Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na IVF nás poslali hned, jak viděli manželův spermiogram. I UIU říkali, že je minimální šance. Já jsem jinak (doufám) v pořádku, teda dle mých dosavadních vyšetření. Tak snad to klapne ![]()
Ahoj holky
tak už je mi lépe
ale vůbec nic si nepamatuji od středy
jen že jsem dělala manželovi zábal, ale jinak nic moc
Byla jsem úplně odstavená… Doktorka říkala že by ovulka měla být cca neděle až úterý, ale včera když jsem šla do sprchy a sundala si podprsenku strašně mě boleli prsa
Myslíte že mohla už ovulka být?
@terrka83 Ahojky
Myslím že když ty si v pořádku klapne to určitě
držím palce ![]()
@Ella2112 to je dobře, že už je ti dobře ![]()
já se tu zrovna srovnávám s dalším neúspěchem, začala jsem lehce krvácet
bych se na to…
@Ella2112 tak at se to podari prirozene! je fajn, ze mate nejakou sanci
a ta prsa mozna jeste kvuli tomu, ze chvilku si stimulovala… @Violetina tak to muze delat i embrio to krvaceni… na menstruaci mas asi dost brzo jeste, ze? a asi take beres hormony, ktere menstruaci brzdi a nedostavi se dokud hormony neodstavis (myslim duphaston nebo cokoliv jineho na posileni slznice)?
@Violetina Tak pevně doufám že to slabé krvácení je zahnízdění
kolikátý den si po Et či Ket?
Holky, jsem 11. den po ET, taky doufám, že je to jen nidační špinění, ale zvolna se smiřuju s neúspěchem. Uvidíme, jestli se rozkrvácím víc, utrogestan zatím pořád beru dál. ALe já jsem vždycjy začala krvácet i přes jeho vliv - ty moje hormony jsou asi silnější ![]()
@Violetina tak uvidis… dej vedet. Doufam, ze to jen embrijko o sobe dava vedet.
@Violetina no to už je dost 11 den po Et
Ale na druhou stranu říkají že když nekrvácíš hodně není nic ztraceno a spoustu těhulek tu uvádí že lehce krváceli až do prvního trimestru
Tak držím palce
a dej určitě vědět ![]()
test jsem nezkoušela, myslím, že od neděle v podstatě řádné krvácení je jasným důkazem… nu což, pobrečela jsem si, teď hlavně co dál, že..
@Violetina mrzi mne to
tak snad priste. ono se to driv nebo pozdeji podarit prece musi!
Ahoj holky, zbyl mi cely puregon, nemela by nektera z vas zajem ho odkoupit?
Zdravim vsechny
rada bych se k vam pripojila..zitra me ceka ET,tak jsem z toho trochu nervni
. S pritelem je to nase prvni ivf a doufam,ze i posledni..