Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kulička26
To víš já si to nějak nepamatuju
a kolikátý den cyklu ti dělali transfer? Mě 21. Den takže dle poslední menstruace bych měla být 6+4, ale nikdo mi neřekl vůbec kolik jsem
Podle transferu 5+5, ale nvm no, nikdo mi nerekl přesně…
@IvcaaC pokud ti vkladali 5 dni stare embryo, je to jakobys mela normale ovulci cca 14. den. Takze si tak, jak ti uvadej kalkulacky ![]()
Jinak ja dnes byla na kontrole 7+3. Miminko 16mm, hematom mizi a vse vypada v poradku ![]()
@IvcaaC děkuju doufám že bude
i když podbrisek mě decentně poboliva
@IvcaaC 18 den cyklu jsem měla transfer dvou 5-ti denních embryjek ![]()
Mě dnes doktor právě řekl, ze dle ms jsem 6+4 ale dle ultrazvuku gestacni váček odpovídá 6+6
tak uvidíme, jak na tom budem zase v pondělí ![]()
@Sissinka27 dekuju
tobe drzim palce, abys v pripadne mimodelozniho nemusela prijit o nic, co bys jeste nekdy mohla potrebovat
a ikdyz ti preju, aby to dobre dopadlo. Radsi pocitej s tim horsim, ty hodnoty jsou opravdu nizky, ale jak vidis, zazraky se deji ![]()
@Lucie343 děkuju
já počítám s horší variantou a už ted mě to mrzí zároven bych si přála kdyby to mimco dohnalo a bylo to ok…vzdyt uz na zacatku byl zázrak že jsem měla krev pozitivní…doktor říkal že někdy se stává že je embryjko po rozmražení pomalejší…tak uvidíme v pátek
@Kulička26
Mě zatím neřekl vůbec nic, tak já nevím vůbec… Tak uvidime, hlavně ať je vše ok ![]()
Holky jak velké svinstvo je Estrofem a Utrogestan nevíte někdo? asi velké co?
@Zuzule2014 estrofem docela svinstvo je, ale furt je lepsi, nez pichane hormony pri ivf. Utrogestan zas takove vedlejsi ucinky nema. Ale porad je to umelej hormon a samozrejme je vzdy lepsi, kdyz ma zena hormony jen svoje. ![]()
Ahojky holky jak se cítíte podle poslední MS bych měla bejt 6+4 ale cítím se úplně dobře občas je mi špatně po jídle nebo sem tam unava ale jinak bych řekla bez priznakove jsem poprvé těhotna hcg v pondělí 7600j
@Perlička23 ahoj, já bych dnes měla byt 7+0..
poslední dny je mi tedy dost špatně od žaludku…prsa mě boli, ale to je vše…největší problém mám s tou nevolnosti ![]()
Ahoj holky.. Chci se zeptat 21.1.me čeká konzultace skrz umělé oplodnění. Chcem do toho s manželem jít 2× iui neúspěšně. Jak dlouho trvá léčba než se začne oplodnovat?? ![]()
@Katulina77 ja sla za mesic po posledni IUI, byl hotovy hromonalni profil, genetika, stitna zlata, imuno, moc. Myslim, ze vic nedelali.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.