Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já měla testovat 14-17 den po et. Ale Ms mám mít po et 12 den. Tak nechali te někdo má už pozitivní test 8 den ![]()
@Korrekt píše:
@Tory_Loca jooo to jsem se taky balaja dnes 8..
tak dej vedet potom, jak to dopadlo. preji 2 čárky
@Tory_Loca děkuji, I já Tobě je přeji
určitě dám vědět, snad tam budou
![]()
@terrka83 já brala jen acidum folicum. K tomu cca 5dni jedny injekce a pak se přidávaly ke konci stimulace další.
@Tory_Loca 😂 😂 připomíná mi to sebe 😁 😁 bála jsem se i smrkat 😁 😁
@Adulka24 děkuji
snad nějaké budou no
dnes jdu na kontrolu tak jsem zvědavá ![]()
Tak u nas v CARU po krátkém protokolu mužů na KET již v tomto cyklu. Ale nechám to na duben. Ať si trochu telo odfrkne.
Ahoj, jsem dnes 7.den od ET a na testu bílo, je to naše první ivf, máme zmraženo ještě 5 blastocyst. První dítě máme přirozeně z první ovu, teď rok a půl nic
a na nic nám nepřišli
Každopádně jsem z toho úplně hotová, že na testu ani náznak
achjo ![]()
@Kamča 92 píše:
@Tory_Loca 😂 😂 připomíná mi to sebe 😁 😁 bála jsem se i smrkat 😁 😁
@EmilyRose píše:
Ahoj, jsem dnes 7.den od ET a na testu bílo, je to naše první ivf, máme zmraženo ještě 5 blastocyst. První dítě máme přirozeně z první ovu, teď rok a půl nica na nic nám nepřišli
Každopádně jsem z toho úplně hotová, že na testu ani náznak
![]()
achjo
proč? testovat se má po 14 dní, jak jsem pochopila.
@Tory_Loca našla jsem na emiminu pozitivní testy už 6 den od transferu. Prostě mám strach že to nevyšlo. Ukázala se někdy někomu čárka později?
@EmilyRose mně jednou až 13tý den po KET blastocysty. pak to sice nedopadlo, ale to s tím nesouvisí… sedmý den je vážně hodně brzy.
@EmilyRose ahoj, také mám za sebou první IVF. Dnes 7den po transferu. Chci testovat 11 den. Tak snad už něco bude vidět 😊
Tak včera kontrola katastrofa
tělo nereaguje na stimulaci
V pondělí jdu znovu tak jsem zvědav. A do toho znovu krk a teploty už mě napadlo jestli to není s té Bemfoli jestli třeba nesnižuje imunitu? Všem držím palce ![]()
@Ella2112 ahoj i já to tak měla při první kontrole na ultrazvuku. Museli mi navýšit hormony. A pak se vše spravilo a folikuly rostly. Nakonec mi jich odebraly 11 a 5 jich přežilo po 5ti dnech 😊 takže se nestresuj ještě určitě vyrostou 😊