Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@peluche ahoj, tak to MS dostaneme asi stejne
ja jdu do iscare vsak az 1.,2. DC. O kubinove sem to psala ja… Uz sem misto ni mela musilovou a ta byla taky super.
Ahoj holky tak jsem tu celý víkend nebyla
ale uspěšně jsem vás dočetla ![]()
@stiskoch @Kačudis moc vám držím palce aby ve středu dopadlo vše tak jak má a nedostaly jste OHSS a folikulky vám pěkně rostou
![]()
@katkalaila ahojky já chodím do Heliosu v Brně ![]()
@Kyslíková proč bys posouvala konzultaci to by nemělo vadit že si ji dostala třeba se ti to jěště uspíší ![]()
@baluuu8 mě při stimulce taky trošku boleli prsa ale ne moc naopak se mi ještě tak o číslo zvětšili prsa
ten můj z toho šílel ![]()
A JInak se musím pochlubit normálně jsem to dostala a to jsem měla jen dva dny zpoždění takže 1. prosince UTZ a přibližně pět dní na to si půjdu pro tu moji zmrzlinku
![]()
já mám z toho takovou radost už se nemůžu dočkat ![]()
Ahoj holky
vajíček přibylo min. 23, velikost krásná i 22mm, dnes o půlnoci píchám pregnil a ve středu opravdu OPU
je to tedy na celý den, ale určitě vás večer budu informovat, odhad doktora je i kolem 18 zralých vajíček na oplodnění, jinak jsem dostala nějaká antibiotika, která má brát i přítel a další tablety na zavádění na nějakou dezinfekci, a rovnou i další léky, ale ty budu píchat a polykat až po odběru ![]()
@raduzaa kde jsi, čoveče? jsme ani tu Kvínovou neprobraly
Jinak k té MS - já totiž nevím, kdy přesně MS dostanu, tak jsem se raději objednala už na to příští úterý. Musilová, říkáš, jo? u té jsem ještě nebyla. Tak pokud nebude Kubínová, budu to zkoušet k Musilové.
@kačka121 Krásné, nezapomeň nás pak informovat!
@stiskoch
Super. A kvůli čemu ta antibiotika a dezinfekce?
Ahojky holky, tak já byla dnes v caru pro agulitin injekci na vyvolání ms,, tak snad brzo dorazí, zároven jsem si vyřídila neschopenku takže ted už jen počkat na stimulku a pak hurá na opu hhh
stiskoch moc gratuluji k vajuchám teda fakt krásná velikost a ten počet waw.-))
No ještě k těm pokusům já taky myslela že se nepočítá ale dr mi řekl že ano,,,
![]()
@katkalaila píše:
No ještě k těm pokusům já taky myslela že se nepočítá ale dr mi řekl že ano,,,![]()
to mě teda mrzí, je to pech ![]()
@peluche přiznávám, že jsem se nijak moc nevyptávala
dezinfekce je kvůli následnému opu a antibiotika taky, ale proč přesně nevím
@stiskoch tyjoo to máš teda úrodičku
já doufám, že mi taky ještě přibydou a vyrostou…takže ve středu to máme stejně, pak si napíšem zážitky
to je zajímavé jak každý CAR to dělá jinak. já píchám pregnyl dneska v 20:00 a žádný antibiotika jsem nedostala. a léky jsem pak dotala už jen Utrogestan ale žádný píchání… ![]()
Dohledávala jsem: prevencí je přeléčení eventuelní poševní infekce před IVF cyklem a krátkodobá aplikace antibiotik.
@peluche jinak já jsem byla v pátek u Jaržembovský a ta je taky v pohodě. docela jsem se i zasmály ![]()
@peluche jj to je pech,, ale prý pak pojištovna schvaluju i 4 pokus ivf tak snad to bude ok a nebudeme ho potřebovat.-))
@Kačudis a tebe už nekontrolovali?
já dostala pregnil 3000j na dnešní půlnoc, agulutin - injekčně až do tt 1*denně do svalu, to ale až po odběru píchat, estrofen 1-1-1 také po odběru, tak to třeba vše dostaneš až po opu
antibiotika jsou doxybene 1-0-0 pouze dvě tablety a vaginální globule taky dvě, teď jsem vleza do tašky ![]()
@stiskoch ty jsi lékárna
ne nekontrolovali, byla jsem tam jen jednou v pátek, řekla že je to dobrý tak mě hned objednala na OPU.no uvidíme ve středu…