Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, poslední dávka píchnutá, 2 ultrazvuky přede mnou, další léky a v týdnu snad i opu
mám už nervy, tak jsem i ráda, že o víkendu vypadneme do přírody ještě pryč a nebude tak čas na to myslet a pitvat se v tom
všem se nám musí zadařit a budeme si tu vystavovat testy ![]()
@stiskoch píše:
Ahoj holky, poslední dávka píchnutá, 2 ultrazvuky přede mnou, další léky a v týdnu snad i opumám už nervy, tak jsem i ráda, že o víkendu vypadneme do přírody ještě pryč a nebude tak čas na to myslet a pitvat se v tom
všem se nám musí zadařit a budeme si tu vystavovat testy
No neke, tak to je fofr, krásný, držim všechno, co mám ![]()
Holky, tak já budu asi mít první negativní zprávy v této diskusy, strašně mě bolí břicho a mám nějaký výtok, tak se bojím, že to zase zase zase zase nedopadlo ![]()
@stiskoch jéééé
držím palečky ať to máš co nejdřív za sebou a vše dobře dopadne a moc se těším až budem čekat na to jak se ti vyvíjejí embryjka
a budeš mít PK
@markyj dnes si nějaky patý šestý den po ET to nemusí ještě nic znamenat hlavně odpočivej a jak si měla starý embryjko? U mě to bylo tak že mi celou dobu nic nebylo a sedmý den jsem šla na záchod a jen trošičku krve čerstvé
. tak třeba se pořádně zakusuje
@kačka121 jj budeme mít PK, už bych to klidně přeskočila až k embryím ale hold si ještě musím počkat
Holky já jsem dneska 5.den stimulace a nemám vůbec žádný bolesti na vaječníku, žádný příznaky stimulace, prostě vůbec nic. cítím se úplně normálně… je to normální abych neměla žádnou reakci na stimulaci
![]()
@Kačudis já cítím vaječníky, když mám plný močový měchýř a jdu na wc, jinak nevnímám žádné příznaky, jsem 6.den stimulace
@stiskoch v pátek jdu na UTZ tak jsem zvědavá jestli tam vůbec něco vyrostlo ![]()
@Kačudis já také
tak pak můžeme porovnat, co bereš za léky a jaké dávky? já puregon 150j 6dní a budou mi pravděpodobně ještě přidávat
@Kačudis ahoj
je to normální třeba ti pomaleji rostou já jsem necítila nic do konce stimulace měla jsem teda dlouhý protokol a původně mi doktor říkal že OPU bude 13 nebo 14 DC a nakonec jsem ho měla 16 Dc tak se neboj když ti porostou pomalu tak ti přidají léky a bude vše v pořádku uvidíš ![]()
@markyj píše:
Holky, tak já budu asi mít první negativní zprávy v této diskusy, strašně mě bolí břicho a mám nějaký výtok, tak se bojím, že to zase zase zase zase nedopadlo
Neblbni, vždyť je ještě brzo na nějaké závěry! ![]()
@Kačudis píše:
Holky já jsem dneska 5.den stimulace a nemám vůbec žádný bolesti na vaječníku, žádný příznaky stimulace, prostě vůbec nic. cítím se úplně normálně… je to normální abych neměla žádnou reakci na stimulaci![]()
Uvidíš zítra na UTZ, buď ráda, že nemáš bolesti ![]()
@stiskoch beru Menogon první 3dny 225j /což se mi zdá docela dost oproti tobě / a ted´ 4 dny 150j a zíra k tomu mám Orgalutran.
@kačka121 tak doufám, že aspon trošku rostou. a není možný aby nerostly vůbec? už mě napadají hrozný myšlenky
no nemůžu se dočkat na zítra…
@peluche no asi bych radši měla bolesti, abych věděla že se něco děje… ![]()