Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marcc Tak dej pak vědět, jak pokračujete. A držím pěstičky, ať to vyjde anajdeš vytoužené // na těh. testu! ![]()
@bejbyn píše:
Ahojky,máte některá zkušenosti s IVF a následným těhotenstvím po 40.roce věku?Mě bude letos 44,byla jsem na svém 1.IVF v ISCARE v Praze a hned napoprvé to vyšlo,ač mi tam dali jen 1 embryo.Jen mám strach,jak bude těhu probíhat,protože doktor mě hned předal do rizikové poradny.
Jinak ráda předám zkušenosti z ET,taky jsem netrpělivě čekala na test,ale už 11.den byl pozitivní.
A jak si teda dlouho Těhul???
@Marcc Nahoře si dej Zapnout podpisy a zobrazí se ti metřík.
Jsem 18+3,utíká to docela rychle!
Ježiši to je krásný! Mooc gratuluju a at se Vám daří holky. A Ty čekáš první???
Tak to je super, bude to pod stromeček dáreček. Já jdu taky do Iscare k paní doktorce Turkový. Ale zatím jsem ve fázi odběry atd. Mám přijít ted po menstruaci tak vůbec newím co mě čeká. Můžu se zeptat kolik to stálo peněz???
@bejbyn píše:
Ne-4.Už mám velké děti-dcera 24,syn 21 a dcera 14let.
Dobrý den, byla by jste ochotná mi odpovědět na pár otázek k IVF na mail? Děkuji Katka S.
@Marcc píše:
Tak to je super, bude to pod stromeček dáreček. Já jdu taky do Iscare k paní doktorce Turkový. Ale zatím jsem ve fázi odběry atd. Mám přijít ted po menstruaci tak vůbec newím co mě čeká. Můžu se zeptat kolik to stálo peněz???
Do Iscare v Praze? Já tam jdu po vánocích ![]()
@bejbyn píše:
To chápu,taky jsem vždycky chtěla velkou rodinu.Teď čekám čtvrté.Ty předchozí jsem počala přirozeně,ale taky to trvalo 1-2roky.Teď jsem šla rovnou na IVF,vzhledem k mýmu věku nebylo nač čekat a je to skoro zázrak,že se to povedlo napoprvé
Dobrý den ja vám tak závidím jei 41 mam za sebou 3 Ivf a nic dvě děti z prvního vztahu no ted mam přítele 6 let a nic tak se chystáme jeste to zkusit a kde jste byla na Ivf ???? pokud mohu vědět přeji krásný den
@bejbyn ahojte som tu nova. Nikdy by mi nenapadlo, ze budem pisat na tuto stranku. Ale bohuzial… dostala som sa do situacie kedy patrim medzi zeny po 40ke ktore strasne tuzia po dietati. Neviem ci za to mozu hormony, alebo ze moje kamaratky maju male deti. Necitim sa na ten vek… mam za sebou neuspesne ivf a nizke amh… dospeleho syna, z I manzelstva a neviem sa s tym zmierit… chcem hrozne este dieta
@Eko12 píše:
@bejbyn ahojte som tu nova. Nikdy by mi nenapadlo, ze budem pisat na tuto stranku. Ale bohuzial… dostala som sa do situacie kedy patrim medzi zeny po 40ke ktore strasne tuzia po dietati. Neviem ci za to mozu hormony, alebo ze moje kamaratky maju male deti. Necitim sa na ten vek… mam za sebou neuspesne ivf a nizke amh… dospeleho syna, z I manzelstva a neviem sa s tym zmierit… chcem hrozne este dieta
@Eko12 píše:
Kludne mi napiste, je to hrozne. Clovek sa nema o tom s kym porozpravat. Uplne mi z toho sibe
Co je to po40?neco jineho je 41 a 45.v prvnim pripade bych dopoucila zkusit ivf s darovanymi vajicky, ve druhem se spis smirit a tim, ze uz je pozde.
@karkarka no teraz v auguste som mala 42… neviem sta si myslim ze by sa to mozno podarilo aj s vlastnym oocytom, ide o to ze si neviem predstavit mat dieta s inou genetikou. Je to tazke, do 40 sa to nepodarilo ale mala som hrozne stresy, zila som v cudzine, praca, hovorila som si do 40 potom uz dieta nie. Teraz mi zacalo preskakovat. Mam depky, nervy, je mi do placu… potrebujem novy impulz, viem ze by ma to omladilo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.