Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nika Shams Moc ti na mimíska držím palečky, uritě se dočkáš
![]()
Ahoj holky, mužu se přidat??letos mi bude 40 a chystam se na sve 8 IVF..teda 6×IVF a 1×KET..uzje to asi naposledy, tak snad to vyjde..je tady nekdo .kdo ma tako x pokusu??
@bublenudle Máš toho za sebou hodně, tak už by se snad mělo zadařit, kam ak chodíš do CAR? A to byli mražáčci jen na jeden KET? Mám hodně otázek…nezkoušeli njste darovaná vajíčka, když jich je asi dost málo?
@bublenudle Tady jsou holky, které toho mají také hodně zasebou, tak se přidej
Čeká nás 3.,4., 5… IVF
Ahojky, no darovane nechci…já mám embryjka kvalitní, vždy blastičky atd, ale bohužel se nechytnou…je to na nervy… ![]()
Promin, zapomněla jsem napsat..že,,chodím ted do Reprofitu Brno, obrovska spokojenost, pred tim do Repromedy, absolutne vyhozenych přes 200 tis a pokusy na pojistovnu…lituji, ze jsem tam zustala na 3IVF a Ket…ted chodim na minimalky ..mam i lepsi embryjka…v Repromede jsem dostavala 300iu gonalu denně a prd y toho, akorat pokažde větši učet…kam chodíš Ty???
![]()
@bublenudle Já je mám z Gennetu v Liberci…spokojenost…né tak moc veliká, byli jsme rozhodnuti pokud by nevyšel KET jít na 3IVF jinam. Každopádně mělajsi při stimulkách třeba Clexane..hodně se terd používá na zahnízdění…zkus se pozeptat ![]()
Opravdu?? ne, nikdy jsem ho nemela…dekuji za typ.ja mela jednou zibor a to je myslim na redeni krve…ted chci nechat udelat i AH..ten jsem taky jeste nemela..delame ICSI-PICI, PK ![]()
@bublenudle Já měla 4 měsíce HA, potom jsem brala MEDROL, je porý lepší než PREDNISON, ANOPYRIN, Píchala jsem CLEXANE…opravdu se dává hodně a podporuje uhnízdění!!!Hodně holčinám pomohl.Taky jsem zobala ESTROFEM a samozřejmě UTROGESTAN. Můži to poslat mojí zprávu…:)
děkuji moooc…ja estrofeny taky mam, ale ted mi napsal jen clostik..a pak možna něco dopichnout, ale určo se ho zeptam..
za každe info budu mooooc rada ![]()
@bejbyn píše:
Ahojky,máte některá zkušenosti s IVF a následným těhotenstvím po 40.roce věku?Mě bude letos 44,byla jsem na svém 1.IVF v ISCARE v Praze a hned napoprvé to vyšlo,ač mi tam dali jen 1 embryo.Jen mám strach,jak bude těhu probíhat,protože doktor mě hned předal do rizikové poradny.
Jinak ráda předám zkušenosti z ET,taky jsem netrpělivě čekala na test,ale už 11.den byl pozitivní.
@Marcc Ahoj,vítám tě! A kdy tam jdeš? A kolik ti je, jestli se můžu zeptat. Máš už nějaké děti? ![]()
@bejbyn píše:
@Marcc Ahoj,vítám tě! A kdy tam jdeš? A kolik ti je, jestli se můžu zeptat. Máš už nějaké děti?
Ahoj, je mi 37 a mám jedno dítě ale mooc bych chtěla druhé a nějak se nám nedaří. No nevím kdy na to půjdu jěště termín nemám! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Darovaná vajíčka jsme zamítli… nejde jen o finance, zkrátka to ne.
Hodně štěstí