Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A o vuli cvicit radsi ani nemluvim a to je muj manzel trener ve fitku:-D
@Kyslíková
No buď v klidu, já jsem cvičila naposled na gymplu… ![]()
@kačka121 no abych řekla pravdu, tak mě dost bolí břicho, tak jsem trochu skeptická, ale uvidíme třeba se bublinka zavrtává ![]()
Teď nevím, kdo se na to ptal, tak odpovídám všem a až teď, byly jsme si sednout s kámoškou a zhřešila jsem :-/ dala jsem si čokoládovou pěnu na pomerančích
, ale byla fakt uuuaaaaaa mňam.
Takže já půjdu na lymofomasáž i na mobilizaci kostrče cca pět dní před OPU.
Pregnyl se píchá do zadku, do svalu. V mém CARU mi dávají žádanku do nemocnice, protože laik by si to píchat sám neměl, do svalu to je prý nebezpečné.
Jinak já mám nahoře 5kg…,
@baluuu8 jj, já cvičím už Mojžišovou dlouho, ale na houbách v září jsem pěkně spadla na řiť, tak tam po dlouhý době radši zajdu.
A víte čeho se zas děsim? Že se mi tady v diskuzi začne líbit a vy všechny hned otěhotníte a já se zas půjdu klouzat. Čím víc se to blíží…uf. Stále odpočítávám dny. Už jen 5× do práce…a jdem do CARu..já bych tak chtěla posunout čas! ![]()
@Macina13
NE, teď se nám to ZAS nestane..že ne?
Jinak za to můžeš ty, nalákala jsi mě sem ![]()
@Macina13 @Kyslíková tak tohle přesně znám taky - už jsem byla ve dvou diskuzích a v obou jsem zůstala na vocet
![]()
@Kyslíková @Macina13 @peluche Holky nebojte
však nám to dopadne všem a pak si budem klabosit v jiné diskusi aneb těhotenství
uvídíte ![]()
@kačka121 píše:
@Kyslíková @Macina13 @peluche Holky nebojtevšak nám to dopadne všem a pak si budem klabosit v jiné diskusi aneb těhotenství
uvídíte
Holky, stejny obavy mam taky ![]()
Za chvilku to tu odstartuje s testováním a věřím tomu že do konce ledna budem všechny štastné jak blechy že máme dálnice
my prostě budem tvořit procenta uspěchů a je to
žádný negativa a hlavně musíme být hodné a ježíšek mám daruje ten náš vytoužený dáreček v podobě malý tečky v bříšku
![]()
@kačka121 píše:
Za chvilku to tu odstartuje s testováním a věřím tomu že do konce ledna budem všechny štastné jak blechy že máme dálnice![]()
my prostě budem tvořit procenta uspěchů a je to
žádný negativa a hlavně musíme být hodné a ježíšek mám daruje ten náš vytoužený dáreček v podobě malý tečky v bříšku
![]()
![]()
Jéžiš jak já bych chtěla zvyšovat procentní úspěšnost!!