Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím snažilky a maminky měla některá z vás tento případ že před IVF nedoplácela tolik peněz za léky? Někde jsem se dočetla že paní dobře reagovala na hormony a folíky byli super tak nebylo třeba tolik léků Děkuji
@Alexandra8888
Ahoj.
Já třeba teď doplacela na léky jen 7 tisic ![]()
@HandulkaK lepší než 30 000 to už je přijatelnější cena a byla jste v pořádku i partner?
Ahoj já doplácela 3 tisíce
a ještě mi toho skoro půlka zbyla ![]()
Asi záleží jak v kterém CARu
Já naštěstí ještě nebyla na IVFmale pokud teď neklapne druhé IUI, tak už nás to asi nemine. Teď taky stimuluju a říkali mi v CARu, že budu za ijekce doplácet něco kolem 300,– (záleží, kolik toho spotřebuju) ![]()
Děkuji všem jste úžasný já se modlím abych toho nepotřebovala tolika 6 let se už snažíme s přítelem
@HandulkaK a to vás vyšlo dohromady se vším všudy a nebo jste platila ještě za něco
Určitě.
ICSI, IMSI, AH, EG, dvoucestna jehla a vše co pojišťovna nehradi ![]()
Ahoj snazilky, nezbyl nektere z vas Cetrotide 0,25mg? Zapomneli mi v CAR vydat davku na zitrek a jelikoz je zitra nedele, maji v CAR bohuzel zavreno. Nevim, co by se stalo kdybych vynechala a dala si dalsi davku az v pondeli. Jsem z toho docela zoufala
. Je to moje prvni IVF. Jsem z Prahy. Vse uhradim. Dekuji moc!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.