IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1350
31.1.19 14:09

Na IVF nás poslali hned, jak viděli manželův spermiogram. I UIU říkali, že je minimální šance. Já jsem jinak (doufám) v pořádku, teda dle mých dosavadních vyšetření. Tak snad to klapne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.2.19 09:18

Ahoj holky ;) tak už je mi lépe :wink: ale vůbec nic si nepamatuji od středy 8o jen že jsem dělala manželovi zábal, ale jinak nic moc :? Byla jsem úplně odstavená… Doktorka říkala že by ovulka měla být cca neděle až úterý, ale včera když jsem šla do sprchy a sundala si podprsenku strašně mě boleli prsa :? Myslíte že mohla už ovulka být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.2.19 09:19

@terrka83 Ahojky :mavam: Myslím že když ty si v pořádku klapne to určitě ;) ;) držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.2.19 20:42

@Ella2112 to je dobře, že už je ti dobře :palec:

já se tu zrovna srovnávám s dalším neúspěchem, začala jsem lehce krvácet :zed: bych se na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.2.19 21:02

@Ella2112 tak at se to podari prirozene! je fajn, ze mate nejakou sanci :-) a ta prsa mozna jeste kvuli tomu, ze chvilku si stimulovala… @Violetina tak to muze delat i embrio to krvaceni… na menstruaci mas asi dost brzo jeste, ze? a asi take beres hormony, ktere menstruaci brzdi a nedostavi se dokud hormony neodstavis (myslim duphaston nebo cokoliv jineho na posileni slznice)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.2.19 21:08

@Violetina Tak pevně doufám že to slabé krvácení je zahnízdění :potlesk: kolikátý den si po Et či Ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.2.19 21:13

Holky, jsem 11. den po ET, taky doufám, že je to jen nidační špinění, ale zvolna se smiřuju s neúspěchem. Uvidíme, jestli se rozkrvácím víc, utrogestan zatím pořád beru dál. ALe já jsem vždycjy začala krvácet i přes jeho vliv - ty moje hormony jsou asi silnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.2.19 22:02

@Violetina tak uvidis… dej vedet. Doufam, ze to jen embrijko o sobe dava vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.2.19 22:12

@Violetina no to už je dost 11 den po Et :? Ale na druhou stranu říkají že když nekrvácíš hodně není nic ztraceno a spoustu těhulek tu uvádí že lehce krváceli až do prvního trimestru ;) Tak držím palce :palec: a dej určitě vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.2.19 22:14

@Violetina a zkoušela si už testík? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
4.2.19 11:19

@martusia @Ella2112

test jsem nezkoušela, myslím, že od neděle v podstatě řádné krvácení je jasným důkazem… nu což, pobrečela jsem si, teď hlavně co dál, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.2.19 12:15

@Violetina tak to mě mrzí moc :( půjdeš do dalšího pokusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.2.19 17:09

@Violetina mrzi mne to :-( tak snad priste. ono se to driv nebo pozdeji podarit prece musi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.2.19 10:46

Puregon

Ahoj holky, zbyl mi cely puregon, nemela by nektera z vas zajem ho odkoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
5.2.19 19:50

Zdravim vsechny :) rada bych se k vam pripojila..zitra me ceka ET,tak jsem z toho trochu nervni 8o 8o . S pritelem je to nase prvni ivf a doufam,ze i posledni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí