Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Korrekt Dnes 15.den a na testu dnes ráno krásné 2 carky
Zítra jdu na krev.
@Fatimka krásné, potichoučku gratuluju
zítra bude určitě pěkná hodnota ![]()
@Fatimka
jeee tak to je úžasné
to moc gratuluji!! Hlavně at vse pokracuje jak má
super!!!
@Fatimka Moc gratuluju
A držím palce, ať ti zítra na krvi potvrdí, že je vše tak jak má ![]()
@terrka83 ta nase klinika dava proste jedno. Kvuli komplikacim s dvojcatama. Kamoska chtela dvojcata a nedali. Davaji jen v pripade treba tretiho/ctvrteho ivf. Zkratka kdyz uz ma clovek za sebou vic neuspesnych pokusu.
@Fatimka
parada
grarulujuuu. Ja zitra 12.den krev 👍 tak uvidime kolik tam bude
@terrka83 ahoj, nechtěli mi dát dvě kvůli komplikacím. Že bych mohla mít předčasný porod, že by miminka mohla být malá a další komplikace. Pak mi řekli že by to u mě doporučovali až třeba po 3 neúspěšným pokusu 1embrya.
@Ella2112 moc děkuji.
Já jsem byla zvyklá pít strašně málo a teď se fakt snažím až 4l, připadám si jak průtokáč, piju 2× denně proteinový drink, tak snad vše proběhne v pořádku, dneska si jdu ještě pro homeopatika. Zítra jdu na odběr, v sobotu sjem byla na kontrole a další den už nechce riskovat, mám myslím 14 a 12 folikul, na jednom jsou teda jen 10-14mm, ale snad prý bu e nějaké s dozrátým vajíčkem a na druhé straně 19, 17, 17,15 a pak 14 a 10. Ale stejně mi hrozí že možná ve čtvrtek či pátek budu muset přijet na infuzi. Hlavně aby bylo dost vajíček a v pondělí mohl být proveden transfer. IVF podstupuji poprvé, překvapilo mě co vše člověk do sebe láduje a píchá. A pak doufat, čekat, doufat.
Mám syna (z jiného vztahu) a tam to šlo samo hned na poprvé…
Podstupuje tady někdo IVF v Unice?
Moc děkuji holky! Zítra dám vědět, co ta krev. Ještě takovej podivnej dotaz - od zacatku stimulace až doteď mám pořád problémy se zácpou a to jsem na ni nikdy netrpela, máte to některa stejně?
@Fatimka píše:
Moc děkuji holky! Zítra dám vědět, co ta krev. Ještě takovej podivnej dotaz - od zacatku stimulace až doteď mám pořád problémy se zácpou a to jsem na ni nikdy netrpela, máte to některa stejně?
ahoj, mám stejný problém
@terrka83 já ti moc držím palce
moc bych ti přála ten zázrak
a já pevně věřím že jeden z nich je bojovníček
takže by si měla jít na OPU nejspíš v pátek jako já?
@Fatimka Velká gratulace
držím palce ať máš krásnou hodnotu a ať je všechno v pořádku
![]()