IVF po 40.roce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
20.6.12 10:45

Ahoj holky! :kytka:
Náhodou jsem narazila va vaši diskuti, tak vás jdu povzbudit! ;)
Je mi 40 let a jsem po IVF. Po skoro 2 letech, kdy se nám s manželem nedařilo, jsme se rozhodli navštívit CAR a povedlo se napoprvé s jedním embrijkem. Máme už oba dkoro dospělé děti z předchozích manželství a teď o prázdninách čekáme Adámka, na kterého se mooooc těšíme!! :D
Všem přeji hodně úspěchů, ať se podaří splnit to nejkrásnější přání!!! :srdce: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.6.12 05:31

@bejbyn to je pěkné, tak mrnusek už je tak velký? aj si necháte říct co to bude? :lol: @lenko72 moc gratuluju :potlesk: už se ti to blíží, že? za chvilku budeš mět Adámka u sebe :lol: a jak se cítíš, jak prožíváš těhotenství? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
25.6.12 18:21

@petronek Ahoj, tak jak jsi dneska dopadla na utz? Já jsem se ptala dr, jestli je vidět pohlaví, ale nebylo, takže musím počkat do srpna na velký utz. Podle chutí si myslím, že čekám chlapečka, tak uvidím, jestli to tak bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
25.6.12 19:58

@bejbyn ahoj :mavam: tak dopadli jsme špatně, nemáme srdíčko… :nevim: :nevim: vysadila jsem tabletky, čekám na ms a že to ze mě vyjde…a když ne, tak revize :,( prý to za dva měsíce mužem zkusit znovu, ale nevím, nevím, už na toto jsme si brali pujčku :( :( a bolí to, holka zlatá, toto by mě vubec nenapadlo, vše bylo v poho, tabletky, píchaní injekcí, punkce, oplodnění, vývin a nakonec se zastavil :think: hcg mám1196,ale prý se to už bude snižovat…tobě přeju jen to nejlepší :kytka: opatruj se, hýčkej v sobě drobečka a moc, moc se mějte dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
25.6.12 20:39

@petronek :hug: :hug: :hug: :hug: To je mi líto, vím jaký to je, bohužel :zed: Připrav se na to, že ti HCG bude klesat na nulu tak měsíc. Já měla HCG 30.ledna 1113 a až 8.března jsem měla 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
25.6.12 21:45

@petronek Tak to je mi moc líto :,( musí ti být hrozně, když to až dosud tak krásně vycházelo. Ach jo! Snad jen čas ti pomůže to překonat a začít znovu. Moc bych ti přála, aby to vyšlo aspoň napodruhé. Drž se holka, užívej léta a pak to zkuste znovu, určitě to už vyjde! Budu držet pěsti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
26.6.12 22:14

@petronek to je mi moc líto, že to takhle dopadlo :,(… ale nevzdávej to určitě to zkus znovu… budu moc držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
11.7.12 15:19

Ahoj holky :)
Už vlastně také patřím mezi vás. V mém podpisu je popis našeho snažení. Pořád věříme, že se podaří. Pořád si posunuju limit, do kdy to zkoušet.
Všem moooc držím palce, ať jsou šťastné konce. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1325
11.7.12 15:28

@Nika Shams Už jsi toho hodně prožila. Můžu se jen zeptat, proč se pokoušíš o miminko až v tomhle věku? Jestli už máš nějaké děti nebo dříve nebyl čas na to mít miminko? Nemyslím to vůbec špatně, jen mě zajímá jak to bylo :oops: Jinak přeju hodně štěstíčka a zdravíčka, ať to co nejdříve vyjde a držíš miminko v náručí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
11.7.12 15:33
Ahoj :-) V pohodě :-) Mám 3 děti z prvního manželství (20, 18 a 13 let). Poté jsem se nechala po dohodě s bývalým manželem sterilizovat. Po třech měsících byl fuč… Teď jsem už dva roky vdaná, mám úžasného chlapa, který nemá děti. Je tak skvělý, že si moc přeju mít mimi s ním. Vím, že by to byl skvělý táta. Tak proto.
@Petrajan píše:
@Nika Shams Už jsi toho hodně prožila. Můžu se jen zeptat, proč se pokoušíš o miminko až v tomhle věku? Jestli už máš nějaké děti nebo dříve nebyl čas na to mít miminko? Nemyslím to vůbec špatně, jen mě zajímá jak to bylo :oops: Jinak přeju hodně štěstíčka a zdravíčka, ať to co nejdříve vyjde a držíš miminko v náručí :hug:
  • Citovat
  • Upravit
1325
11.7.12 15:48

@Nika Shams Díky za upřímnost :) Tak to doopravdy doufám, že vám to vyjde.To bych ti ze srdce přála :srdce: Nepřestávejte věřit a dokud to půjde a budeš se na to cítit, tak pokračujte. Držím palečky :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
11.7.12 15:55
Moc děkuju :hug: Můžu se zeptat na tvůj příběh?
@Petrajan píše:
@Nika Shams Díky za upřímnost :) Tak to doopravdy doufám, že vám to vyjde.To bych ti ze srdce přála :srdce: Nepřestávejte věřit a dokud to půjde a budeš se na to cítit, tak pokračujte. Držím palečky :palec: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
1325
11.7.12 16:49

@Nika Shams Jsem vdaná 6let, máme 2,5letého synka, který se narodil ve 29tt, ale je naprosto zdravý. A teď jsem v 6.měsíci a je to zase kluk :mrgreen: Doufám, že tentokrát vydržím do termínu :) Předtím mi zničeho nic praskla voda a nikdo neví proč, prý se to občas stává. Adámkovi se nechtělo, trvalo to 72hodin, než se narodil :jazyk: Je mi 28.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
11.7.12 16:57
@Nika Shams píše:
Ahoj holky :)
Už vlastně také patřím mezi vás. V mém podpisu je popis našeho snažení. Pořád věříme, že se podaří. Pořád si posunuju limit, do kdy to zkoušet.
Všem moooc držím palce, ať jsou šťastné konce. :hug:

Ahoj, vítám tě tady! :mavam: Téda, koukám, že toho máš za sebou hodně. To si ani nedokážu představit, musíš být strašně silná a tvůj muž taky, když to s tebou absolvuje. Určitě to jednou vyjde! :D
Jen se zeptám, zkoušeli jste to s darovanými vajíčky? Přeci jen nejsme nejmladší a možná to je příčina, proč to nejde. Vím, že bys chtěla vlastní miminko, ale někdy to nejde a já sama mám taky mimčo z darovaného vajíčka, tedy budu mít. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
11.7.12 17:04
Tak to je super :D Držím palce, ať se mimís drží co nejdéle a jste oba v pořádku :kytka:
@Petrajan píše:
@Nika Shams Jsem vdaná 6let, máme 2,5letého synka, který se narodil ve 29tt, ale je naprosto zdravý. A teď jsem v 6.měsíci a je to zase kluk :mrgreen: Doufám, že tentokrát vydržím do termínu :) Předtím mi zničeho nic praskla voda a nikdo neví proč, prý se to občas stává. Adámkovi se nechtělo, trvalo to 72hodin, než se narodil :jazyk: Je mi 28.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.