Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kamča 92 Děkuji
no snad ano
jsem zvědavá a nedočkavá na pondělí ![]()
Ahojky, snad se mohu pridat, dnes 7. aplikuji injekce, nejmensi davku a dnes kontrola. Folikuly rostou extremne rychle, mam jich moc a doktor hrozi hyperstimulakem, musim pit nejmene 4 litry a v pondeli dalsi kontrola a ve stredu uz asi punlce. Snad pukde hned transfer, rikal ze mozna budeme muset mesic pockat ![]()
@xpetkax Vítej
když budeš hodně pít a hlavně jíst hodně bílkovin pomůžeš tomu
držím moc palce
a na druhou stranu budeš mít třeba hodně vajíček a pak už to nebudeš muset podstupovat znova
přeji hodně štěstí a doufám že se ještě tenhle cyklus dočkáš transferu ![]()
@Kamča 92 tak ja testovala v sobotu 8.den. tentokrat jsem koupila test z benu lekarny Livsane ruzovy. No a je to tam
sekundovou radost vystridal strach aby vse bylo ok
ale jsme o velky kus zase dal
fotku dam dole
@EmilyRose Ahojky-moc, moc gratuluju a drzim palce! ![]()
Holky-mam asi hystericky dotaz (snad jen hystericky dotaz a ne opravnenou obavu
) : ve stredu ma byt OPU (jsem ted tedy 3 dny pred OPU) a bcera jsme meli nechraneny styk (neb jsem si jeste domyslela, ze to bude tak akorat a pak uz nic, kvuli kvalite spermii v den OPU). Mno a ted trnu hruzou, jestli jsem to nepochopila spatne a muze se vubec pri stimulaci a takhle blizko OPU… kdyz jsem se totiz ptala doktorky v CARu na nejaka omezeni pri stimulaci, jestli je neco, na co si mam treba davat pozor, tak rikala, ze vubec nic a at delam vse normalne.
Tak ted nevim-jak jste to mely vy? Mely jste ohledne tohoto nejake instrukce z CAR? Brala jsem to tak, ze ted az do OPU nic a po transferu nic… ale tohle nevim, jestli bylo OK… ![]()
Jinak jeste zminim, ze na ultrazvuku v patek bylo kolem 10 folikulu a nic me neboli, netlaci a Dr. to oznacila za optimalni stav… tak nevim… snad nemohly folikuly vlivem styku popraskat, ci tak neco… ajaj-uz jsem zase hrotic ![]()
@Freya10 Ahoj
neboj se mě bylo řečeno že styk úplně omezit po ET ne při stimulaci
já mám taky cca za tři dny OPU a včera nechráněný sex
držím palce ![]()
@Ella2112 Jeeej-moc diky- to jsi me trosku uklidnila… ja uz si tim tady kazila nedeli
Tak parada, ze to mame takhle nastejno-tak drzim palce, at jde vse jak po masle
![]()
@Ella2112 Mam Gonal a Cetrotide… tak jestli jsem to pochopila dobre, tak to ma byt prave Cetrotide-je to tak? Vypada to, ze v pondeli pichnu Ovitrelle…
@EmilyRose jeeee ❤️️ moc moc gratuluji ❤️️ ať je vše v pořádku ❤️️. A dávali ti jedno nebo dvě embrya? 😊
@Freya10 ahoj 😊měla jsem odběr v pondělí. A ve čtvrtek jsme měli styk. Nic se nestalo, vše v pořádku. 😊Ale taky jsem se bála 😊a po transferu nám řekli 14 dní bez styku.
@Kamča 92 nase klinika dava vzdy jedno. Takze 1 blastocystu. Moc diky za podporu uz to bylo vsechno narocne psychicky. ![]()
@Freya10 meli jsme styk 3 dny pred opu. Neprerusovany. Dle dr jsme pekne riskovali 1) mohly popraskat folikuly a 2) me mohl oplodnit 14× 😂 (14 folikulu) coz by asi byl problem. Takze u nas v caru styk pri stimulaci NE a po transferu NE. Chudak chlap
ale nerekli jak dlouho po transferu.