Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Saja13 nejsem doktor, ale prijde mi, ze iui ve Vasem pripade nema zaden smysl… ze sance bude stejna jak prirozene. Nejspis Ti nabidnou IVF rovnou. My jsme meli IUI dvakrat s darcem (partner nema vubec spermie), zadne nevyslo, tak jsme sli do IVF.
@martusia jj taky si myslím a proto moje Dr asi mluvila hned o ivf se v pátek domluvím co a jak v pátek se rovnou objednáme tak sem zvědavá kdy nad vezmou, sem zvědavá jestli budu mít aspoň ty vajíčka, prej když je chyba na mé straně tak máme jít hned do ivf lepší hned zkusit ivf než pak bejt zas zklamaná, doufám že to vyjde do roku 19 aspoň ještě
😗
@Papaja32 píše:
@monicskaa Ja mela taky jen jedno vajičko při prvním ivf
A delali ti pak nejaka vysetreni proc to tak bylo??nebo jak jste pokracovali?omlouvam se za vlezle dotazy ![]()
@Saja13 ahoj drzim palce
kam ses objednavala jestli se muzu ptat?
Ja taky mela dve iui a nic
@monicskaa já sem spíš pro ivf když to tak čtu i mi to moje Dr doporučila chci se objednat v pátek k apolinari ale ještě si nejsem jistá, chtěla sem gennet ale kamarádka odtamtud odešla a doporučila mi apolinare
tak uvidíme pro co se nakonec rozhodnu
@Saja13 ja chodim od cervna 2018 do pronatal..genet sem chtela ale kamaradka me prwmluvila,mela jsem dve kamosky co maji decka z pronatalu,tak sem verila jim.. u apolinare jsou ted znami a hned jom delali ruzna vystereni
@monicskaa já sem slyšela jen chválu práve, tak ať vám to vyjde brzo 😗 taky doufame za zy peníze aspoň
Ahoj holky, ještě některá čekáte po ET? Přidala bych se, je to nějaký dlouhý to čekání
Já jsem dnes 3. den po ET 2 embryí a začíná mi hrozná rýma, vůbec z toho nemám dobrý pocit
Jinak je to moje 4.IVF a "úspěšné " bylo jenom první, ale nakonec z toho bylo mimodelozni těhotenství…Ostatní pokusy včetně opakovaných KET nic a to jsme údajně s manželem oba zdraví…
Ahoj tak teda už nevím
břicho furt bolí
Ale MS zatím nikde… Dnes jsem zkusila test
8 den po Ovitrelle a je nějaký vadný… Čárku tam vidím ale je křivá
to vidím po prvé
držím všem palce ![]()
@Ella2112 ahojky cosi rozmazaného tam vidím
ale 8 den po ovitrelle je ještě brzo ne? Já měla ducha ještě 11 dní od ovitrelle..
@Janičcka92 jo to určitě je brzo … ale naposledy už 6 den jsem tam měla neviditelného ducha tak jen zkouším
![]()
@Ella2112 jj každému se to odbourává jinak. A dnes ráno si testik nezkoušela? ![]()
@Janičcka92 Ano zkoušela už byl negativní tak jsem zvědavá co zítra ![]()
@Fatimka vitej!
preji Ti at se to konecne podari… 4 IVF to uz je dost, nejvyzsi cas aby to dopadlo dobre!