Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ella2112 píše:
No nevím
Taky vidím.. já už bych u tohodle jásala,protože jsem vždycky měla sněhobílo
popravdě tohle mít na testu,tak testuju denně a porovnavam ![]()
Tak aspoň útěcha že blázen nejsem
no jsem zvědavá co s toho bude
no taky znám jenom sněhobílo
Ale nějak si furt namlouvám že to není možné s že si to jen namlouvám ![]()
To namlouvání znám…já si testy i fotila pak jsem zkoušela různý filtry a tak jestli se to neukáže asppon tam
prostě cvakla.. já se chystám testovat až v neděli,tak snad..
@HankaRud Jo
taky jsem to dělala každý měsíc
proto mi přijde po dvou letech snažení divné tohle kort spontánně… Byly sice 4 folikuly z Bemfoli, ale je těžké po té době uvěřit… Hlavně se člověk bojí o to více zklamání
tak doufám že tam budeš mít krásné // ![]()
@Ella2112 já čekám skoro 10let,tak už bych se taky mohla dočkat
ale jak říká tchýně.. drž se nohama na zemi.. no,snažím se,ale bříško si hladím a prdouse prosím aby tam vydržel a za 9mesicu vylezl.. teď když vím,že tam je,tak…tak ho zkouším ukecat ![]()
Ahojky tak už od rána mě bolí břicho jako při ms a začly i prsa,odpoledne to přešlo a teď zase
a to jsem 3 den po transferu
@Ella2112 taky jezdím do Pronatalu do Teplic už skoro 2 roky ted jsem byla na 2 ivf ![]()
@Papaja32 dekuji
mě prsa bolely co jsem začala zobat utrous..nevím jestli už jsem si zvykla nebo mě bolet přestávají..
@Papaja32 a jsi tam spokojená? Já ze začátku moc nebyla furt si nás přehazovali doktoři ale teď už máme jen paní Dr. Rešlovou…je moc hodná ![]()
@Ella2112 taky mam Rešlovou a když jsem šla ted na transfer tak tam byl Lojka a přítel byl zklamaný,že to nebude dělat doktorka. No uvidíme jak to dopadne stím už nic neudělám jen netahám nic těžkého a víc odpočívám tak snad se zadaří.já byla těhotná jen jednou a z toho mám 12 letou dceru pak už jsem neotěhotněla nikdy
takže ani nepotratila tak mam strach jak si stím tělo poradí ![]()
@HankaRud no tyvole
10 let to je síla …si statečná
držím ti palce,a doufám že se embroušek udrží
no je pravda že my se jako snažíme dva roky intenzivně, ale ono vlastně ani před tím jsme se nějak nechránili… Když mi bylo 16let a našla si tehdy přítele teď už exmanžela říkala mi doktorka o antikoncepci ale máma byla proti …taky ji nikdy nebrala a říkala že je to svinstvo tak ať ji neberu, co se má stát stane se… Je to 11 let a nikdy nic
a přitom vždy u Dr. všechno v pořádku… Tak asi nebude ne ? Naštěstí mám teď manžela kterého bych nikdy nevyměnila ale stále se štěstí k nám neobrací
Tak uvidíme teď no a když nic tak o víkendu začnu píchat Bemfolou a snad ![]()
@Ella2112 ja brala v 19 antikoncepci a otěhotněla jsem po 2 měsících ted neberu nic 12 let a prd
![]()
@Papaja32 no jsou i takové případy
Kamarádka ji brala cca 4 roky pak řekla že chtějí dítě vysadila a hned ten měsíc byla těhotná teď už má 2 letou slečnu ![]()
@Ella2112 bohužel už se mi to pak nepodařilo
a těhotná jsem nebyla