Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kačudis aha, já měla kontroly dvě, pátek i dnes, tak uvidíš co vyfasuješ ve středu, večer si dáme vědět snad bude obě funkční
@stiskoch teda to koukám co jsi všechno nafasovala tak držím palečky a už se těším na další info
@Kačudis ty kontroly děla asi každá klinika jinak já jsem při stimulaci měla 4× odběr krve a 4× UTZ
@kačka121 no já měla jen jednou utz a krev žádnou
je to stejně zajímavé jak se to všude liší i když jde o stejnou věc
@stiskoch já byla na OPU a dostala jsem akorát utroš a měla jsem zavádět 2-0-2 a to bylo vše ![]()
@stiskoch píše:
@Kačudis a tebe už nekontrolovali?
já dostala pregnil 3000j na dnešní půlnoc, agulutin - injekčně až do tt 1*denně do svalu, to ale až po odběru píchat, estrofen 1-1-1 také po odběru, tak to třeba vše dostaneš až po opuantibiotika jsou doxybene 1-0-0 pouze dvě tablety a vaginální globule taky dvě, teď jsem vleza do tašky
Ježkoči
takových léků
@Kačudis o Jaržembovské jsem tu četla samou chválu. Ale holky psaly, že už moc nechce nové pacientky. Já už hlavně nechci k těm doktorkám (kromě Kubínové), u kterých jsem byla dosud.
@kačka121 utroš je dle mne něco jako ten agolutin co jsem dohledala a estrofen na sliznici
@stiskoch no to nevím,, utorgestan je přírodní estrogen který napomáhá funkci žlutého tělíska,, a agolutin je na vyvolání ms,, tak to asi nebude stejné ne
@stiskoch aha já bych měla mít sliznici v pořádku můj doktor na gyndě vždy říkál že jí mám ukazkově připravenou tak možná proto
jsem zvědavá jak to bude probíhat nyní už se nemůžu dočkat ![]()
@kačka121 asi to má každý car opravdu jinak, sliznici mívám v pořádku, ale spíš to chtějí pojistit, v pátek byla 6mm teď 8mm a ve středu teprve začínám brát ty podpůrné léky
@katkalaila co jsem dohledala tak se agolutin dává často při ivf právě místo utrogestanu ![]()
@peluche a se kterými doktorkami jsi nebyla spokojená? A proč? Já jsem byla 2 x u Turkový a zdála se mi OK. V úterý jdu k Jaržembovské.
@stiskoch aha tak to jsem vůbec netušila,,, tak děkuju za informaci
@katkalaila fakt nemáš za co,, sama v tom hrozně plavu a neustále visím na netu a hledám informace
@katkalaila píše:
@stiskoch no to nevím,, utorgestan je přírodní estrogen který napomáhá funkci žlutého tělíska,, a agolutin je na vyvolání ms,, tak to asi nebude stejné ne
Utrogestan i Agolutin jsou/obsahují progesteron ![]()
@peluche aha tak supe rmoc děkuju za informaci takže kdybych zobala utroš tak by to vyšlo na stejno,,,