Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dělala, ale zjistila jsm, ze je prošly, expirace 11/2014. Vyšel negativní. Začal jsem i trochu krvAcet, ale bez sliznice, volala jsem do CARU, tak ať prý pokračuji v medikaci dal a nic nevysazuju, jen kdyby se to opravdu rozjelo, a v pondělí krev. Ale nevim no, trochu ty naděje ztrácím, nedalo by se nic dělat, příroda je příroda
@taurifia no den ET se nepočítá, ale 12. den už by na testu něco vidět být mohlo. Já si ho dělala 11. den, byl negativní a 13. den už jsem začala špinit
Tak uvidíš, jak dopadneš na krvi, třeba se ti to ještě zastaví a budeš příjemně překvapená
. Ale nenaděláme s tím nic no, to je pravda, i kdyby jsme si to mooooc přály.
@verni1 píše:
@JanduleD koliká den jsi po ET?
Opu bylo ve čtvrtek, takže jakoby 8dpo na testík je ještě čas ![]()
Ahoj holky, tak bohužel nam to nevyšlo, za 3 měsíce to budem cele absolvovat znovu
@taurifia to me mrzi, nám to nevyšlo v srpnu a dnes jsem po druhem i v nasla//. Urcite i pro tebe bude druhe kolo vitezne ![]()
Ale tak zvládam to kupodivu dobre, z prvniho IVF mam 20 měsíčního kluka, tak příště se snad zadari
@taurifia to je dobře, taky bych to tak chtěla brát
Takže na další kdy, už víš?
@verni1 koncem ledna se mam objednat na konzultaci, no a bylo by to asi koncem února teda spis podle cyklu jak budu mít
@taurifia my se jedem domluvit co dál v pondělí, ale řekla bych, že na tom budeme stejně, že další kolo budeme mít taky v únoru
@Bodík ahoj, urcite se můžeš přidat, vítej
.
A tak to jdeš co nevidět na krev ne?
Dekuji, tento tyden jdu na ultrazvuk. Test byl pozitivni, tak verim, ze vse je ok
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.