IVF po 40.roce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nika Shams
11.7.12 17:06
Děkuju :hug:
Darovaná vajíčka jsme zamítli… nejde jen o finance, zkrátka to ne.
Hodně štěstí :kytka:
@bejbyn píše:
Ahoj, vítám tě tady! :mavam: Téda, koukám, že toho máš za sebou hodně. To si ani nedokážu představit, musíš být strašně silná a tvůj muž taky, když to s tebou absolvuje. Určitě to jednou vyjde! :D
Jen se zeptám, zkoušeli jste to s darovanými vajíčky? Přeci jen nejsme nejmladší a možná to je příčina, proč to nejde. Vím, že bys chtěla vlastní miminko, ale někdy to nejde a já sama mám taky mimčo z darovaného vajíčka, tedy budu mít. :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
6193
20.7.12 21:46

@Nika Shams Moc ti na mimíska držím palečky, uritě se dočkáš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.7.12 15:39

Ahoj holky, mužu se přidat??letos mi bude 40 a chystam se na sve 8 IVF..teda 6×IVF a 1×KET..uzje to asi naposledy, tak snad to vyjde..je tady nekdo .kdo ma tako x pokusu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
21.7.12 19:09

@bublenudle Máš toho za sebou hodně, tak už by se snad mělo zadařit, kam ak chodíš do CAR? A to byli mražáčci jen na jeden KET? Mám hodně otázek…nezkoušeli njste darovaná vajíčka, když jich je asi dost málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
21.7.12 19:10

@bublenudle Tady jsou holky, které toho mají také hodně zasebou, tak se přidej :hug: :hug: :hug: Čeká nás 3.,4., 5… IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.7.12 10:44

Ahojky, no darovane nechci…já mám embryjka kvalitní, vždy blastičky atd, ale bohužel se nechytnou…je to na nervy… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.7.12 10:48

Promin, zapomněla jsem napsat..že,,chodím ted do Reprofitu Brno, obrovska spokojenost, pred tim do Repromedy, absolutne vyhozenych přes 200 tis a pokusy na pojistovnu…lituji, ze jsem tam zustala na 3IVF a Ket…ted chodim na minimalky ..mam i lepsi embryjka…v Repromede jsem dostavala 300iu gonalu denně a prd y toho, akorat pokažde větši učet…kam chodíš Ty??? ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
22.7.12 10:58

@bublenudle Já je mám z Gennetu v Liberci…spokojenost…né tak moc veliká, byli jsme rozhodnuti pokud by nevyšel KET jít na 3IVF jinam. Každopádně mělajsi při stimulkách třeba Clexane..hodně se terd používá na zahnízdění…zkus se pozeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.7.12 11:02

Opravdu?? ne, nikdy jsem ho nemela…dekuji za typ.ja mela jednou zibor a to je myslim na redeni krve…ted chci nechat udelat i AH..ten jsem taky jeste nemela..delame ICSI-PICI, PK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
22.7.12 11:32

@bublenudle Já měla 4 měsíce HA, potom jsem brala MEDROL, je porý lepší než PREDNISON, ANOPYRIN, Píchala jsem CLEXANE…opravdu se dává hodně a podporuje uhnízdění!!!Hodně holčinám pomohl.Taky jsem zobala ESTROFEM a samozřejmě UTROGESTAN. Můži to poslat mojí zprávu…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.7.12 12:19

:hug:děkuji moooc…ja estrofeny taky mam, ale ted mi napsal jen clostik..a pak možna něco dopichnout, ale určo se ho zeptam.. :andel: za každe info budu mooooc rada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.7.12 01:01
Ahojky, mooc Ti to přeju, taky mě to čeká. vůbec nevím do čeho jdu! :nevim:
@bejbyn píše:
Ahojky,máte některá zkušenosti s IVF a následným těhotenstvím po 40.roce věku?Mě bude letos 44,byla jsem na svém 1.IVF v ISCARE v Praze a hned napoprvé to vyšlo,ač mi tam dali jen 1 embryo.Jen mám strach,jak bude těhu probíhat,protože doktor mě hned předal do rizikové poradny.
Jinak ráda předám zkušenosti z ET,taky jsem netrpělivě čekala na test,ale už 11.den byl pozitivní. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
29.7.12 07:18

@Marcc Ahoj,vítám tě! A kdy tam jdeš? A kolik ti je, jestli se můžu zeptat. Máš už nějaké děti? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.7.12 22:16
@bejbyn píše:
@Marcc Ahoj,vítám tě! A kdy tam jdeš? A kolik ti je, jestli se můžu zeptat. Máš už nějaké děti? :mavam:

Ahoj, je mi 37 a mám jedno dítě ale mooc bych chtěla druhé a nějak se nám nedaří. No nevím kdy na to půjdu jěště termín nemám! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.7.12 22:17

A mooc děkuji za uvítání! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.