IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
25.1.19 19:45

@Nina.Praha :mrgreen: jo to ten můj si v nich libuje taky :mrgreen: já ovuluji normálně ale mám asi moc krátké cykly 23DC a jinak to FSH 15 víc nic nenašli :? A do které chodíte kliniky? ;) A prosím tě když stimuluješ na ket, tak to je stejné jako klasicky na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.1.19 19:46

@Ella2112 a vy nechcete mrazit z důvodu, že se bojíte, že vy embrya nepřežila rozmražování? Pochopila jsem to správně? Nebo se pletu? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
25.1.19 19:47

@Nina.Praha tak snad už se zadaří ;) já furt přemýšlím jestli jedno nebo dvě :D jestli budou vůbec nějaké že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
25.1.19 19:48

@Nina.Praha ano přesně toho se bojíme :? Ale zvažujeme to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.1.19 19:48

@Ella2112 na IVF jsem měla injekce, ale teď mám “řizený” cyklus - neměla jsem menstruaci vůbec, takže jsem dostala koňskou dávku Utrogestanu (6× naráz) a pak hned zase vysadit - to spistilo menstruaci a od menstruace jsem začala s tím estrofenem, podle ultrazvuku pak popřípadě upraví dávkování estrofemu nebo přidá prý injekce gonalu. Chodím do Car v Praze - GEST

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
25.1.19 19:50

@Nina.Praha a už víš kdy jdeš na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.1.19 19:51

Já jsem při ET zvolila jedno - doporučili mi použít jedno co se vyvíjelo po PK nejlépe. Ale teď právě jsme se rozhodli pro dvě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.1.19 19:52

V pondělí 4.2. by měl být utz :dance: normálně se hrozně těším… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
25.1.19 19:56

@Nina.Praha To ti věřím :potlesk: jestli to půjde dobře tak bych měla jít 4.2 na punkci :mrgreen: :lol: tak snad už ta sliznice bude pořádná ;) moc ti to přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.1.19 19:56

To zmražení bych určitě zvážila. Někdo tu psal, že nechtěl mrazit spíše z náboženských důvodů, že jako co by případně udělali se zbylými embryemi, kdyby se povedl hned první pokus… ale já bych si pokusy neubírala… sama jsem byla smutná, že máme zamraženy jen 3 embrya… a někteří doktoři tvrdí, že KET v přirozeném cyklu je u některých žen dokonce úspěšnější než transfer čerstvého embrya… ale to se domluv určitě s manželem… keckat Ti do toho nebudu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
25.1.19 19:59

@Ella2112 urcite jedno, kdyby se nedarilo, tak je fajn mit hrazene 4 ivf pojistovnou. Navic pokud bych porodila dvojcata, tak přítel mi jasne rekl, ze by treti dite pak nechtel a ja chci zazit dvoje tehotenstvi ;) Taky udelam poradny nakup, dobry napad :palec: a nutridrinky mas z lekarny nebo odkud?
@Nina.Praha ahoj, taky mam pcos, kolik jsi mela folikulu a z toho vajicek prosimte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.1.19 20:02

Jů… tak to Ti taky budu držet palečky! Hlavně se ničeho neboj, já se docela té punkce bála, ale nakonec to bylo úplně v pohodě. Asi 2 hodinky jsem spala úplně jako špalek a pak ještě hodinku jen tak poklimbávala a pustili mě dom, kde jsem spala zase až do večera… dlouho jsem se tak dobře nevyspala jako tam… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
25.1.19 20:02

@Nina.Praha To je určitě pravda s těmi pokusy..... Souhlasím, určitě je to dobrá volba, já taky furt manžela přemlouvám :mrgreen: pro něj jsou to vyhozené peníze :? :zed: je to hlava tvrdohlavá :mrgreen: no uvidíme no :think: a kolik ti je? zda se tedy můžu zeptat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.1.19 20:05

@Adulka24 z toho samého důvodu jsem chtěla při ET jedno. :D folikulů jsem měla přes 25, prý nakonec ani neodsávaly všechny, vajíček jsem měla ale jen 12, embryjka nakonec 4… byla jsem z toho dost špatná… nečekala jsem takový úbytek… ale člověk se s tím nakonec taky srovná… embryoložka mě po telefonu furt uklidňovala, že mi hlídá to vítězné… to bylo milé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
25.1.19 20:09

@Ella2112 a co kdyz se to nepovede a budete muset znovu stimulovat na 2.ivf a znovu platit cca 25-30tis? (nevim, jaky mate cenik ve vasem caru) To mu neprijde jako vyhazování penez? Za ket se pak tolik neplati, v nasem caru jen 4500 a pripadne leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí