Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bobda No já už se rozhodla, ale bojím se toho negativního výsledku.
@baluuu8 tož salátkem by se snad nějaká ta slzička dala zamáčknout
já zas třeba nebrečím, když dostanu menses, ale když nevyjde tahle možnost, tak pak už nevím, co pomůže. To je asi to, co mě děsí.
@Kyslíková Já jsem viděla dvakrát ducha a taky jsem se neubránila a radovala se… Já jdu do CARu příštím pondělí, tak jsme na tom skoro stejně. To dáme!!
Budem stříhat metr… ![]()
@baluuu8 píše:
@peluche![]()
![]()
No tak vidím, že je to všude stejný… U nás taky lítaj testy ať otevřej jakej chceš šuplík v koupelně…
![]()
@peluche Klíííd, tato možnost vyjde.
Doktoři jsou machři, co všechno dneska dokážou… A my se nesmíme na to tak moc upínat. Když nevyjde 1. IVF, tak druhá určitě… Já pořád pročítám nějaký grafy a výroční zprávy a jako úspěšnost je dobrá… To klapne. ![]()
@peluche
já do dnešního dne jsem byla taky statečná, ani slzička, ale co se týče IVF myslím, že to na mě padne. Dávám do toho hodně naděje ![]()
@baluuu8 já už stříhám, jsem na nervy v práci a ještě máme zítra poradu
Oni ví, jak mi to čekání na CAR zpříjemnit ![]()
@Macina13 to bude asi záležet na to, jestli o svátcích makají..
@bobda Já když přijela naposled mrcha jsem si pobrečela u tohoto a pak mi bylo dobře…
http://www.youtube.com/watch?…
@Kyslíková Jj, taky to mám v práci vyloženě suprový.
Ale tu chvilku už to tam vydržíme, no ni? ![]()
@baluuu8
Každý se s negativním výsledkem vypořádává po svém… Já inseminaci moc nevěřím, takže bílé testy jsem brala v pohodě
@bobda Já jsem tomu celkem věřila právě… Ještě když jsem měla po clostíku vždycky takový krásný folíky… ![]()
@baluuu8
já clostík nebrala a folík vždy jen jeden, ale jsem zase ráda, že se zatím ničim nedopuji, ale stejně mě to čeká ![]()
@bobda No já jsem z toho taky nebyla nadšená. Ani můj přítel, když jsem mu předčítala nežádoucí účinky clostíku jako deprese a plešatění. ![]()
@baluuu8 o plešatění po clostilu mi ani nemluv!! Měla jsem dávkování 1-1-1 a dost se mi zvětšilo čelo..už mi tam vlasy rostou zpátky, ale ve vaně, když jsem viděla jak plavou pryč a nebo ráno na polštáři, tak se mi chtělo brečet…Jsem zvědavá, co mě čeká po injekcích, to budu vyloženě krasavice - samozřejmě počítám, že moje pleť si zas začne hrát na puberťačku
![]()