Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, jak pak se máme takhle v pondělí ráno!!!
Já nic moc furt mám hrozně zaražený nos tak, že mě bolí hrozně hlava a jsem taková celá chcípla už týden!!! ![]()
Sisi zkušenosti nemám tak, že ti asi nepomůžu!!!
rozárka87 píše:
Ahojky holky, jak pak se máme takhle v pondělí ráno!!!Já nic moc furt mám hrozně zaražený nos tak, že mě bolí hrozně hlava a jsem taková celá chcípla už týden!!!
Sisi zkušenosti nemám tak, že ti asi nepomůžu!!!
Ahojky na rymu zkus matovy caj a dej si do nej platek citronu. Je škoda, že s touhle zkušeností nemá nikdo žádnou praxi. Ale tak uvidim ve stredu kez ty ty testy nic neznamenaly. ![]()
Ahojky, dneska od rána mám furt hlad, a nemůžu se docpat. Ted jsem teda ještě dala müslityčku a do oběda snad už vydržím ![]()
Sisi a kolikátý den po ET jsi dělala testík? Pokud to bylo dřív jak 14 dní tak naděje tady je. Pokud 14 den, tak šance už jsou malé…taky záleží v jakém stadiu ti zaváděli embrijka, 3 nebo 5 ti denní?
sisi děkuji za radu ale opravdu nic nepomáhá!!!!Je to hrozný
!!! Musíš myslet pozitivně a bude to dobrý!!
h84 píše:
Ahojky, dneska od rána mám furt hlad, a nemůžu se docpat. Ted jsem teda ještě dala müslityčku a do oběda snad už vydržímSisi a kolikátý den po ET jsi dělala testík? Pokud to bylo dřív jak 14 dní tak naděje tady je. Pokud 14 den, tak šance už jsou malé…taky záleží v jakém stadiu ti zaváděli embrijka, 3 nebo 5 ti denní?
Dneska uz je to 16ctý den no nam embrijka zavadeli hned druhy den nebot jsme meli dozrale jen 3 vajicka a jedno se vubec nechytlo takze rikas ze spise druhej pokus njn co se da delat ![]()
rozárka87 píše:
sisi děkuji za radu ale opravdu nic nepomáhá!!!!Je to hrozný!!! Musíš myslet pozitivně a bude to dobrý!!
tak to jsem doufala az do dnes je skoda ze ted zas 3 mesice musis cekat clovek by to mel nejradeji rychle za s sebou. No jsem teda zvedava ![]()
no když byli takhle mladý ty embrijka, tak dokud není MS tak ještě šance je, tady na emiminu jsem se už taky dočetla že test negativní a 16 den z krve pozitivní, to čekání znám, u prvního IVF mi zarazili stimulku pro špatnou reakci a musela jsem čekat ty 3 měsíce , nakonec to byli 4 kvůli cystě, je to na palici. ![]()
to je divný holky já jsem na další pokus mohla hned další měsíc!! a vy musíte čekat tři měsíce?
h84 píše:
no když byli takhle mladý ty embrijka, tak dokud není MS tak ještě šance je, tady na emiminu jsem se už taky dočetla že test negativní a 16 den z krve pozitivní, to čekání znám, u prvního IVF mi zarazili stimulku pro špatnou reakci a musela jsem čekat ty 3 měsíce , nakonec to byli 4 kvůli cystě, je to na palici.
no je to des ze pak musis cekat tak dlouho a ted na tom jsi jak??? uz se zadarilo????
rozárka87 píše:
to je divný holky já jsem na další pokus mohla hned další měsíc!! a vy musíte čekat tři měsíce?
no takhle mi to rekl dr. a kamoska taky cekala tri mesice a byla jsi primo ivf??? a kde???
No uprimne na hlavu to je. Jeste ke vsemu jsem od 1.10 doma protoze delavam dvanactky jak ranni tak nocni a u lepidel takze doporucovali klidny rezim doma, ale co tu mas tak dlouho delat to uz nikdo neporadi
jsem rada ze dva mesice predtim jsme si poridili stene a s nim si tu ted dennne hraju ![]()
Ano měla jsem za sebou jeden pokus IVF a čekala jsem na další MS abych mohla začít znovu stimulovat!!! Doktor mi totiž řekl, že je zbytečný na něco čekat když jsem plná hormonů!! Do Sanusu do Jihlavi
rozárka87 píše:
Ano měla jsem za sebou jeden pokus IVF a čekala jsem na další MS abych mohla začít znovu stimulovat!!! Doktor mi totiž řekl, že je zbytečný na něco čekat když jsem plná hormonů!! Do Sanusu do Jihlavi
tak to ja jsem v Brně na Unice, tak to asi každej dělá jinak tak to jsi měla boží a měla jsi nějakéá embrijka zasmražený??? my bohužel dozrala nam jen 3 vajicka a z toho jedno to nezvladlo a ty dve nam zavedli. no my si asi budeme muset pockat ![]()
mrazáčky žádný nemáme naštěstí jsme žádný nepotřebovali!! Jsem 7tt těhotná
. Povedlo se nám normální cestou za ten měsíc čekání na další pokus!!! Jinka měli jsem tři dozrálí oplodnili se 2 a zvládlo to jenom jedno!!!
V našem CAR se po nepovedeném pokusu taky musí čekat, ale když jsem měla přerušnou stimulaci kvůli špatné reakci, tak jsem mohla začít hned po další MS. Všude se to dělá jinak, ale snad ví co dělají. Ono je možná lepší, když si tělo od těch hormonů trošku odpočine