Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@peluche já vím, ale zatím to má průběh jako vždycky, žádná změna. Tak už mám nervy na dranc ![]()
@Kačudis nemyslím si že by ti nerostly vůbec snížili ti dávku takže se tam musí něco dít
snaž se na to nemyslet a jak říkám já je necítila do konce stimulace tak zachovej klid a chladnou hlavu miminko chce klidnou maminku ne vystresovanou
určitě je vše v pořádku a zítra ti doktor bude hlasit jak máš krásné vajucha
![]()
@markyj to si piš že mám pravdu zrovna jsem četla na jedné diskusi že tam holka taky začala špinit po pár dnech a ještě ted špiní a hlavně je těhotná tak jako ty
![]()
@markyj píše:
@peluche já vím, ale zatím to má průběh jako vždycky, žádná změna. Tak už mám nervy na dranc
Já ti to věřím a nechci předstírat, že se nad to budu umět povznést a nepropadnu panice. Ale až začnu propadat těmhle stavům, budu ráda, pokud mi tady ženské řeknou, ať neblbnu. Tak hlavu vzhůru a nepropadat předčasně smutkům ![]()
Příspěvek upraven 14.11.13 v 13:14
@Kačudis píše:
@peluche no asi bych radši měla bolesti, abych věděla že se něco děje…
Však se může dít, aniž bys musela trpět, neboj nic, zítra tam uvidíš regiment černých ďourek ![]()
Hlavne vy tady jste vsechny moc fajn!!! Tak ne, ze az otehotnite tak na nas chudaky zanevrete..
Souhlas, máme tu samé fajn ženy
No a třeba nebude na koho zanevřít
![]()
@Kyslíková já už odmítám být v diskuzi zase posledňáček ledňáček. Nám všem se to musí a musí povést!
Jinak šef mi dluží penize a byli jsme domluvení, že mi to dá vše naráz, že je potřebuju nutně
a vybodl se na mě, dal mi sotva půlku z dluhu
. Tohle doprošování je hrůza.
@markyj ještě nesmutni, jedna holčina z druhé diskuze měla po ET celou dobu bolesti jako by to měla dostat, pozdějí i křeče, bolest vaječníků, tahání v podbřišku a byla zoufalá a nakonec objevila //
@Macina13 @peluche @Kyslíková Holky jsou to nervy. Pro odlehčení tématu a zkrácení chvíle při čekání…Máte nějaký statistiky kolik dětí se v % rodí z IVF v ČR? Docela by mě to zajímalo. já žadný info nemám.
@tinanina tak to nevím, já jen znám statistiku z našeho CARU na 100 embryotransferu 55 prosperujích těhu, takže nějakých 55%. Takže každá druhá má buď nejšťastnější den v životě nebo si vytáhla černýho Petra…
@tinanina u nás v caru je to kolem 40%..ale tak asi záleží s jakým problémem tam jdete.
Nějak to zvládnem. Jak říká muj gynekolog, děti budou - ne hned, ne bez mojí pomoci, ale budou! A to je hlavní!!! ![]()
Já jsem spíš myslela, jako kolik procent z dětí co se narodí v čr je ze zkumavky. Počítám tedy už ty úspěšný IVF - narozený děti. Abych si dokázala představit kolik holek prochází tímhle hnusem, stresem, stimulacemi, transfery jako my.