Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Korrekt dělala desátý den a teď bude dělat v pondělí to budu 16 den
@Korrekt doufám
a moc bojím,že mi ms zadržuje utrogestan
jinak jsem taky po 2 ivf a mame dva mrazáčky
Já mám v papírech napsáno udělat test za 3 týdny od transferu což se mi zdá jako blbost když ms má přijít dřív
![]()
@Papaja32 a jak stare embryjka jsi mela pri vkladu? A mela jsi 10 den dusika? Je to šílený to čekání vid
muzu se zeptat co mas za problem? Oni jeste vylezou uvidíš
treba to jsou male stydlivky a nechavaji te cekat
kamarádka měla 10 den bílý test a taky rikala ze az 16 mela druhou carku
hrajou si s nama potvurky ![]()
Ja jsem hrozně nedockava… Minule jsem testovala uz od 3 dne, nemam vydrz. Ted cekam na 7
tak snad vydrzim. Kam chodis do CARU?
@Papaja32
Já mám v papírech 14 - 17, cyklus by přitom měl dorazit 11 den, ale podle toho, co jsem se dočetla ten cyklus brzdí léky a často přijde až po vysazení.
Ale taky moc nechápu, proč tam uvádí tak pozdní data, když hCG musí být detekovatelné dřív. ![]()
@Breadfish @Papaja32 Holky jen tak mimo, já měla při prvním tehu test pozitivni az v 5 týdnu. A to jsem do te doby testovala každý den
sice z toho bylo mimodelozni, ale i tak jsem mela hcg vysoke a test bilej
je to divny ale oni asi vědí proc to rikaji. Me rekli po 14 dnech a na webu maji testovat az 20 den po et dokonce ![]()
@Korrekt Ahoj ja chodím do Teplic do Pronatalu a desaty den jsem tam měla teprv slabou druhou čárku a hned jsem začla špinit tak jsem brečela že přijde ms a za dva dny už jsem ani nešpinila ted je to spíš bílý výtok takže nevím a ted se i bojím testovat ale v pondělí bude už 16 den tak to zkusím ![]()
@Korrekt hele já tomu i věřím já při prvním těhu měla v den ms jednu čárku a ms nikde a až 10 den co nepřišla byly dvě dálnice a mám z toho už 12 letou dceru
![]()
@Korrekt
Njn, kdyby neexistovaly testy z lékárny a internet, tak by to asi až tak nevadilo. Jenže číst stovky příspěvků o pozitivních testech od sedmýho dne, vydržet do termínu MS a přesně v den, kdy už by to prostě mělo být jasný mít test jak padlý sníh… To je dost náročný zpracovat. Dneska se s tím už trochu smiřuju, ale včera jsem to obrečela a bylo mi fakt mizerně. Což asi zná každá holka, v téhle situaci. ![]()
@Breadfish ja tu řvala dvě hodiny a to jsem měla jen trochu hnědýho výtoku na toaleťáku
@Papaja32 jeee, tak to jsi dobrá ze jsi vydržela znovu netestovat
ja bych nevydrzela
to vypada ale dobre. Spinit muzes, rikali mi at se nelekam, ze jak se telo mění, zavrtava ruzne ze muze narusit cevku ![]()
Tam urcite uz bude dalnice
![]()
To máš super chuvicku teda, velka segra ![]()
@Papaja32
I slabá čárka je lepší než nic. Držím palce, určitě to klapne. ![]()
Já už ani testovat nechci, počkám jestli po skončení Utrogestanu dorazí MS. Do CARu bych pak zavolala až s MS, když dobírám Utrogestan v pondělí, tak by do toho 17 dne mohla mrcha přijít.
@Papaja32
Já nemám ani výtok, ani nešpiním, jediný dvě slabounce růžový kapky jsem našla na prádle asi dvě hodiny po ET. Ale břicho mě bolí fakt hodně menstruačně. Což samo o sobě nemusí nic znamenat, ale holt s negativním testem v den, kdy měla MS přijít… To nějaká slzička ukápla. ![]()
@Breadfish když jsem odcházela z CARu po vložení, tak mi doktorka říkala :hlavně prosim nic nečtěte, negooglete ano?
je to stresující, ja vim.. A mnohdy si to delame sami tim ze furt patrame a hledame a srovnavame s ostatnima. Ja si rikala že si to budu cist ale nebudu si z toho nic brat. Holky tu maji pozitivni test od 5 dne, dalsi od 16 dne, je to zkratka různé a stresovat se tim nema smysl. Stejne to tělo udela co chce samo ![]()
Ale stresem mu nepridas
treba je tam, treba neni, to uz je stejne ted rozhodnute. Byt tebou zajdu si v pondělí na krev. At si muzes byt jistá a treba budes překvapená
tak i tak se zbavis nejistoty ![]()