Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Missaanek ahoj, já měla ms za tři dny po vysazení léku a byla jako obvykle. Na ket jsem brala Estrofem a píchala Agolutin do zadku.
Holky teď jsem si dělala test odpoledne… Zítra jdu na kontrolu…co myslíte?
@Sissinka27 je slabší než si měla minule ne? Ale vem zase v potaz ze si jej děláš odpoledne
já bych nestresovala zbytečně
@Alenkaalca mno trošku je ale je dr. Max… No uvidíme zítra…na Nový rok jsem dělala z ranní moci a byl takovy
@Sissinka27
Hele asi bych 20. Den čekala silnější čárku, ale vem si, že ten tvůj lenoch ti vlastně ani pozitivní test neukázal, vyšlo to až z krve… tak asi nemá rád zimu a potřeboval se dlouho nahřivat, než jsi měla pozitivní test.. tak nestresuj, na kontrole to bude jasnější
@Tvojeteta asi máš pravdu no uvidíme zítra jen si moc přeji aby tam byl i po tom špinění a krvácení
@Sissinka27 lépe bych to asi nenapsali jak @Tvojeteta, nestresovat a nohy nahoru a odpočívat 🙂 verim tomu ze to vyjde
@Alenkaalca nohy nahoře už mám 4 dny právě že tím ustalo i to krvácení nebo větší špinění prsa cítím pořád a v podbřišek citim sem tam
Ahoj holky ![]()
Dnes jsem byla na kontrolním ultrazvuku a vše je jak by mělo byt…gestacni váček a jedno malé embryjko
srdeční akci jsme ještě neměli, ale za týden jdu znovu, tak už by prý mělo byt
podle termínu jsem 6+4 ale podle gestacniho váčku 6+6
Ahoj holky
já byla dnes na kontrole hcg z krve roste pomalu dnes jsem měla jen 382. 8a na ultrazvuku nic vidět nebylo…doktor říkal že bud je embryjko pomalejsí což po rozmražení se stává a nebo mám mimoděložní těhotenství…v patek jdu znova…bolesti podbřišku mám a spínění ustává tak uvidím…i když vcera večer byla jasná krev a bolest na levé straně jakoby na vaječníku…jsem z toho rozmrzelá
Příspěvek upraven 04.01.21 v 14:27
@Sissinka27
Tak to je jasný, hlavně abys nemusela na operaci s mimoděložním. Lepší kdyby to bylo jen biochemko a tys měla klid na další pokusy…
@Tvojeteta biochemko to asi není protože hcg roste… Když jsem měla biochemko tak hcg bylo tenkrát jen 48 a hrozně jsem krvacela a pak šlo hcg dolů… Uvidíme v pátek… Řekl mi že kdybych náhodou měla velké bolesti a krvácení okamžitě pohotovost… Snad je jen pomalejší a bude vse ok
@Sissinka27 budu držet palce aby bylo jen pomalejší… mimodelozni není nic příjemného prožila jsem si to 2×…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.