Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adulka24 tak jsem volala do Pronatalu a prý se mám objednat až první den ms takže mám vysadit a čekat na ms a rozhodnout se dát za Ket 8 tisíc ted v březnu nebo s další ms v Dubnu
opravdu mě tohle dorazilo
@Kamča 92 Já jsem dnes 7.den po a na krev jdu až 6.3., taky mi to přijde nekonečný a pozoruji se a nepozoruju právě nic ![]()
@Papaja32 achjo, cekala jsem, ze na krev se chodí vzdy. Tak at se dobre rozhodnete ![]()
Zdravím ✌️️ nevite jaká je dr krajcijova v gennet Praha 7? Díky předem za info ![]()
@Adulka24 mě trochu pobolívá v podbřišku. Ale to už začlo hned den transferu. Což mě přijde brzo, aby se malý uhnizdovalo. Nevím no. Tak vydržíš do krevních testů? A nebo budeš zkoušet i sama? Těchto 14dni mě přijde nekonečných 😁
@Fatimka mě trochu pobolívá v podbřišku. Ale to už začlo hned den transferu. Což mě přijde brzo, aby se malý uhnizdovalo. Nevím no. Tak vydržíš do krevních testů? A nebo budeš zkoušet i sama? Těchto 14dni mě přijde nekonečných ![]()
@Kamča 92 píše:
@Adulka24 mě trochu pobolívá v podbřišku. Ale to už začlo hned den transferu. Což mě přijde brzo, aby se malý uhnizdovalo. Nevím no. Tak vydržíš do krevních testů? A nebo budeš zkoušet i sama? Těchto 14dni mě přijde nekonečných 😁
Omlouvám se, označila jsem tě v příspěvku omylem ![]()
@Adulka24 Ahoj
prosím tě taky ti šla ta Bemfola tak špatně píchat?
musí mi to píchat manžel a i tak je to něco
špatně to jde mačkat
já jsem to jednou zkoušela a nevymačkala jsem všechno
A dnes když mi to manžel píchal tak to taky nešlo domáčknout a vyndal jí… musel mě píchnou znova aby to domáčknul.....
@Kamča 92 v poradku
ja teda nevydrzela a testovala uz 8. den ![]()
@Ella2112 mela jsem to same, slo to hur, ale klid, kdyz me to pichla sestricka v caru, tak to delala uplne stejne jako ja, trosicka tam vzdycky zustala, muzes byt fakt v klidu ![]()
@Adulka24 Děkuji
příští úterý bych měla jít na OPU
tak už aby to bylo
a co ty? Kdy budeš testovat? ![]()
@Kamča 92 Chci vydržet,už mám za sebou tolik zkažených dní u negativních testů ( moje 4.IVF a mezitím x KET a nic…), že chci do poslední chvíle doufat…
@Fatimka ty jo. To si nedovedu ani představit.
Co si člověk musí všechno vytrpět kvůli miminku. Ale věřím, že teď už to vyjde
musí ![]()
@Fatimka rozumím ti já pujdu na Ket a už testovat budu až 14 den jinak si ani ten test nekoupím
jen jsem u nich brečela den co den a to už nechci ![]()