IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
424
23.2.19 10:23

ET 20.2

Ahojky holky:) můžu se k Vám přidat?
Jsem 3 den po ET dvou blanocystiček :D jedné jednickove a druhe dvojkove. Je to me druhe IVF. A to čekání je neskutečný :zed: :zed: chci testovat 7.den :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.2.19 10:35

@Korrekt ahoj já jsem 14 den po ET dvou blastocyst :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.2.19 11:30

@Korrekt ahoj :-) tak opatruj se a at to dopadne dobre! koukam na Tvuj profil, ze uz mas toho trochu za sebou, ale ted spousta mrazacku tak to je fajn :-) prezilo Vam vsech 10 do 5-ho dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 11:44

@martusia ahojky, moc dekuju. Jo, loňský rok byl celý nějaký prokletý :roll: jj přežili, ale nakonec 4 nemrazili, že jsou pomalejší. Tak máme 4 mrazacky, i tak jsem rada. :srdce:
A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 11:45

@Papaja32 ahoooj, jeee a co test?kdy jsi delala? :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.2.19 11:52

@Korrekt my jsme take meli lonsky rok na nic… v lednu vysetreni v caru, zjisteni: azoospermie. Doktori rikali, ze dle hormonu a vsecho je skoro jiste, ze pri Mesa/tese se spermie najdou… tak jsme do toho sli… vysledek: nenasla se ani jedna. Pak dvakrat IUI z darcem, neuspesne. Ted v lednu IVF a hned dve carky :-) v pondeli jdeme na usg, uz se bojim co nam reknou… zustala jsem na neschopence, protoze mam praci, kterou v tehu delat nemuzu, tak ted kombinuji jak preziju za 6 tisic mesicne :-) jeste tomu neverim, ze by to mohlo opravdu dopadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.2.19 12:35

Zdravím holky ✌️️ šla jste některá rovnou na ivf a proč? Když mám zadanku na ivf tak půjdu hned nebo nejdřív to iui? Iui je prej ztráta času tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 13:03

@martusia Ježíš, to mě moc mrzí :( ale alespoň ze jsou dnes tyhle možnosti.
Juu 2 čárky, no paráda!!! Jen tomu věř :D nestresuj se zbytečně :* urcite bude vse v pořádku :hug:
Ja také věřím. Sice jsem věřila i minule, ale ted o to víc a moc na to nemyslím. Dělám vše co předtím. :)
Nooo, to verim,tohle je na prd s tou prací. No jo.. Stat se stara jen o nektere no.co nejaka lehka brigadka? Ale ono toho asi moc neni vid. Ja mam naštěstí praci v pohode. Řídím a nebo muzu delat z domu, což bude ideal na par měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.2.19 13:05

Můžu se přidat?

Sice asi jen na chvíli - negativní tt - ale nějak se potřebuju zaměstnat, než dorazí mrcha červená. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 13:09

@Breadfish ahojky, kolikaty den jsi? Negativní jen moč nebo i krev? Ještě neves hlavu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.2.19 13:16
@Korrekt píše:
@Breadfish ahojky, kolikaty den jsi? Negativní jen moč nebo i krev? Ještě neves hlavu :hug:

Na ET jsem byla 11. 2., takže 12 den. Včera test jasně negativní, krev náš CAR vůbec nedělá. Jen se tam volají výsledky testů z moči. Projela jsem od toho negativního testu snad všechny stránky a diskuze o ivf a že by se to po 11 dnech s negativním testem ještě změnilo k dobrému bohužel nikde, tak je asi vymalováno. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 13:25

@Breadfish nee to urcite není! Mysli pozitivně! Koulala jsem ze jsi mela jen 2denni embyjko, to je 12 den brzo neboj! Nekomu se ukaze treba i 20.ani jekomu i 7 ale vetsinou to je u dvou petidennich. Ještě nepanikar :) zajdi k obvodnimu, me tam taky dela krev sestricka, u nas taky nedelaji jinak:) ale urcite bud v klidu. Kamaradka mela 5 denni a test ji ho ukazal az 15 den,maleho ducha. A ted je duchovi 6 mes. Tak bud v klidku a nevysazuj leky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 13:29

@Breadfish embyjko se pry zavrtava od 6 dne do 9 dne po oplodnění a az pak pomalu zacina telo produkovat hcg. Tak bud v klidu. Treba se Ti zavrtalo pred 2 dny a to jeste nestiha byt videt:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.2.19 13:32

Re

@Korrekt píše:
@Breadfish nee to urcite není! Mysli pozitivně! Koulala jsem ze jsi mela jen 2denni embyjko, to je 12 den brzo neboj! Nekomu se ukaze treba i 20.ani jekomu i 7 ale vetsinou to je u dvou petidennich. Ještě nepanikar :) zajdi k obvodnimu, me tam taky dela krev sestricka, u nas taky nedelaji jinak:) ale urcite bud v klidu. Kamaradka mela 5 denni a test ji ho ukazal az 15 den,maleho ducha. A ted je duchovi 6 mes. Tak bud v klidku a nevysazuj leky :srdce:

Tak mám jen Utrogestan 2-2-2, končí mi za dva dny, pak už nic brát nemám. Počítám že po vysazení přijde cyklus, protože bolesti v břiše mám jako těsně před MS už třetí den, včera by normálně dorazila, ale Utrogestan to nejspíš blokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.2.19 13:35
@Korrekt píše:
@Breadfish embyjko se pry zavrtava od 6 dne do 9 dne po oplodnění a az pak pomalu zacina telo produkovat hcg. Tak bud v klidu. Treba se Ti zavrtalo pred 2 dny a to jeste nestiha byt videt:)

Když ono je dost těžké uvěřit, že bych zrovna já byla výjimka, co potvrzuje pravidlo. I tady v diskuzích holky po mnoha ivf píšou, že ten 11 den je už průkazný a kdo neměl ani ducha, tak špatně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí