IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
424
28.2.19 14:22

@Tory_Loca ja vim me taky rekli test az po 14 dnech. Ja si ho udelala driv(k narozkam) chtela jsem mit nejkrásnější darecek, ale bohuzel. Snad se jeste ukáže no. :(u 1 ivf jsem testovala od 3 dne jak magor tak ted se sama chvalim ze jsem vydrzela alespon takhle :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.2.19 14:49
@Korrekt píše:
@Tory_Loca ja vim me taky rekli test az po 14 dnech. Ja si ho udelala driv(k narozkam) chtela jsem mit nejkrásnější darecek, ale bohuzel. Snad se jeste ukáže no. :(u 1 ivf jsem testovala od 3 dne jak magor tak ted se sama chvalim ze jsem vydrzela alespon takhle :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: uvidíme, jak dlouho vydržím ja. po ET jsem šla do obchodu. pořád jsem byla pi tech vsech harmonach nafoukla jako v 6.mesice tehotenstvi. jsem si říkala, že bych mohla potkat nějaké známé, určitě by se ptali, v jakém jsem měsíci, rekla bych, ze jsem těhotná už 2 hodiny)))))) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 15:00

@ Fatimka mě je 36, poslední pokus hrazeny pojišťovnou, a jeden mrazak. Dnes jsem 11 den, zitra mám ofiko MS ale už se pomalu ale jistě plizi. O víkendu jsem trochu spinila, pak nic. A od včera občas světle stínění. Takže čekám ze utros brzdí MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 15:01

@Fatimka a jaky jsi den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 15:04

@Korrekt taky jsem plánovala hezky dárek k narozkam, no a prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.2.19 16:15

@Tory_Loca jooo me se na to vcera taky ptala kamarádka :mrgreen: :mrgreen: pry je tak konečně 8o a ono prd, jen nafoukla. A ty jsi kolikaty den ted? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.2.19 16:17

@janevim20191 je to na palici vid :zed:
Nekdo otěhotni jen co se o ni chlap otře a nekdo ma takovy boj. Lituju ženský který taky nemuzou a uz vubec ne na ivf po finanční strance. Je to silena darda! Jsem ráda že je jeste alespoň nadeje. Uz to nechci absolvovat znovu :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.2.19 16:24

@janevim20191 Já jsem dnes 10.den, krev mi vychází na příští středu. Ale bohužel jsem 2.den po ET dostala šílenou rýmu a kašel a drží se mě to doteď, tak mám obavy, že jsem tomu nepřispěla :( Já už právě pokusy na pojišťovnu vyčerpaný, všechny vyšetření negativní, údajně jsme oba naprosto zdraví, jenom se prostě ne a ne zadařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.2.19 17:17
@Korrekt píše:
@Tory_Loca jooo me se na to vcera taky ptala kamarádka :mrgreen: :mrgreen: pry je tak konečně 8o a ono prd, jen nafoukla. A ty jsi kolikaty den ted? 8)

jj, to je sranda. teprve druhý den po ET a ty? bojím se pčichat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.2.19 17:22
@Fatimka píše:
@janevim20191 Já jsem dnes 10.den, krev mi vychází na příští středu. Ale bohužel jsem 2.den po ET dostala šílenou rýmu a kašel a drží se mě to doteď, tak mám obavy, že jsem tomu nepřispěla :( Já už právě pokusy na pojišťovnu vyčerpaný, všechny vyšetření negativní, údajně jsme oba naprosto zdraví, jenom se prostě ne a ne zadařit…

moc vám přeji, aby to vyšlo. to je nejhorší situace, když člověk ani neví, co by měl léčit. mám to tak s vlasy (neda se to samozřejmě porovnat s vaší situaci) : hormony v pořádku, nic jim nechybí, ale nevysvetlitelne porad hodně vypadávají.
věřím, že vam tento posledni pokus vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 17:46

@Fatimka já chytla v půlce stimulace ikei ok chřipku, v den transferu to bylo lepší a dva dny po tom se mi zase chripka vrátila s dávivý Kaslem. Dr říkala ze pokud nemám teploty ze to není zas takový problém. A někdo říkal ze když je oslabena imunita ze by se mohlo lépe chytit. Ale u mě to teda nezafungovalo.
Já na krev jít nemám. Vždy když jsem to dostala jsem udělala ještě test a byl negativni tak jsem to jen zavolala do caru. Vždy jsem to měla potom dost silné což nemivam, tak jsem věděla ze na krev sama jít ani nemusím.a ty jsi testovala? Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.2.19 18:01

@Tory_Loca jooo to jsem se taky bala :mrgreen: ja dnes 8.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.2.19 19:10

@Tory_Loca Díky moc za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.2.19 19:14

@janevim20191 Taky jsem se utesovala, že jsem aspoň neměla horečku…V našem CARu se musí vždycky na krev - já po 1.pokusu měla test úplně čistý 14.den a v krvi hcG 169, za 3 dny test nic a v krvi hcG 300 a bylo z toho mimodelozni tehotenstvi, takže jsem okamžitě frcela na sal…Pak vždycky test i krev negat., až při posledním KET z 3.IVF test zas nic a v krvi hcG asi 35, takže opět podezření na mimodelozni, ale naštěstí z toho nic nebylo…A to už jsem i menstruovala a přesto to v ty krvi bylo lehce pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.2.19 19:17

@janevim20191 Jo a netestovala jsem zatím, chci ještě chvíli doufat :D Vždycky jsem testovala až v den krve, což bude teď 6.3…Pokud teda do středy nedostanu menstruaci, to už pak bude jasný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí