IVF listopad 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
24.11.15 14:30

@nezerka ahoj, já jsem se dnes taky přidala. Akorát že už jsem po prvním neúspěšném IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.11.15 14:34

@verni1 ahoj. A kolikrat jsi byla na IUI, jestli teda vubec. Ja uz jsem z toho docela dost spatna :-( uz ani neverim, ze se nam to podari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.11.15 14:42

@nezerka na tom jsem ani nebyla. Když uviděli chlapovo spermio, tak nám rovnou řekli, že to ani nemá smysl, že je to ztráta času. Nejsem už nejmladší, tak jsme šli rovnou do IVF. Celkem dost jsem na to spoléhala, a teď když to neklaplo, tak jsem z toho taková otrávená a nevím co dál. Ale holky z jiných skupin mě utěšovaly, že poprvé je to taková „zkouška“, že to mám podruhé určitě zkusit. No tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.11.15 14:57

@verni1 a co mate? Muj ma malo pohyblivych spermii. Jednou to bylo 20,jednou 12 a nakonec teda 39% a stejne nic. A jaky byl cely ten proces? A proc se nepovedlo? Je fakt, ze jste byli jednou, tak podruhe to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.11.15 15:00

@nezerka no můj jich má málo a špatně pohyblivý. A vzorek je taky pokaždé jinak. A teď to zrovna vyšlo tak, že to měl hooodně špatný. Proč se nepovedlo právě nevím, snad se dozvíme na té další konzultaci. A doufám, že podruhé to vyjde, protože potřetí bych to už asi nedala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.11.15 15:09

@verni1 mne nejvic stve, ze ti nikdo nerekne, z jakeho duvodu to nevyslo:-( a ty jsi teda uplne zdrava? Ja se desim i tech penez…u nas to bude stat cca 20-30000,–. A jak jsi zvladala ty hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.11.15 15:44

@nezerka jojo já jsem úplně zdravá. Všechny vyšetření u mě dopadly dobře. Je mi 36 a doktor říkal, že mám hormonální profil jak dvacítka :lol:, takže u mě by to mělo být všechno v pořádku. No z toho mám právě taky strach. Teď se mi pořád v hlavě honí, nevyšlo to poprvé, tak proč by mělo podruhé. Ale tím tě nechci strašit, je plno holek, kterým to vyšlo napoprvé. Určitě budeš mezi nima ;) Nás to stálo 18 800,–, což není nejhorší, ale dávat to několikrát za sebou, tak to taky naroste. Nejvíc mě mrzí, že nemáme ani jednoho mrazáčka, že bylo jen to jedno jediný, to nevyšlo, takže nás to čeká celý znovu :( No nic příjemnýho to není, ty hormony, ale dá se to zvládnout. Injekce mi píchal muž. Nejvíc jsem se bála toho OPU a nebylo to tak strašný, jak jsem čekala. Ty už jsi začala píchat nebo se teprve chystáš do CARU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.11.15 15:54

@verni1 vidim,ze ty ceny jsou fakt rozdilne. Ja premyslim, ze bych si dala i tu prodlouzenou kultivaci. Meli jste to take? Ja tam jdu teprv ve ctvrtek. Zadost na IVF uz mame ale schvalenou, tak snad to budem moct podstpoupit hned v pulce prpsince. Ted koncem tydne to mam nekdy dostat.
Je fajn, ze jsi aspon ty zdrava, tak to urcite priste max. popriste vyjde ;-) ja si pregnyl nepichla, tak jsem zvedava, kdo mi to bude porad pichat, kdyz bude manza treba v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.11.15 19:10

@nezerka ju meli, tu petidenni, ale to uz bylo primo v cene, ani se nas neptali, jestli to chceme nejak jinak. Tak asi zalezi na caru. Tezko rict. A kam chodis, jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
24.11.15 19:11

Jo holky, tak my uz valime druhy pokus ivf. Prvni klapnul, ovsem tyden po // konec a nanuky jsme nemeli. Ted teda cekame, jak dopadne druhy pokus, dokonce jsem objednala i krevni tt na doma. Duchy honit nebudu :mrgreen: pichat do sebe mi uz opravdu nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.11.15 19:17

@JanduleD ahoj, a zacinas druhy nebo uz cekas na dve //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.11.15 19:18

Ja chodim do Zlina. U nas je tam prave klasicka kultivace a pak nadstandartni na vic dni. @verni1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.11.15 19:23

@nezerka aha. Ja vubec nevim, co je ta klasicka. To je kolik dni, nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.11.15 19:44

@verni1 nadstandartni je 5-6 dni, jestli jsem dobre pochopila, z toho, co tam pisou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.11.15 19:45

@JanduleD ahoj,muzu se zeptat. Vy jste byli taky na IUI nebo uz rovnou na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.