IVF podzim 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
h84
182
24.10.11 12:16

No mě řekli že se nechávají ty vaječníky po stimulce odpočinout 3 měs. proto, že to je obrovská zátěž, tak kvůli organismu aby si odpočinul a tak.

jinak mě se zadařilo hned při dalším pokusu, tedka čekám na utz. :-) snad vše dobře dopadne:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
24.10.11 12:17

H: ty jsi mě tím hladem nakazila :mrgreen: , oběd mívám až kolem 2., ale už mám hlad, tak si musím zajít pro nějakou sladkost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
24.10.11 12:22

no já už jedu od rána od čtyř to mě ten hlad vzbudil vždycky si něco vezmu, a za hodinu umírám takovým tím vlčím hladem, tedka jsem si dala polívku s houskou a už tady nic nemám a furt mám hlad, jak já vydržim do konce pracovní doby nevim :nevim: zase nechci být jak sud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.10.11 12:38
rozárka87 píše:
mrazáčky žádný nemáme naštěstí jsme žádný nepotřebovali!! Jsem 7tt těhotná :srdce: . Povedlo se nám normální cestou za ten měsíc čekání na další pokus!!! Jinka měli jsem tři dozrálí oplodnili se 2 a zvládlo to jenom jedno!!!

no me dozrali 3 a dve jakz takz a tak mi je zavedli tak to jste meli super ze nakonec normalni cestou a jakej jste meli spermiograf u nas nic moc tak hned doporucili ivf. to jsi stastna jak bleska co ja bych teda byla :-) to ti preji a pak jeste dalsi a dalsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.10.11 12:41
h84 píše:
No mě řekli že se nechávají ty vaječníky po stimulce odpočinout 3 měs. proto, že to je obrovská zátěž, tak kvůli organismu aby si odpočinul a tak.jinak mě se zadařilo hned při dalším pokusu, tedka čekám na utz. :-) snad vše dobře dopadne:mavam:

tak to ti preji moc, moc ted uz budes mit lepsi starustky s nakupovanim na to se muj taky ted tesil no tak uvidime na krvi a pak se uvidi asi znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
24.10.11 12:45

spermiograf máme na jedničku!!! Jsem šťastná jako blecha ale furt tomu tak nějak nevěřím kdyby mě neboleli prsa a neměla tak hrozně zacpaný nos tak tomu nevěřím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.10.11 13:04
rozárka87 píše:
spermiograf máme na jedničku!!! Jsem šťastná jako blecha ale furt tomu tak nějak nevěřím kdyby mě neboleli prsa a neměla tak hrozně zacpaný nos tak tomu nevěřím!!!

tak to budte radi my bohuzel i spermo meli nic moc. tak ono to k tomu patri az na ten nos :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
24.10.11 13:08

i ten nos k tomu patří!!! taky jsem tomu nevěřila ale je to tak protože všechny sliznice v tvém těle jsou až o polovinu víc prokrvovány ale většinou to buď po třetím měsíci zmizí a nebo po porodu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.10.11 13:19
rozárka87 píše:
i ten nos k tomu patří!!! taky jsem tomu nevěřila ale je to tak protože všechny sliznice v tvém těle jsou až o polovinu víc prokrvovány ale většinou to buď po třetím měsíci zmizí a nebo po porodu!!!

aha to se budu mit na co tesit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
24.10.11 13:24

neboj třeba na to trpět nebudeš!!! taky bych radši brala ranní nevolnosti nebo něco jiného než ten zacpaný nos!!!! Protože z toho mě opravdu bolí hrozně hlava a připadám si jak kdyby mi měla každou chvíli prasknout!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.10.11 14:28
rozárka87 píše:
neboj třeba na to trpět nebudeš!!! taky bych radši brala ranní nevolnosti nebo něco jiného než ten zacpaný nos!!!! Protože z toho mě opravdu bolí hrozně hlava a připadám si jak kdyby mi měla každou chvíli prasknout!!!!

jj to ti verim a to vazne na to nic nezabira??? to musi byt des. no nic zatim mizim musim jeste zehlit :-) at myslim na neco jinyho tak zatim papa a at se ti dari a at se brzo dockas prazdneho nosu papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
24.10.11 18:03

Sisi bohužel nezabírá doporučují ti inhalovat a koupit si kapky s mořskou solí a nic víc pro tebe nemůžou udělat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.10.11 10:04

Ahoj holky, Rozi jenom moje vsuvka k tomu nosu. :-D .Tohle jsem taky měla hned od začátku, jsem o tomhle příznaku vůbec nevěděla :mrgreen: .je to srandovní,co? Přišlo to dřív než ty nevolnost. A neměň to za ranní nevolnost, to je děsný, to je snad ten nos lepší. Ale neboj ono to časem přejde. mě teda ještě úplně ne,ale omezilo se to jen na občasný smrkání…Tak držím pěsti na utz!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
25.10.11 16:01

Ahojky Nerví srandovní to teda je, akorát furt přemýšlím jestli stým mam někam jít a nebo jestli to mám prostě vydržet!!!! Ty jsi stým někde byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
26.10.11 07:55

Ahoj holky, jak se máte?
Rozi už s tou rýmou nejsi sama, taky jsem ji dneska dostala, celou noc jsem nemohla spát, jak jsem měla plnej nos :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí