IVF leden/únor 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
23.2.19 18:00

@Korrekt dělala desátý den a teď bude dělat v pondělí to budu 16 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 18:30

@Papaja32 tak držím moc pesticky at tam je pořádná dálnice :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.2.19 18:50

@Korrekt doufám :( :( a moc bojím,že mi ms zadržuje utrogestan :,( jinak jsem taky po 2 ivf a mame dva mrazáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.2.19 18:55

Já mám v papírech napsáno udělat test za 3 týdny od transferu což se mi zdá jako blbost když ms má přijít dřív :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 19:24

@Papaja32 a jak stare embryjka jsi mela pri vkladu? A mela jsi 10 den dusika? Je to šílený to čekání vid :,( muzu se zeptat co mas za problem? Oni jeste vylezou uvidíš :srdce: treba to jsou male stydlivky a nechavaji te cekat :zed: kamarádka měla 10 den bílý test a taky rikala ze az 16 mela druhou carku :lol: hrajou si s nama potvurky :(
Ja jsem hrozně nedockava… Minule jsem testovala uz od 3 dne, nemam vydrz. Ted cekam na 7 :oops: tak snad vydrzim. Kam chodis do CARU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.2.19 19:28

@Papaja32
Já mám v papírech 14 - 17, cyklus by přitom měl dorazit 11 den, ale podle toho, co jsem se dočetla ten cyklus brzdí léky a často přijde až po vysazení.
Ale taky moc nechápu, proč tam uvádí tak pozdní data, když hCG musí být detekovatelné dřív. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 19:58

@Breadfish @Papaja32 Holky jen tak mimo, já měla při prvním tehu test pozitivni az v 5 týdnu. A to jsem do te doby testovala každý den :D sice z toho bylo mimodelozni, ale i tak jsem mela hcg vysoke a test bilej :lol: je to divny ale oni asi vědí proc to rikaji. Me rekli po 14 dnech a na webu maji testovat az 20 den po et dokonce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.2.19 20:02

@Korrekt Ahoj ja chodím do Teplic do Pronatalu a desaty den jsem tam měla teprv slabou druhou čárku a hned jsem začla špinit tak jsem brečela že přijde ms a za dva dny už jsem ani nešpinila ted je to spíš bílý výtok takže nevím a ted se i bojím testovat ale v pondělí bude už 16 den tak to zkusím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.2.19 20:04

@Korrekt hele já tomu i věřím já při prvním těhu měla v den ms jednu čárku a ms nikde a až 10 den co nepřišla byly dvě dálnice a mám z toho už 12 letou dceru :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.2.19 20:04

@Korrekt
Njn, kdyby neexistovaly testy z lékárny a internet, tak by to asi až tak nevadilo. Jenže číst stovky příspěvků o pozitivních testech od sedmýho dne, vydržet do termínu MS a přesně v den, kdy už by to prostě mělo být jasný mít test jak padlý sníh… To je dost náročný zpracovat. Dneska se s tím už trochu smiřuju, ale včera jsem to obrečela a bylo mi fakt mizerně. Což asi zná každá holka, v téhle situaci. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.2.19 20:09

@Breadfish ja tu řvala dvě hodiny a to jsem měla jen trochu hnědýho výtoku na toaleťáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424

@Papaja32 jeee, tak to jsi dobrá ze jsi vydržela znovu netestovat :potlesk: ja bych nevydrzela :think: to vypada ale dobre. Spinit muzes, rikali mi at se nelekam, ze jak se telo mění, zavrtava ruzne ze muze narusit cevku :D
Tam urcite uz bude dalnice :potlesk: :dance:
To máš super chuvicku teda, velka segra :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39

@Papaja32
I slabá čárka je lepší než nic. Držím palce, určitě to klapne. :srdce:
Já už ani testovat nechci, počkám jestli po skončení Utrogestanu dorazí MS. Do CARu bych pak zavolala až s MS, když dobírám Utrogestan v pondělí, tak by do toho 17 dne mohla mrcha přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.2.19 20:12

@Papaja32
Já nemám ani výtok, ani nešpiním, jediný dvě slabounce růžový kapky jsem našla na prádle asi dvě hodiny po ET. Ale břicho mě bolí fakt hodně menstruačně. Což samo o sobě nemusí nic znamenat, ale holt s negativním testem v den, kdy měla MS přijít… To nějaká slzička ukápla. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.19 20:14

@Breadfish když jsem odcházela z CARu po vložení, tak mi doktorka říkala :hlavně prosim nic nečtěte, negooglete ano? :mrgreen: :mrgreen: je to stresující, ja vim.. A mnohdy si to delame sami tim ze furt patrame a hledame a srovnavame s ostatnima. Ja si rikala že si to budu cist ale nebudu si z toho nic brat. Holky tu maji pozitivni test od 5 dne, dalsi od 16 dne, je to zkratka různé a stresovat se tim nema smysl. Stejne to tělo udela co chce samo :*
Ale stresem mu nepridas :* treba je tam, treba neni, to uz je stejne ted rozhodnute. Byt tebou zajdu si v pondělí na krev. At si muzes byt jistá a treba budes překvapená :* tak i tak se zbavis nejistoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí