IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
28.1.19 21:30

zdravim Vas holky :) muzu se pridat? ja mam dneska za sebou ET (prvni ITV). Meli jsme predtim dve inseminace s darcem, nepovedeny zakrok mese/tese (partner ma azoospermii). tak ted 14 dnu cekani… snazim se na to nemyslet, ale to, ze ctu to furum asi svedci o tom, ze se to moc nedari :-) preju Vam aby se vse tento rok povedlo! jinak jsem Polka, tak se predem omlouvam za chybicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
28.1.19 22:09

Ahoj holky, taky bych se přidala, jestli můžu. Já už mám „po“, ve středu jsem byla na ET, tak teď jen přečkat zbylých 10 dní a těšit se na // na testu. „Musí“ tam být, po asi 6 IUI 2 IVF s nějakými KETy úplně bez výsledků si chci užít čekání na hodné miminko a dítě za odměnu.

Máme taky dárce, mě navíc v průběhu diagnostikovali celiakii, takže jsme teď měli skoro rok pauzu, než se dalo tělo dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.1.19 22:11

@martusia :mavam: Vítám tě :palec: tak držím palečky … určitě ti to vyjde ;) měla si krátký nebo dlouhý protokol? Kolik si měla vajíček? Ono na to nejde nemyslet :lol: klidně mysli ale hlavně pozitivně :palec: neomlouvej se kolikrát čumím co jsem to vůbec napsala :mrgreen: telefon si kolikrát píše co chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.1.19 22:21

@Violetina :mavam: Vítám tě ;) tak to držím palečky :palec: určitě se konečně dočkáš ;) moc ti to přeji :* doufám že to tady vyjde nám všem!!!!!! A Béďa jestli ne :mrgreen: určitě tě teď odměna nemine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.1.19 09:24

@Violetina tak drzim palce, musi se to podarit! do ktereho centra chodis? ja do Arlety v Kostelci. @Ella2112 moc dekuji! protokol kratky, vajicek 13 s ceho 8 se oplodnilo. prezilo 5 embrii (2 lepsi a zbytek pry nejake pomalejsi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.1.19 09:38

@Ella2112 uz jsem se docetla, ze si v Teplicich :-) aspon to tam mate docela levne, nas zatim ten jeden pokus vysel na 47tysic… dohromady vse za tento rok tak 90000… obavam se, ze jestli to takto bude ppkracovat tak jeste nase deti budou splacet dluhy ktere vznikly na jejich poceti :-/ jak jde stimulace? take jsem mela bemfolu, pak jeste 3 dny neco dalsiho aby ovu nezacala driv nez ma, s nafouknutym briskem se musi pocitat, ja po tydnu jsem nenasla ve skrini ani kedne kalhoty, ktere by slo zapnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
29.1.19 12:18

@martusia No zatím to tam finančně jde ;) ale bojím se aby mi neřekli že bez darovaných vajíček to nepůjde :? No to už jste dali pěknou pálku 8o tak snad to bude stát za to!!! ;) jo stimulka jde, až na to nafouknuté břicho :mrgreen: zlepší se to po OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.1.19 12:24

@Ella2112
Přesně......kdybych byla bohatá vezmu si děti kolik by jen šlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.1.19 13:36

@Ella2112 jo jo, bude to lepsi… po OPU jsem mela jeste den balon, pak se to zlepsilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
29.1.19 14:47

@Ajina39 Přesně :mrgreen: jen ještě vyhrát sportku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
29.1.19 14:50

@martusia jeeeee tak to si mě potěšila ;) tak nezbývá než čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.1.19 16:59

@Ella2112 Díky, taky nám všem přeju hodně štěstí. Mě už navíc honí věk, takže doufám, že se dítě smíří i se „starou“ matkou. 8)

@martusia Taky děkuji. Jsme teď v pražském Iscare, ale přišlo mi, že kvalita šla nějak dolů, tak uvažujeme o změně pro další cyklus (který ale určitě nebude potřeba, že… :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.1.19 17:00

@Ella2112 Ještě k nafouklosti - paradoxně opravdu pomáhá hodně pít a k tomu jíst bílkoviny, nejen jako léčení případného OHHS, ale pomůže to vstřebávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
29.1.19 18:54

@Violetina Děkuji ;) já piju 4litry za den a bílkoviny také jím ale nějak to moc nepomáhá :? Přijde mi že čím více piju tím je to horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.1.19 19:03

@Violetina stara nebo mlada, je to jedno, myslim, ze nase vytouzene, vymodlene, vybojovane deti budou nejstastnejsi na svete, je jedno kolik je nam let :) mne je 33, ale partnerovi 50… a myslim, ze to nicemu nevadi. a zmenu centra muzes udelat az budea chtit sourozence :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí