Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
bejbyn, moc gratuluju. mi je 40. sve druhe dite mam z ivf a rada bych jeste jedno. ale manzel uz nechce, ze si pry mam pockat na vnoucata
.. ale ja bych tak strasne rada. ![]()
Kakon,to je mi líto,že manžel nechce.Ale aspoň že máš ty dvě.Co by za to jiné daly.A kolikrát jsi byla na IVF,než se to povedlo?
bejbyn, ja vim, velmi si toho vazim. prvni dcera je pocata prirozenou cestou po dvou letech usilovneho snazeni. druha po prvnim ivf. u druhe jsme se snazili vic jak pet let. vzdy jsem chtela mit velkou rodinu, tak me celkem mrzi, ze manzel jiz dalsi ditko nechce.
To chápu,taky jsem vždycky chtěla velkou rodinu.Teď čekám čtvrté.Ty předchozí jsem počala přirozeně,ale taky to trvalo 1-2roky.Teď jsem šla rovnou na IVF,vzhledem k mýmu věku nebylo nač čekat a je to skoro zázrak,že se to povedlo napoprvé ![]()
bejbyn, jeste jednou gratuluju. a jeste muzes jit za dva roky pro mrazacky.
to je stesticko.. moc ti to preju ![]()
bejbyn, preci tam bratricka nebo sestricku nenechas
skoda, ze nemam mrazacky, mi tenkrat odsali pouze dva foliky a oba mi zavedli. takze zadne „zasoby miminek“ nemame..
strašně moc gratuluju a přeji ať to je vše v pořádku. Mě je skoro 38 a pro našeho 3 letého chceme sourozenečka a stále nic.ale mrazáčky ještě máme tak snad se to podaří.
@bejbyn jak je,jak dopadl utz?mě je 41 a dnes jsem byla na odběru vajíček,byli jen 3
zítra mám volat do caru a zeptat se jak se jim daří,jestli z toho něco bude…no mám strach tam zavolat
@petronek Díky,je mi zatím fajn,nezvracím,žádné nevolnosti,nic.Kdybych neviděla mimi na UTZ,tak ani nevím,že jsem v tom
Na UTZ už bilo
a prcek měl 7mm,dostala jsem i fotku.Jsem ráda,že je vše v pořádku
Na další UTZ jdu 15.6.,to už se to bude víc podobat človíčkovi ![]()
Já jsem měla taky jen 5vajíček a vyvíjely se jen 3,nakonec mi 1 zavedli a 1 zamrazili,to 3.bylo špatné.Takže nezoufej,povést se to může i s jedním,jako u mě
Tak se ozvi,jak to dopadlo ![]()
@bejbyn ahoj,tak dnes už mám aj po transhéru jedné bublinky
podařilo se vysát 3vajička,dvě se oplodnili a bojovali,ale jeden to vzdal
,tak jsme rádi aspon za toho jednoho bojovníčka.Ted už jen budem čekat,jestli bude bojovat dál a pořádně se zavrtá,anebo to taky vzdá
Máte fajn,že jste jedno dali zamrazit,taky jsme chtěli,ale bohužel nám to nevyšlo.A jak se cítíš těhulko?pořád bez nevolností?
@petronek Tak to moc gratuluji a doufám zároveň s tebou,že se mrňousek uchytí.Takže tě teď čeká 14 dní nervování,jako u mě,co?Já jsem to nakonec nevydržela a testovala jsem už 10.den,naštěstí už tam byla čárka vidět.Držím pěstičky,aby se to povedlo ![]()
Já jsem pořád bez nevolností,jen ty chutě na maso jsou hrozné,kolikrát si musím jít koupit aspoň párek či salám
Do poradny jdu až 15.6.,tak se už na mimi těším,až ho uvidím na utz ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.