Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8
pregnyl se píchá do špíčku na bříšku a píchají ti ho v Caru..
Holky hledám tady nějaké info o mateřské.. Nevíte od kdy se počítá?
No teda, vás dočítat to je peklo! ![]()
Zdravim všechny krasavice, špekaté, kníraté i plešaté
![]()
Po dnešní poradě mám sto chutí běžet do CARu ihned a prosit je na kolenou ať mi napíšou neschopenku už od zítřka
Ale odpočítávám..ještě 6 pracovních dní a půjdu do caru..ještě 6..
@bobda na mateřskou se nastupuje 6-8 týdnů před plánovaným porodem a sama si můžeš určit kdy..
@Macina13 Super zprávy a kdy tedy začínáte, když už bude s pojišťovnou vše OK? ![]()
@baluuu8 píše:
@Macina13 Ten Pregnyl se píchá do zadku, ne? A to mě taky nechaj, ať si to píchnu sama?
já jsem si pregnyl píchala sama a do břicha když to tak vezmu tak jsem všechny injekce kolem IVF měla do břicha většinu jsem si píchala sama ale občas když jsem byla na kontrole tak mi něco píchla aji sestřička a taky do břicha
@kačka121 Tak to je dobrý, do zadku by se mi to asi píchalo hůř…
Ale taky by to nějak šlo… A ty jsi byla kdy na IVF?
@baluuu8 já jsem byla v srpnu a 2. září jsem měla ET ten nedopadl ![]()
To mě moc mrzí, @kačka121 .. A teď se chystáš k dalšímu IVF?
@baluuu8 ted jdu na Ket máme ještě nějaký zmrzlinky tak snad to teď vyjde. říkám si že se to nepovedlo protože jsem v sobě měla strašně moc hormonů a krom toho když mi zavaděli tečku tak doktor říkal že mám kolem dělohy tekutinu a zvětšený vaječníky tak třeba proto se mimišek nezavrtal. uvidíme teď dala jsem si pauzu abych se vyčistila od těch hormonu a te'd to snad dopadne
@kačka121 Tak to asi opravdu nebyla vhodná „konstalace“, když jsi nebyla 100% v pořádku.
Moc moc držím pěsti, aby se zmrzlince u tebe líbilo. ![]()
@baluuu8 taky si říkám ale věřila jsem doktorovi. Ono se totiž říká že i když máš slabý OHSS tak to v některých případech i pomůže. u mě to tak nebylo ![]()
já si myslím že tentokrát to dopadne. teď jsem trochu znejistile na jedný diskuzi jsem četla že když nemáš ovulaci tak nedělají KET tak se teď bojím aby se mi to jěště neprotáhlo. Když jsem volala na kliniku tak mi o tom nic neřekli a to jsem je upozorňovala že nemám ovulaci tak uvidím
@kačka121 Já nevím teda, ale nezdá se mi to… Je přece spousta že, které nemají ovulaci a právě proto jdou na IVF…
Nemyslím, že by to byla podmínka KETu. A kdy jdeš do CARu?
@baluuu8 mám zavolat až to dostanu ted v pátek bych to měla dostat ale většinou mám týden zpoždění a nebo to pro změnu nedostanu vůbec tak počkám do příštího pátku a když potvora nepřijde zajdu na gyn pro včelku do zadku. jakmile to dostanu tak 14DC mám dorazit do CAR na UTZ