Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky! ![]()
Náhodou jsem narazila va vaši diskuti, tak vás jdu povzbudit! ![]()
Je mi 40 let a jsem po IVF. Po skoro 2 letech, kdy se nám s manželem nedařilo, jsme se rozhodli navštívit CAR a povedlo se napoprvé s jedním embrijkem. Máme už oba dkoro dospělé děti z předchozích manželství a teď o prázdninách čekáme Adámka, na kterého se mooooc těšíme!! ![]()
Všem přeji hodně úspěchů, ať se podaří splnit to nejkrásnější přání!!!
![]()
@bejbyn to je pěkné, tak mrnusek už je tak velký? aj si necháte říct co to bude?
@lenko72 moc gratuluju
už se ti to blíží, že? za chvilku budeš mět Adámka u sebe
a jak se cítíš, jak prožíváš těhotenství? ![]()
@petronek Ahoj, tak jak jsi dneska dopadla na utz? Já jsem se ptala dr, jestli je vidět pohlaví, ale nebylo, takže musím počkat do srpna na velký utz. Podle chutí si myslím, že čekám chlapečka, tak uvidím, jestli to tak bude ![]()
@bejbyn ahoj
tak dopadli jsme špatně, nemáme srdíčko…
vysadila jsem tabletky, čekám na ms a že to ze mě vyjde…a když ne, tak revize
prý to za dva měsíce mužem zkusit znovu, ale nevím, nevím, už na toto jsme si brali pujčku
a bolí to, holka zlatá, toto by mě vubec nenapadlo, vše bylo v poho, tabletky, píchaní injekcí, punkce, oplodnění, vývin a nakonec se zastavil
hcg mám1196,ale prý se to už bude snižovat…tobě přeju jen to nejlepší
opatruj se, hýčkej v sobě drobečka a moc, moc se mějte dobře ![]()
@petronek
To je mi líto, vím jaký to je, bohužel
Připrav se na to, že ti HCG bude klesat na nulu tak měsíc. Já měla HCG 30.ledna 1113 a až 8.března jsem měla 0.
@petronek Tak to je mi moc líto
musí ti být hrozně, když to až dosud tak krásně vycházelo. Ach jo! Snad jen čas ti pomůže to překonat a začít znovu. Moc bych ti přála, aby to vyšlo aspoň napodruhé. Drž se holka, užívej léta a pak to zkuste znovu, určitě to už vyjde! Budu držet pěsti! ![]()
@petronek to je mi moc líto, že to takhle dopadlo
… ale nevzdávej to určitě to zkus znovu… budu moc držet palečky ![]()
Ahoj holky ![]()
Už vlastně také patřím mezi vás. V mém podpisu je popis našeho snažení. Pořád věříme, že se podaří. Pořád si posunuju limit, do kdy to zkoušet.
Všem moooc držím palce, ať jsou šťastné konce. ![]()
@Nika Shams Už jsi toho hodně prožila. Můžu se jen zeptat, proč se pokoušíš o miminko až v tomhle věku? Jestli už máš nějaké děti nebo dříve nebyl čas na to mít miminko? Nemyslím to vůbec špatně, jen mě zajímá jak to bylo
Jinak přeju hodně štěstíčka a zdravíčka, ať to co nejdříve vyjde a držíš miminko v náručí ![]()
@Petrajan píše:
@Nika Shams Už jsi toho hodně prožila. Můžu se jen zeptat, proč se pokoušíš o miminko až v tomhle věku? Jestli už máš nějaké děti nebo dříve nebyl čas na to mít miminko? Nemyslím to vůbec špatně, jen mě zajímá jak to byloJinak přeju hodně štěstíčka a zdravíčka, ať to co nejdříve vyjde a držíš miminko v náručí
@Nika Shams Díky za upřímnost
Tak to doopravdy doufám, že vám to vyjde.To bych ti ze srdce přála
Nepřestávejte věřit a dokud to půjde a budeš se na to cítit, tak pokračujte. Držím palečky
![]()
@Petrajan píše:
@Nika Shams Díky za upřímnostTak to doopravdy doufám, že vám to vyjde.To bych ti ze srdce přála
Nepřestávejte věřit a dokud to půjde a budeš se na to cítit, tak pokračujte. Držím palečky
![]()
@Nika Shams Jsem vdaná 6let, máme 2,5letého synka, který se narodil ve 29tt, ale je naprosto zdravý. A teď jsem v 6.měsíci a je to zase kluk
Doufám, že tentokrát vydržím do termínu
Předtím mi zničeho nic praskla voda a nikdo neví proč, prý se to občas stává. Adámkovi se nechtělo, trvalo to 72hodin, než se narodil
Je mi 28.
@Nika Shams píše:
Ahoj holky
Už vlastně také patřím mezi vás. V mém podpisu je popis našeho snažení. Pořád věříme, že se podaří. Pořád si posunuju limit, do kdy to zkoušet.
Všem moooc držím palce, ať jsou šťastné konce.
Ahoj, vítám tě tady!
Téda, koukám, že toho máš za sebou hodně. To si ani nedokážu představit, musíš být strašně silná a tvůj muž taky, když to s tebou absolvuje. Určitě to jednou vyjde! ![]()
Jen se zeptám, zkoušeli jste to s darovanými vajíčky? Přeci jen nejsme nejmladší a možná to je příčina, proč to nejde. Vím, že bys chtěla vlastní miminko, ale někdy to nejde a já sama mám taky mimčo z darovaného vajíčka, tedy budu mít. ![]()
@Petrajan píše:
@Nika Shams Jsem vdaná 6let, máme 2,5letého synka, který se narodil ve 29tt, ale je naprosto zdravý. A teď jsem v 6.měsíci a je to zase klukDoufám, že tentokrát vydržím do termínu
Předtím mi zničeho nic praskla voda a nikdo neví proč, prý se to občas stává. Adámkovi se nechtělo, trvalo to 72hodin, než se narodil
Je mi 28.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.