Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 to mám taky udělané ale z května. Já pak měla pauzu stěhovali jsme se a svatba.. Chtěla jsem vypnout teď jdu 21.1.na konzultaci skrz to umělé tak si říkám kdyby to tak mohlo být.
@Katulina77 myslim si, ze dr pocka na Ms a pak hned udela ivf ![]()
@Lucie343 aha tak to bude až MS 15.2. Když tam jedu 21.1. Tak mě to zrovna bude končit.. Nemůžu se už dočkat kéž by to vyšlo
![]()
@Katulina77 pokud ti to bude koncit, tak si te pozve na kontrolni Uz pred ivf, aby videla(videl), zda ti roste sliznice, zda mas dominantni folikuly atd. Pak podle toho nastavi leky na ivf.
@Sissinka27
S bylo to vidět na UZ?
Tak alesponm nemusíš na operaci a příště to vyjde. Seber sílu, dnes si posmutni a zítra oprimisticky naplánuj další pokus
@Tvojeteta nedělal mi UZ ale hcg bylo jen 75 a už začínám krvácet.. Příští týden mám ještě kontrolu… Určitě posmutnim bolí to… Ale s manželem se nevzdavame a budeme bojovat dal
Biochemko lepší než mimiděložní! Vyhlases operaci a budeš fit. Sejdeme se na ket v únoru
Vlastně ty možná stihneš i leden!
@Tvojeteta doktor to bere uz jako těhotenství v pondělí jsem měla 382 a z pondělka to kleslo na 75…doktor mi říkal že si mám dát minimálně měsíc pauzu…takže spíš únor nebo březen
@Sissinka27
Však biochemický těhotenství jsi těhotná, jen potrácíš dřív než je to vidět na UZ…
Potrat je když ke to Na UZ videt, a uzrhne se to se sliznicí.
A neebo se najde váček bez akce a to je zamlklé těhotenství…
Ale pokaždý je ženská chvíli těhotná, jen to biochemický zní jako chemický…
@Sissinka27 je mi to lito, ale dalo se to cekat. Od zacatku to bylo cele spatne. Hlavni je, ze ti nemusi vzit vejcovod. A v dalsim pokusu bude vic stesti, uvidis! Drzim palce ![]()
@Sissinka27 je mi to moc líto 😔
Bohužel já taky už 3 den špiním, ale hnědá krev, ve čtvrtek mám jít na utz, přemýšlím jestli nepůjdu dřív 😏,no je to boj 😣
@Tvojeteta no mě přijde, že mě přestali bolet i prsa nebo už jsem blázen a hodně se pozoruji 🤷♀️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.