Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@moniik Ahoj, asi půjdeš 10DC na UTZ, ale i to se mi zdá dost brzy
Ses měla zeptat, co ti pak budou dělat ![]()
Ahoj, vítám všechny nové příchozí ![]()
jinak holky, já si píchám injekce /nechtělo se me investovat do pera-u nás za pero chtěla 1300kc ale já bych měla mít 2 takže 2600kc chci peníze investovat do něčeho jiného /myslim třeba ISCI a tak../ a za injekce jsem doplácela 21kč.
žádná hrůza to není. ani žádný složitý míchání. prostě se smíchají jedna ampulka s vodou a druhá s práškem. nic složitýho. to zvládne každej ![]()
@Kačudis namíchat bych to taky dokázala..ale VRAZIT si to do těla
![]()
To jo…ale to pero si taky musíš vrazit
ale možná kdybych nedělala zdravotní sestru tak bych si asi taky vybrala to pero…
@Kačudis Já to z finančního hlediska vidím taky na injekce. Sice nejsem zdravotní sestra, ale viděla jsem všechny díly Doktorky Quinnové. ![]()
Doktorka Quinnová určitě pera neměla, to je fakt
Já zase koukám už na 10. sérii Chirurgů, tak ty injekce možná ještě zvážim. I když podle seriálu zvládnu i tu nejtěžší kardiooperaci, tak injekce je přeci jen taková vyšší dívčí.. ![]()
Holky ja se nemuzu ani divat, kdyz mi pichali pregnyl a to jsem kolikrat ani necitila, takze u me urcite pero…
@moniik Nazdárek, vítej.
@raduzaa No prý nebudem jen samý vpich, ale ještě se nám k tomu začne rýsovat řádná lysina a možná nějaký ten bíbr - boží, ne? ![]()
Holky, takze tema dnesniho dne je PERO nebo uz su zase pozadu ![]()
Za me teda rozhodne to pero a pichat me bude muz ![]()
@Kačudis píše:
Ahoj, vítám všechny nové příchozí![]()
jinak holky, já si píchám injekce /nechtělo se me investovat do pera-u nás za pero chtěla 1300kc ale já bych měla mít 2 takže 2600kc chci peníze investovat do něčeho jiného /myslim třeba ISCI a tak../ a za injekce jsem doplácela 21kč.
žádná hrůza to není. ani žádný složitý míchání. prostě se smíchají jedna ampulka s vodou a druhá s práškem. nic složitýho. to zvládne každej
A jak se cítíš?
@peluche to je super
lysinu beru, vzdycky sem mela rada serial navstevnici ![]()