Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macina13 prosím tě tušíš kolik stojí pregnil a případně ty injekce na zastavení praskání folikulů
@stiskoch za Pregnyl jsem neplatila nikdy nic. Je to na vyzrání vajíčka a následný prasknutí foliku, ale to praskání nastává až po 36 hodinách nebo tak nějak. Takže předpokládám, že ho píchnou dříve než na IUI.
@stiskoch ty jo, ještě 3 týdny čekat než to začne, to je vopruz, když do toho jdu, tak už chci hned ![]()
@Macina13
ja myslim, že nejhorší bude čekat těch 14dní po ET ![]()
@Kačudis píše:
já chodím do iscare…ale neschopenku už mám, byla jsem na laparce, tak mi jí nechala…ale myslím že je to od OPU…ale to záleží na tobě, jestli ji budeš chtít nebo si vezmeš dovolenou na pár dní…a jinak ke komu chodíš? ja ke kubínové ta je v pohodě
Ahoj, ja ji budu chtit, ikdyz vetsinou sem si brala dovcu. Ale radsi budu doma v klidu nez ve stresu v kanclu.
Kubinova me udelala IUI a pak sem byla minuly tyden u musilove a ta rekla IVF.
Ale obe dve byly moc hodny ![]()
Kubinova tam je dokdy?
Holky, půjde ještě některá z vás před IVF na srovnání kostrče nebo lymfomasáž?
@raduzaa jak do kdy? jako před vánocema? myslim, že 21.12.se dělájí poslední ET.
@Macina13 Ten Pregnyl se píchá do zadku, ne? A to mě taky nechaj, ať si to píchnu sama? ![]()
@Macina13 Nad tou kostrčí jsem přemýšlela, ale lymfodrenáž by byla asi o 100 % příjemnější…
Nevím, no… Ty jdeš na něco?