Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@šmoulililinka myslím si že nějakou skupinku na leden jsem zahlédla, ale nevím, jak přesně se jmenovala.. Jestli ivf leden2021 nebo let leden 2021 ![]()
@IvcaaC kdy jsi měla transfer? No já už zase nekrvácím, tu růžovou krev jsem měla jen na toaleťáku, asi tak 3×, teď už zase klid, do nemocnice mám prej jít až začnu fakt krvácet, ale já nekrvácím 🤷♀️ a teď zase mi je na 🤮jako každé odpoledne, tak doufám, že vše je ok a co ty? Přestalo to? Ještě po poslední návštěvě mi našla 2 myomy, ale fakt malé
@IvcaaC u tebe může fakt odejít bohužel to druhé, to se taky často stává, ale ten druhý bojovník bude v pohodě, neboj 😁kdy máš další kontrolu?
@Alenkaalca děkuji
a nevdávej to ještě já už byla smířená že nic a takovehle prekvapko…a kdy jdeš na krev? budu ti držet pěsti a dej vědět ![]()
@Sissinka27 děkuji doufám v to aby to vyšlo. Na krev jdu až 4.1. Tak uvidím ❤️️ A určitě dam jak to dopadlo 🙂
@Alenkaalca jeeee to ja jdu na ultrazvuk 4.1 přeji ti aby ti to vyslo
![]()
@IvcaaC takže jsem jela na pohotovost, protože jsem měla hnědou sraženinu, byl tam primář a holky je to tam
tluče nám i srdíčko ❤️️jinak tam nic nevidí co by způsobilo špiněni
@BarunkaS09
Já měla transfer 9.12… Tak to mám radost za tebe že tluče
od rána nastesti nic maximálně nahnedly výtok tak doufam, že už to snad bude v poradku, ale snažím se být v klidu i když pro mě je to na palici ![]()
@BarunkaS09
Na další kontrolu jdu 4.1… Kdy jsi měla transfer ty? ![]()
@Sissinka27
Děkuji moc
také jdu 4.1 na další utz tak snad nám to dopadne dobře ![]()
@Lucie343 díky moc, snad už jo, musím mu věřit :smiling_face_with3_hearts:
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.