IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
519
15.2.19 08:04

Tak jsem to nevydržela a testla..jsem 9dni po et.. sněhobílé je test a začínám mít nahnedlej výtok,špinění to vyloženě není,ale ztrácím naději… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.2.19 09:03

@HankaRud neztracej! ono to je porad brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
15.2.19 10:01

@martusia už začínám špinit.. volala jsem do čáru,tak mám na krev jet už v pondělí místo středy a brát ještě askcorutin..když se mrcha rozjede,tak vysadit prášky ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
15.2.19 11:15

@HankaRud tak to je mi moc líto :,( Snad to ještě dobře dopadne, budu držet pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
15.2.19 11:50

@terrka83 děkuju,ale nevím,no.. už mě pomalu začíná bolet i břicho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.2.19 13:02

@Adulka24 tak co, uz po ET? jak se citis? kolik embryjek Vam vydrzelo? Preji prijemne cekani na vysledek! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.2.19 13:04

@HankaRud tak uvidis… mne bricho boli jak pri MS od 7ho dne po ET… tak mozna jeste to bude jinak… a pokud ne, tak mrazacek za mesic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
15.2.19 15:58

@martusia za měsic ne.. měla jsem sactosalpinx nebo jak se to píše,prostě tekutinu ve vejcovodů a Dr mi řekli,že když to nevyjde teď tak musím na operaci nechat si vejcovody odstranit,takze :zed: :zed: :zed: :zed: jinak už se mi přidává i krev,takze :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
15.2.19 16:02

@martusia ahoj :kytka: ano, jsem prvni den po et a mame 4 zmrzliky :) jinak me boli podbrisek jako pri ms. Co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.2.19 17:27

@HankaRud tak to mne mrzi, snad priste to uz bude ono…
@Adulka24 tak to jsme na tom stejne s poctem nanuku:-)… ja ted cekam na utz… vsimla jsem si, ze ono to cekani nekonci ani pozitivnim testem, ja budu v klidu asi tak az po porodu… ale kazdopadne je to pokrok po poslednim roce, kde nikdy nic nedopadlo. Tak se opatruj a dej vedet az budes vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
15.2.19 18:43

@HankaRud moc me to mrzi :(
@martusia moc ti drzim pěsti a hod nam sem pak fotecku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.2.19 00:25

@HankaRud Tak to mě moc mrzí :( držím pevné nervy :* snad ti to všechno dobře dopadne ;) Mě se MS měla zpozdit o +-12 dní kvůli zpožděné ovulaci ale… dnes jsem to měla dostat zatím teda nic, ale břicho cítím jako při MS takže brzo dorazí :zed: už ničemu nerozumím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.2.19 08:18

Ahoj holky, jsem 6ty den po ET a vim, ze testovat bych mela az pristi ut, ale zkusila jsem to i dnes a test byl negativni.. ale rikam si, ze nebudu ztracet nadeji, protoze nekrvavim, citim pichani v podbrisku :srdce: , tak snad to vyjde.. mela jste to nektera taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.2.19 08:55

@Dsa27 Ahoj ja jsem devatý bolí mě bři ho i prsa a na testu jen jedna čárka :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.2.19 11:38

Ahoj holky,

tak všem, kdo čekají na pozitivní test, moc držím palce!
Já mám jít zítra na ultrazvuk + krev + mi Dr předepíše Gonal apod. (nevím, co vše - jsem v tom nováček) a od cca víkendu začínáme se stimulací…tedy mě co nevidět čeká první cyklus IVF…a jsem vážně zvědavá, co přinese ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí