A ano, je to můj první pokus. Ale jak čtu tady ty diskuze, jak to některé holky podstupují třeba po osmé (KET), tak se připravuju na to, že poprvé to asi nevyjde. Vůbec nevím, jak bych to psychicky snášela, tolik neúspěšných pokusů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
31.1.19 12:44

@martusia mam 7 letou slecnu..s byvalym partnerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.1.19 12:48

@martusia díky kočko
Snad máš pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
31.1.19 12:53

@terrka83 take obdivuji holky, ktere jdou do toho tolikkrat a se nevzdavaji… ale stava se, ze vyjde to i na poprve… nebo nekomu to nevyjde, vzda to a nakonec otehotni prirozene… a proc jdes do IVF jestli se muzu zeptat? mate nejakou konkretni diagnozu nebo proste se nedari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí