IVF prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
14.11.13 09:28

Ahoj holky, poslední dávka píchnutá, 2 ultrazvuky přede mnou, další léky a v týdnu snad i opu :palec: mám už nervy, tak jsem i ráda, že o víkendu vypadneme do přírody ještě pryč a nebude tak čas na to myslet a pitvat se v tom
všem se nám musí zadařit a budeme si tu vystavovat testy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.11.13 09:31
@stiskoch píše:
Ahoj holky, poslední dávka píchnutá, 2 ultrazvuky přede mnou, další léky a v týdnu snad i opu :palec: mám už nervy, tak jsem i ráda, že o víkendu vypadneme do přírody ještě pryč a nebude tak čas na to myslet a pitvat se v tom
všem se nám musí zadařit a budeme si tu vystavovat testy :mavam:

No neke, tak to je fofr, krásný, držim všechno, co mám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
14.11.13 09:53

Holky, tak já budu asi mít první negativní zprávy v této diskusy, strašně mě bolí břicho a mám nějaký výtok, tak se bojím, že to zase zase zase zase nedopadlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
14.11.13 09:59

@stiskoch jéééé :hug: držím palečky ať to máš co nejdřív za sebou a vše dobře dopadne a moc se těším až budem čekat na to jak se ti vyvíjejí embryjka :palec: a budeš mít PK
@markyj dnes si nějaky patý šestý den po ET to nemusí ještě nic znamenat hlavně odpočivej a jak si měla starý embryjko? U mě to bylo tak že mi celou dobu nic nebylo a sedmý den jsem šla na záchod a jen trošičku krve čerstvé :,(. tak třeba se pořádně zakusuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
14.11.13 10:09

@kačka121 jj budeme mít PK, už bych to klidně přeskočila až k embryím ale hold si ještě musím počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
14.11.13 10:32

Holky já jsem dneska 5.den stimulace a nemám vůbec žádný bolesti na vaječníku, žádný příznaky stimulace, prostě vůbec nic. cítím se úplně normálně… je to normální abych neměla žádnou reakci na stimulaci :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
14.11.13 10:39

@Kačudis já cítím vaječníky, když mám plný močový měchýř a jdu na wc, jinak nevnímám žádné příznaky, jsem 6.den stimulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
14.11.13 10:48

@stiskoch v pátek jdu na UTZ tak jsem zvědavá jestli tam vůbec něco vyrostlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
14.11.13 11:04

@Kačudis já také :mavam: tak pak můžeme porovnat, co bereš za léky a jaké dávky? já puregon 150j 6dní a budou mi pravděpodobně ještě přidávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
14.11.13 11:05

@Kačudis ahoj :mavam: je to normální třeba ti pomaleji rostou já jsem necítila nic do konce stimulace měla jsem teda dlouhý protokol a původně mi doktor říkal že OPU bude 13 nebo 14 DC a nakonec jsem ho měla 16 Dc tak se neboj když ti porostou pomalu tak ti přidají léky a bude vše v pořádku uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.11.13 11:08
@markyj píše:
Holky, tak já budu asi mít první negativní zprávy v této diskusy, strašně mě bolí břicho a mám nějaký výtok, tak se bojím, že to zase zase zase zase nedopadlo :zed:

Neblbni, vždyť je ještě brzo na nějaké závěry! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.11.13 11:10
@Kačudis píše:
Holky já jsem dneska 5.den stimulace a nemám vůbec žádný bolesti na vaječníku, žádný příznaky stimulace, prostě vůbec nic. cítím se úplně normálně… je to normální abych neměla žádnou reakci na stimulaci :?: :?:

Uvidíš zítra na UTZ, buď ráda, že nemáš bolesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
14.11.13 11:15

@stiskoch beru Menogon první 3dny 225j /což se mi zdá docela dost oproti tobě / a ted´ 4 dny 150j a zíra k tomu mám Orgalutran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
14.11.13 11:18

@kačka121 tak doufám, že aspon trošku rostou. a není možný aby nerostly vůbec? už mě napadají hrozný myšlenky 8o no nemůžu se dočkat na zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
14.11.13 11:19

@peluche no asi bych radši měla bolesti, abych věděla že se něco děje… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie