IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
519
11.2.19 19:48
@Ella2112 píše:
No nevím :zed:

Taky vidím.. já už bych u tohodle jásala,protože jsem vždycky měla sněhobílo :zed: popravdě tohle mít na testu,tak testuju denně a porovnavam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.2.19 19:56

Tak aspoň útěcha že blázen nejsem :lol: no jsem zvědavá co s toho bude :lol: no taky znám jenom sněhobílo :? Ale nějak si furt namlouvám že to není možné s že si to jen namlouvám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
11.2.19 20:12

To namlouvání znám…já si testy i fotila pak jsem zkoušela různý filtry a tak jestli se to neukáže asppon tam :mrgreen: :mrgreen: prostě cvakla.. já se chystám testovat až v neděli,tak snad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.2.19 20:19

@HankaRud Jo :lol: taky jsem to dělala každý měsíc :lol: proto mi přijde po dvou letech snažení divné tohle kort spontánně… Byly sice 4 folikuly z Bemfoli, ale je těžké po té době uvěřit… Hlavně se člověk bojí o to více zklamání :zed: tak doufám že tam budeš mít krásné // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
11.2.19 21:53

@Ella2112 já čekám skoro 10let,tak už bych se taky mohla dočkat :lol: ale jak říká tchýně.. drž se nohama na zemi.. no,snažím se,ale bříško si hladím a prdouse prosím aby tam vydržel a za 9mesicu vylezl.. teď když vím,že tam je,tak…tak ho zkouším ukecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.2.19 23:50

Ahojky tak už od rána mě bolí břicho jako při ms a začly i prsa,odpoledne to přešlo a teď zase :( :( a to jsem 3 den po transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.2.19 23:58

@Ella2112 taky jezdím do Pronatalu do Teplic už skoro 2 roky ted jsem byla na 2 ivf :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.2.19 00:27

@HankaRud držím palečky at se miminko zavrtá :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
12.2.19 07:57

@Papaja32 dekuji :) mě prsa bolely co jsem začala zobat utrous..nevím jestli už jsem si zvykla nebo mě bolet přestávají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.2.19 08:59

@Papaja32 a jsi tam spokojená? Já ze začátku moc nebyla furt si nás přehazovali doktoři ale teď už máme jen paní Dr. Rešlovou…je moc hodná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.2.19 09:07

@Ella2112 taky mam Rešlovou a když jsem šla ted na transfer tak tam byl Lojka a přítel byl zklamaný,že to nebude dělat doktorka. No uvidíme jak to dopadne stím už nic neudělám jen netahám nic těžkého a víc odpočívám tak snad se zadaří.já byla těhotná jen jednou a z toho mám 12 letou dceru pak už jsem neotěhotněla nikdy :,( :,( takže ani nepotratila tak mam strach jak si stím tělo poradí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.2.19 09:13

@HankaRud no tyvole 8o 10 let to je síla …si statečná :palec: držím ti palce,a doufám že se embroušek udrží ;) no je pravda že my se jako snažíme dva roky intenzivně, ale ono vlastně ani před tím jsme se nějak nechránili… Když mi bylo 16let a našla si tehdy přítele teď už exmanžela říkala mi doktorka o antikoncepci ale máma byla proti …taky ji nikdy nebrala a říkala že je to svinstvo tak ať ji neberu, co se má stát stane se… Je to 11 let a nikdy nic :( a přitom vždy u Dr. všechno v pořádku… Tak asi nebude ne ? Naštěstí mám teď manžela kterého bych nikdy nevyměnila ale stále se štěstí k nám neobrací :? Tak uvidíme teď no a když nic tak o víkendu začnu píchat Bemfolou a snad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.2.19 09:19

@Ella2112 ja brala v 19 antikoncepci a otěhotněla jsem po 2 měsících ted neberu nic 12 let a prd :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.2.19 12:06

@Papaja32 no jsou i takové případy :? Kamarádka ji brala cca 4 roky pak řekla že chtějí dítě vysadila a hned ten měsíc byla těhotná teď už má 2 letou slečnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.2.19 14:00

@Ella2112 bohužel už se mi to pak nepodařilo :-( a těhotná jsem nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie