IVF po 40.roce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1473
2.5.12 10:23

bejbyn, moc gratuluju. mi je 40. sve druhe dite mam z ivf a rada bych jeste jedno. ale manzel uz nechce, ze si pry mam pockat na vnoucata :( .. ale ja bych tak strasne rada. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
2.5.12 10:44

Tak jak je andy,už jsi začala?A jak se cítíš?Držím pěsti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
2.5.12 10:47

Kakon,to je mi líto,že manžel nechce.Ale aspoň že máš ty dvě.Co by za to jiné daly.A kolikrát jsi byla na IVF,než se to povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
2.5.12 11:17

bejbyn, ja vim, velmi si toho vazim. prvni dcera je pocata prirozenou cestou po dvou letech usilovneho snazeni. druha po prvnim ivf. u druhe jsme se snazili vic jak pet let. vzdy jsem chtela mit velkou rodinu, tak me celkem mrzi, ze manzel jiz dalsi ditko nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
2.5.12 11:34

To chápu,taky jsem vždycky chtěla velkou rodinu.Teď čekám čtvrté.Ty předchozí jsem počala přirozeně,ale taky to trvalo 1-2roky.Teď jsem šla rovnou na IVF,vzhledem k mýmu věku nebylo nač čekat a je to skoro zázrak,že se to povedlo napoprvé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
2.5.12 11:46

bejbyn, jeste jednou gratuluju. a jeste muzes jit za dva roky pro mrazacky. :-D to je stesticko.. moc ti to preju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
2.5.12 11:54

To už asi ne,uvidíme dle situace,ale 1 mrazáček tam je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
2.5.12 12:01

bejbyn, preci tam bratricka nebo sestricku nenechas :-D skoda, ze nemam mrazacky, mi tenkrat odsali pouze dva foliky a oba mi zavedli. takze zadne „zasoby miminek“ nemame..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65396
2.5.12 12:02

strašně moc gratuluju a přeji ať to je vše v pořádku. Mě je skoro 38 a pro našeho 3 letého chceme sourozenečka a stále nic.ale mrazáčky ještě máme tak snad se to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
2.5.12 13:44

@Petra Z díky a tobě přeju,ať ti to také vyjde! :lol: Držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65396
2.5.12 15:57

@bejbyn děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.5.12 23:06

@bejbyn jak je,jak dopadl utz?mě je 41 a dnes jsem byla na odběru vajíček,byli jen 3 :nevim: zítra mám volat do caru a zeptat se jak se jim daří,jestli z toho něco bude…no mám strach tam zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
21.5.12 14:16

@petronek Díky,je mi zatím fajn,nezvracím,žádné nevolnosti,nic.Kdybych neviděla mimi na UTZ,tak ani nevím,že jsem v tom :) Na UTZ už bilo :srdce: a prcek měl 7mm,dostala jsem i fotku.Jsem ráda,že je vše v pořádku :lol: Na další UTZ jdu 15.6.,to už se to bude víc podobat človíčkovi :*
Já jsem měla taky jen 5vajíček a vyvíjely se jen 3,nakonec mi 1 zavedli a 1 zamrazili,to 3.bylo špatné.Takže nezoufej,povést se to může i s jedním,jako u mě :lol: Tak se ozvi,jak to dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
22.5.12 15:00

@bejbyn ahoj,tak dnes už mám aj po transhéru jedné bublinky :potlesk: podařilo se vysát 3vajička,dvě se oplodnili a bojovali,ale jeden to vzdal :nevim: ,tak jsme rádi aspon za toho jednoho bojovníčka.Ted už jen budem čekat,jestli bude bojovat dál a pořádně se zavrtá,anebo to taky vzdá :roll: Máte fajn,že jste jedno dali zamrazit,taky jsme chtěli,ale bohužel nám to nevyšlo.A jak se cítíš těhulko?pořád bez nevolností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
22.5.12 17:10

@petronek Tak to moc gratuluji a doufám zároveň s tebou,že se mrňousek uchytí.Takže tě teď čeká 14 dní nervování,jako u mě,co?Já jsem to nakonec nevydržela a testovala jsem už 10.den,naštěstí už tam byla čárka vidět.Držím pěstičky,aby se to povedlo :lol:
Já jsem pořád bez nevolností,jen ty chutě na maso jsou hrozné,kolikrát si musím jít koupit aspoň párek či salám :-O Do poradny jdu až 15.6.,tak se už na mimi těším,až ho uvidím na utz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.