IVF prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1186
4.1.21 17:23

@Kulička26
To víš já si to nějak nepamatuju :mrgreen: a kolikátý den cyklu ti dělali transfer? Mě 21. Den takže dle poslední menstruace bych měla být 6+4, ale nikdo mi neřekl vůbec kolik jsem
Podle transferu 5+5, ale nvm no, nikdo mi nerekl přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
4.1.21 17:26

@IvcaaC pokud ti vkladali 5 dni stare embryo, je to jakobys mela normale ovulci cca 14. den. Takze si tak, jak ti uvadej kalkulacky :)

Jinak ja dnes byla na kontrole 7+3. Miminko 16mm, hematom mizi a vse vypada v poradku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.21 17:43

@IvcaaC děkuju doufám že bude :hug: i když podbrisek mě decentně poboliva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.1.21 17:43

@IvcaaC 18 den cyklu jsem měla transfer dvou 5-ti denních embryjek :srdce:
Mě dnes doktor právě řekl, ze dle ms jsem 6+4 ale dle ultrazvuku gestacni váček odpovídá 6+6 :nevim: tak uvidíme, jak na tom budem zase v pondělí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.21 17:45

@Lucie343 jsem ráda že jste v pořádku už po tom všem :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
4.1.21 18:23

@Sissinka27 dekuju :srdce: tobe drzim palce, abys v pripadne mimodelozniho nemusela prijit o nic, co bys jeste nekdy mohla potrebovat :* a ikdyz ti preju, aby to dobre dopadlo. Radsi pocitej s tim horsim, ty hodnoty jsou opravdu nizky, ale jak vidis, zazraky se deji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.21 19:13

@Lucie343 děkuju :srdce: já počítám s horší variantou a už ted mě to mrzí zároven bych si přála kdyby to mimco dohnalo a bylo to ok…vzdyt uz na zacatku byl zázrak že jsem měla krev pozitivní…doktor říkal že někdy se stává že je embryjko po rozmražení pomalejší…tak uvidíme v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.1.21 20:40

@Lucie343
Super zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.1.21 20:43

@Kulička26
Mě zatím neřekl vůbec nic, tak já nevím vůbec… Tak uvidime, hlavně ať je vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
6.1.21 16:08

Holky jak velké svinstvo je Estrofem a Utrogestan nevíte někdo? asi velké co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
6.1.21 16:22

@Zuzule2014 estrofem docela svinstvo je, ale furt je lepsi, nez pichane hormony pri ivf. Utrogestan zas takove vedlejsi ucinky nema. Ale porad je to umelej hormon a samozrejme je vzdy lepsi, kdyz ma zena hormony jen svoje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.21 11:07

Ahojky holky jak se cítíte podle poslední MS bych měla bejt 6+4 ale cítím se úplně dobře občas je mi špatně po jídle nebo sem tam unava ale jinak bych řekla bez priznakove jsem poprvé těhotna hcg v pondělí 7600j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.1.21 12:17

@Perlička23 ahoj, já bych dnes měla byt 7+0.. :srdce: poslední dny je mi tedy dost špatně od žaludku…prsa mě boli, ale to je vše…největší problém mám s tou nevolnosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
7.1.21 16:42

Ahoj holky.. Chci se zeptat 21.1.me čeká konzultace skrz umělé oplodnění. Chcem do toho s manželem jít 2× iui neúspěšně. Jak dlouho trvá léčba než se začne oplodnovat?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.1.21 16:59

@Katulina77 ja sla za mesic po posledni IUI, byl hotovy hromonalni profil, genetika, stitna zlata, imuno, moc. Myslim, ze vic nedelali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.