IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
23.2.19 20:20

@Korrekt
Náš CAR krev nedělá a doktorku mám hodinu cesty, to je lepší počkat na dobrání Utrogestanu. Stejně už počítám s tím, že to nevyšlo, konzultovala jsem to i se dvěma kamarádkami zdravotnicemi, ani jedna se netvářila, že by sněhobílý test s nejvyšší citlivostí skýtal nějakou naději. Do CARu mám volat nejpozději 17 den po a to už nebudu brát Utrogestan třetí den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 20:32

@Breadfish jasný, záleží na tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.2.19 20:40

@Korrekt
Jsem v tomhle realista, když je šance statisticky téměř bezvýznamná, nemá cenu se k ní upínat a je lepší si přiznat, že to prostě nevyšlo. Kdybych se řídila radou tvé doktorky a nic nečetla, asi bych to nebalila hned, ale bohužel jsem četla. Jestli půjdu ještě na KET, tak si na těch 14 dní vezmu dovolenou a odjedu někam, kde není signál, abych měla klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 20:44

@Breadfish to uděláš dobře :) najít si zabavu at ti to utika a nemáš špatné myšlenky :) jed nekam s kamaradkama :) hlavne ne sama :D to by bylo asi horsi nez google :mrgreen: :mrgreen: :zed: uvidis ze KET uz vyjde kdyz to nevyjde ted :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.2.19 20:48

@Korrekt Mam jeste osmiletou od přítele :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.2.19 21:08

@Korrekt
Každopádně lepší se zkusit nějak zabavit, než to absolvovat znova. Škoda, že se to nedá propít a proflámovat a probrat se až ten 14 den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 21:38

@Breadfish to jsem si taky říkala, ze bych si vzala prasky na spani a spala do 14 dne :) i praci na baraku bych se zabavila, ale to je vsechno těžký tak co ma člověk delat vid:) :) asi zitra umeju okna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 21:39

@Papaja32 no tak to mate super :potlesk: tak ted jeste kluka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nebo 2 :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.19 12:54

Ahoj holky, mužů se na chvíli přidat? Jsem 7 den po ET 5denniho embrya. Jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.19 12:59

@janevim20191
Momentálně strašně. Dost hnusné bolesti v podbřišku, MS nikde, nejradši bych si vlezla do horké vany, ale manžel mi to rozmlouvá. Tak jsem ho poslala pro další test, aby sám viděl, že tam nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
24.2.19 13:20

@Ella2112 jak jsi na tom? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.19 13:26

MS

Tak cyklus dorazil i přes Utrogestan.
Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.19 13:27

@Breadfish a kolikaty jsi den? Teplou vanu si rozhodne nedavej…
Mě ms bolesti budí pravidelně okolo 4 rano, desny tlak. Boli mě po utrosi prsa. Přes den klid a sem tam boli břicho. Dnes jsem zrušila test a nic.
Já teda v polovině stimulace chytla chřipku blbou, ale OPU mi i tak udělali a transfer i s chřipkou taky prošel. Ale trvá to už dva týdny. Tak si říkám ze to embryo nemohlo vyhrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.19 13:29

@Breadfish..... teď to čtu. To je mi líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.19 13:44

@janevim20191
Co se dá dělat… Ještě máme jednoho mrazáčka, tak ještě trochu naděje zbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí