Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jsem trochu nervózní. Rano jsem začala trochu špinit, sice mi doktorka z embrya říkala, ať se toho nelekam, ze se to stává, ale to se jim řekne, snad to neni počátek menstruace. V pondělí mam jít na krev, zítra zkusím udělat test
Ahoj holky, tak já byla dnes na konzultaci a nakonec jsme se s doktorem domluvili, že zkusím ještě IUI a když zas nevyjde, tak pak IVF. Odrazuje mě ta cena za to IVF. Tak tomu dám ještě jednu šanci…
@taurifia drzim pesticky at to vyjde, spineni muze znamenat uhnizdovani ![]()
Holky a jak dlouho se uz snazite? My uz 3 roky minimalne. Ted jsem se rozhodla ze tomu zkusim nejak pomoct
zacala jsem uzivat Gynex, Fitomineral a Inositol. Doufam ze do dalsiho pokusu to treba vyjde samo a nebo tim treba pomuzu v unoru embryjku ![]()
@nezerka Taky chodite do zlina? My ano, jsem spokojena…teda az na vysledek
pocitala jsem s uspechem…
![]()
@verni1 píše:
@JanduleD a kdy ho vyzkoušíš?
uvidime, mam strach ze by mi udelal falesnou pozitivitu pregnyl, tak mozna v utery. Jestli teda vydrzim
@micinka5 jsem uz 12 po transferu, to uz uhnizdivani nebude, prý se to stává i s překrvenou sliznici kvůli těm všem hormonum, no uvidíme
@verni1 12 nebo 13, nevim zda se počítá i ten den kdy vloží
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.