IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1088
28.1.19 06:55

@Ella2112 tady se to nějak rozjelo přes víkend :mrgreen: my jsme s klinikou zatím spokojení, tak snad to i tak zůstane :-) taky se bojím aby nebyl problém ještě někde jinde, ale snad ne! :mrgreen: holky co jste tady psali o těch bílkovinách opravdu by to mělo pomoct trochu? Já se taky bojím hyperstimuláku, dnes třetí injekce a už teda cítím docela břicho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.1.19 07:16

@Janičcka92 Ahoj :mavam: určitě to pomůže ;) ale hlavně hodně pij někde jsem se dokonce dočetla že až 6 litrů 8o ale to bych nedala :mrgreen: piju tak 4 litry za den ;) fakt cítíš bříško??? Já vůbec :roll: a ještě k tomu mi skončila MS… Tu jsem dostala v pátek měla jsem ji mít do úterý a včera se po ní slehla zem :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
28.1.19 08:33

@Ella2112 jo tak 6 litrů taky nedám, kolem těch 4 se to dá :mrgreen: no jako cítím, že jsem trochu nafouklá, jinak jako žádná bolest nic. To určitě nebude vadit, že ti skončila dřív. No a ty bílkoviny jsou v nutridrinkách jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.1.19 10:04

@Janičcka92 Taky se cítím nafouknutá… Ale to bude asi tím že se furt cpu :mrgreen: Ano v nutidrinku ;) já si v lékárně koupila ještě Protifar čistou bílkovinu, přidává se třeba do pití, nakoupila jsem si tvarohy, bílé jogurty, a plnotučné mléko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
28.1.19 10:18

@Ella2112 tak jo to je super, já mám doma čisté kravské mléko tak budu popíjet :lol: a kdy máš jít na utz? já jdu ve čtvrtek, jsem hrozně zvědavá a bojím se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.1.19 10:24

Já holky 3pokusy a nic…
Teď leden zase nevyšlo…dávaly jsme čerstvý transfer…
Jsme už samoplatci…a těch peněz a výsledek žádný…mám po další stimulaci zbylých 7kousku…Tak v únoru zkusímzkusime ještě…člověk je strašně ve stresu. Ale to asi znáte…
Tak snad frouzenicek vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.1.19 10:38

@Janičcka92 Tak hezky popíjej ;) já jdu ve středu na utz a taky jsem jak na trní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.1.19 10:45

@Ajina39 Tak to mě mrzí :( a jestli se můžu zeptat jaký máte problém… že musíte podstupovat IVF? Jo peníze..... to je hrůza :zed: a stres ještě větší :? A vůbec se za ty tři pokusy nezahnízdilo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.1.19 10:53

@Ella2112
No víš mě kdysi nechala jedna pani doktorka chodit s mimodeloznim a až mi to prasklo tak mi život zachraňovali v lbc nemocnici…
Od té doby za ty roky to nešlo. Bylo mi to divné…a tak jsem postoupila pár zákroků a operaci kde se zjistilo že mám vše zarostlé a narostle na přední i zadní břišní dutinu…jeden vajecník seskvareny…druhý zarostly do konvultu střev…vejcovod jeden a vlastně ten zbytek nepruchozi…
1pokus čerstvý transfer NIC
2POKUS dvě mražené ty se drželi jen dva měsíce a prý jedno strhlo druhé…teď leden
3pokus a zase cerstve a nic…
Teď zkusíme únor Mrazacky a uvidíme…

Ano peněz je to dost…i když nám tam to nevyšlo už tak se platilo…a teď ani nemluvim jako samoplatci

A psychika jede :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.1.19 12:10

@Ajina39 8o 8o To je hrůza 8o tak to byla jejich chyba teď by ti měli platit IVF oni :cert: tak to sis teda taky prožila :( Držím palečky aby mrazáčky vyšli ;) no kdyby aspoň člověk věděl na 100% že to vyjde tak ty peníze dá a je mu to jedno…ale takle :( věřím ta psychika je katastrofa :roll: a ještě když ti lidi říkají nesmíš na to myslet :zed: no to miluju když to někdo řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
28.1.19 12:33

@Ella2112 přesně to je nejhorší, v sobotu švagrová-nesmíš si to tak moc brát :roll: jasně, ona má dvě děti na první šup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.1.19 12:52

@Janičcka92 No hold ti co to nezažili neví co prožíváme a jaké to je :think: ale aspoň by si měli ušetřit věty toho typu …a být oporou… nemyslím si že tyhle jejich věty jsou zrovna oporou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.1.19 12:59

Přesně moje teta … No nesmíte na to myslet, raději jeďte na dovolenou a užívejte si :nevim: užívat si? Když člověk ví že neotěhotní přirozeně a musí podstoupit IVF? Mám vyhazovat peníze za dovolenou když budou potřeba na jiné důležitější věci :oops: a pokaždé to řekne :zed: momentálně tam raději ani nejezdím protože když jí to vysvětluji je to jak když mluvím do dubu :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.1.19 15:09

@Ella2112
Přesně jak píšeš…slova nemysli na to…jsou úplně hloupá…
Nemysli na něco počem toužis víc než pocemkoli jiném…
Neříkám že se stresuju stále a přemýšlím jen negativně…ale jen přijde spineni krvácení a jiné ne dobré příznaky přijde ten stres sám…
A ano kdyby ty peníze přinesli alespoň výsledky…
Pak slyšíš a vidíš lidi kteří děti ani nechtějí a mají jich plno…
Nebo se jich jakkoli zbaví… Život není fér…a to v ničem…
Nespravedlivý je ve všem…
No 4teho si jdu teprve dohodnout termín kdy dáme Mrazacka…tentokrát už dvě dávat nebudu…uvidíme bud a nebo…pak bych si dala chvilku oraz…ji ak mě trefi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.1.19 15:27

@Ajina39 Máš pravdu život není vůbec fér :? A přesně jak říkáš je spousta žen které se jen tak zbaví svého dítěte :zed: a jiné si nepřejí nic jiného než dítě mít a nic… je to vzhůru nohama :( nedávno tady do našeho klokánku přibyl krásný klouček mrňavý… Vůbec jsem nechápala jak se takového ňuňánka mohl někdo zbavit :zed: a když vidím feťačky s břichem mám chuť střílet :pocitac: a pak si furt říkáš proč já? :zed: jo kort při IVF to jede psychika o sto šest… furt tě to nutí bát se a stresován se… budou nějaká vajíčka? oplodní se vůbec nějaké? vydrží 5 dní? Uchytí se ? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí