Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ella2112 tady se to nějak rozjelo přes víkend
my jsme s klinikou zatím spokojení, tak snad to i tak zůstane
taky se bojím aby nebyl problém ještě někde jinde, ale snad ne!
holky co jste tady psali o těch bílkovinách opravdu by to mělo pomoct trochu? Já se taky bojím hyperstimuláku, dnes třetí injekce a už teda cítím docela břicho ![]()
@Janičcka92 Ahoj
určitě to pomůže
ale hlavně hodně pij někde jsem se dokonce dočetla že až 6 litrů
ale to bych nedala
piju tak 4 litry za den
fakt cítíš bříško??? Já vůbec
a ještě k tomu mi skončila MS… Tu jsem dostala v pátek měla jsem ji mít do úterý a včera se po ní slehla zem
![]()
@Ella2112 jo tak 6 litrů taky nedám, kolem těch 4 se to dá
no jako cítím, že jsem trochu nafouklá, jinak jako žádná bolest nic. To určitě nebude vadit, že ti skončila dřív. No a ty bílkoviny jsou v nutridrinkách jo?
@Janičcka92 Taky se cítím nafouknutá… Ale to bude asi tím že se furt cpu
Ano v nutidrinku
já si v lékárně koupila ještě Protifar čistou bílkovinu, přidává se třeba do pití, nakoupila jsem si tvarohy, bílé jogurty, a plnotučné mléko ![]()
@Ella2112 tak jo to je super, já mám doma čisté kravské mléko tak budu popíjet
a kdy máš jít na utz? já jdu ve čtvrtek, jsem hrozně zvědavá a bojím se ![]()
Já holky 3pokusy a nic…
Teď leden zase nevyšlo…dávaly jsme čerstvý transfer…
Jsme už samoplatci…a těch peněz a výsledek žádný…mám po další stimulaci zbylých 7kousku…Tak v únoru zkusímzkusime ještě…člověk je strašně ve stresu. Ale to asi znáte…
Tak snad frouzenicek vydrží
@Janičcka92 Tak hezky popíjej
já jdu ve středu na utz a taky jsem jak na trní ![]()
@Ajina39 Tak to mě mrzí
a jestli se můžu zeptat jaký máte problém… že musíte podstupovat IVF? Jo peníze..... to je hrůza
a stres ještě větší
A vůbec se za ty tři pokusy nezahnízdilo? ![]()
@Ella2112
No víš mě kdysi nechala jedna pani doktorka chodit s mimodeloznim a až mi to prasklo tak mi život zachraňovali v lbc nemocnici…
Od té doby za ty roky to nešlo. Bylo mi to divné…a tak jsem postoupila pár zákroků a operaci kde se zjistilo že mám vše zarostlé a narostle na přední i zadní břišní dutinu…jeden vajecník seskvareny…druhý zarostly do konvultu střev…vejcovod jeden a vlastně ten zbytek nepruchozi…
1pokus čerstvý transfer NIC
2POKUS dvě mražené ty se drželi jen dva měsíce a prý jedno strhlo druhé…teď leden
3pokus a zase cerstve a nic…
Teď zkusíme únor Mrazacky a uvidíme…
Ano peněz je to dost…i když nám tam to nevyšlo už tak se platilo…a teď ani nemluvim jako samoplatci
A psychika jede ![]()
@Ajina39
To je hrůza
tak to byla jejich chyba teď by ti měli platit IVF oni
tak to sis teda taky prožila
Držím palečky aby mrazáčky vyšli
no kdyby aspoň člověk věděl na 100% že to vyjde tak ty peníze dá a je mu to jedno…ale takle
věřím ta psychika je katastrofa
a ještě když ti lidi říkají nesmíš na to myslet
no to miluju když to někdo řekne
@Ella2112 přesně to je nejhorší, v sobotu švagrová-nesmíš si to tak moc brát
jasně, ona má dvě děti na první šup ![]()
@Janičcka92 No hold ti co to nezažili neví co prožíváme a jaké to je
ale aspoň by si měli ušetřit věty toho typu …a být oporou… nemyslím si že tyhle jejich věty jsou zrovna oporou ![]()
Přesně moje teta … No nesmíte na to myslet, raději jeďte na dovolenou a užívejte si
užívat si? Když člověk ví že neotěhotní přirozeně a musí podstoupit IVF? Mám vyhazovat peníze za dovolenou když budou potřeba na jiné důležitější věci
a pokaždé to řekne
momentálně tam raději ani nejezdím protože když jí to vysvětluji je to jak když mluvím do dubu
![]()
@Ella2112
Přesně jak píšeš…slova nemysli na to…jsou úplně hloupá…
Nemysli na něco počem toužis víc než pocemkoli jiném…
Neříkám že se stresuju stále a přemýšlím jen negativně…ale jen přijde spineni krvácení a jiné ne dobré příznaky přijde ten stres sám…
A ano kdyby ty peníze přinesli alespoň výsledky…
Pak slyšíš a vidíš lidi kteří děti ani nechtějí a mají jich plno…
Nebo se jich jakkoli zbaví… Život není fér…a to v ničem…
Nespravedlivý je ve všem…
No 4teho si jdu teprve dohodnout termín kdy dáme Mrazacka…tentokrát už dvě dávat nebudu…uvidíme bud a nebo…pak bych si dala chvilku oraz…ji ak mě trefi
@Ajina39 Máš pravdu život není vůbec fér
A přesně jak říkáš je spousta žen které se jen tak zbaví svého dítěte
a jiné si nepřejí nic jiného než dítě mít a nic… je to vzhůru nohama
nedávno tady do našeho klokánku přibyl krásný klouček mrňavý… Vůbec jsem nechápala jak se takového ňuňánka mohl někdo zbavit
a když vidím feťačky s břichem mám chuť střílet
a pak si furt říkáš proč já?
jo kort při IVF to jede psychika o sto šest… furt tě to nutí bát se a stresován se… budou nějaká vajíčka? oplodní se vůbec nějaké? vydrží 5 dní? Uchytí se ? ![]()