Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mě se zda že ty protokoly dělá každý car podle svého zvyku. Např. já chodím do iscare a ještě jsem tady nenašla, že by někomu dali dlouhý.
@tinanina no u apolináře jsem po celou dobu snažení a měla jsem dlouhý protokol a ted krátký,, tak nevím co by mohlo přijít po dalším nezdaru,,, super krátký?
Dobré odpoledne mě ještě napadlo k těm protokolům tak všichni píšete že to máte pravidelný já měla dlouhy a MS pravidelnou teda nemám kdyz nedostanu injekci tak to nedostanu jednou jsem to nemela pul roku
Tak už začínám mít ze zítřka celkem nervy, už abych šla spát a zaspala to, jinak jsem se vážila a prozatím váha ukazuje přírůstek váhy cca 1kg, takže super
holky jíte nějaké těhu vitamíny nebo plánujete? případně jaké?
Já jsem brala kyselinu listovou od MAXE a teď jsem si koupili femibion 800 že to jsou vitamíny před těhu aby se pak mimi vyvíjelo tak jak má
@stiskoch ja piju Nosifol na podporu vajecniku, nez mi to poradil gynekolog tak jsem brala femibion, budu v nem pokracovat v tehotenstvi.
@baluuu8 píše:
@peluche No přesně! Ve středu namasíruju bicepsy a jdu na doktorku! Teď tady ještě čtu v papíru, co mi dala ta sestra, že prej 2-3 dny pře OPU mám být v CARu ubytovaná, aby nedošlo k předčasné ovulaci…No to je báječná vyhlídka…
stáhni si s sebou všechny díly doktorky kvínové ![]()
@tinanina já taky iscare a taky mám krátký. máš nějaké další postřehy od nich
?
@raduzaa Takže dnes jsem byla na kontrole a dostala jsem taky krátký protokol, budu píchat od 1.12. puregon. Proč vybrali krátký jsem se neptala. Ty už pícháš?
@tinanina čekám na 1DC a to bude příští týden - čtvrtek/pátek (snad)
kolik tě stály hormony a u koho jsi byla?