IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
24.2.19 13:44

@janevim20191
Co se dá dělat… Ještě máme jednoho mrazáčka, tak ještě trochu naděje zbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.2.19 14:17

@Breadfish no ja man zase slabou čárku a mam dylema kde ms je už ma tři dny zpoždění a vysadit ho prý utrogestan nemam až při kontrole 4.3 a dneska jsem 15 den po transferu :-( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.2.19 14:19

@Breadfish kolikaty si den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.19 14:34

@Papaja32
13 den od ET, v pátek negativní test, dneska jsem začala krvácet, dva dny po termínu MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.2.19 14:41

@Breadfish aha ja začala 10 den špinit dva dny a ted jsem měla dostat 12 den ms ve čtvrtek a zatím nic jen mi přijde divný že jsem špinila při utrogestanu,ale ms nepřišla a to jsem tu hystericky řvala 2 hodiny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.2.19 14:42

@Breadfish a krvacíš hodně nebo málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.19 14:44

@Papaja32
Zatím jen málo, a není to jasná krev, spíš hnědá. Ale podle toho, jak mě bolí břicho bych si tipla, že se to ještě rozjede. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.2.19 14:54

@Breadfish tu jsem měla taky dva dny a břicho jako při ms mě bolí taky hodně uvidiš bud se to rozjede na červenou krev nebo přestane ,ja to měla jen na toaleťáku ale hrozně jsem to ořvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.19 15:01

@Papaja32
No uvidím, ale už tomu šanci nedávám. Musíme doufat, že to klapne s mrazíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.2.19 15:07

@Breadfish my mame dva tak taky mam i další šance aspoň a potom už nevím co dál na další IVF za 60 tisic vážně nemám :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.2.19 15:14
@Breadfish píše:
Imunologii jsem chtěla, ale doktor v CARu mi řekl, že to nemá cenu, protože na imuno se „vždycky něco najde“ a špatně se to interpretuje.
Já už asi na další test nemám odvahu, brala jsem to tak, že 11 den je tak nějak rozhodující, a když nebyl ani duch… :nevim:

Opravdu ti tohle nekde v caru rekli??immunologie je zaklad a bez kompletni (ne zakladni) immunologie bych v zadnem pripade do toho nesla. Jinak je to ztrata penez,casu, plytvani embryi..mozna znas dr. Malickovou, ktera sidli v Gennetu a Iscare, a o ktere mozna vis, ze je top reprodukcni immunolog u nas…mas,pises, posledniho mrazacka, neriskovala bych ho bez vys. u dr. Malickove :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.19 15:32

@radula42
Jo, fakt mi to řekli, speciálně jsem se na imuno ptala, protože mám autoimunitní problém (laicky řečeno, mám velmi silnou autoimunitu a díky ní i nestandardní reakce na léky, tělo se snaží vše cizí okamžitě vyloučit - je to na jedné straně super, protože vůbec nejsem nemocná, ale na otěhotnění nic moc). A pan doktor mě odbyl s tím, co jsem psala výš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.2.19 15:43

@Breadfish
No to snad neni mozne, ja bych do transferu bez konzultace u teto skvele imunolozky nesla.procti si diskuze a zkusenosti holek, co se u ni lecily ci leci.. i tady na emiminu toho najdes spousty.. rozhodne bych ale neriskovala mrazacka :( imunologie je v carech (nekterych) podcenuje, ale ver, bez ni se nedostanes nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.19 15:52

@radula42
Njn, my narazili na doktora, který je neomaleným chováním proslulý. Sice je jako odborník uznávaný, ale ty sociální stránky nic moc. Zkusíme tedy konzultaci v Gennetu. Dík za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.2.19 15:55

@Breadfish
Urcite se objednej do gennetu, dr. Malickova je tam kazdou stredu. Objednej se k ni pres recepci, jsou tam fajn. A pak dej vedet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí