IVF prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
27.12.20 12:23

Kontrolní ultrazvuk přes stimulací

Holky, byly jste pokaždé na kontrolním ultrazvuku před stimulací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.12.20 15:01

Ahojky holky tak já dnes začala krvácet :-( byla jsem v nemocnici a dělal mi ultrazvuk a vypadá to že se nejspíše jedno pustilo nejspíše bojím se aby se nepustilo i to druhé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
27.12.20 15:22

@IvcaaC
Hele, že se jedno pustí je docela běžný, aspoň tam to jedno bude mít dost místa. To se nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.12.20 15:34

@Tvojeteta
No bojím se aby se nepustilo i to druhé furt krvacim.. Mám z toho nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
27.12.20 16:08

@IvcaaC
Já to držím palce. Ozvi se jak jsi dopadla, čeká tě plánovaný UZ, ne? Dopadne to dobře. Hlavně klid!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
27.12.20 18:04

@IvcaaC neboj bude to dobrý, vím jak ti je, já jsem byla v úterý v nemocnici, zítra jdu ke svému dr na utz, držím palce a kolik bereš utrogestanu? Ještě si kup ascorutin, vím, že to není nějaký zázrak, ale dala mi to dr v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.12.20 18:43

Slabý test??

Ahojky holky, mohu poprosit o názor? Vím, že mi žádná nedokážete přesně říct a pouze čas ukáže, ale 17.12. Jsem byla na KET. Už 6. Den jsem měla test pozitivní - měla jsem příznaky a už na sobě poznám, kdy se embryo chytlo, tak proto jsem testovala brzo. Teď jsem dělala testy co 2. Den a nemám pocit, že nějak sílí :think: hlavně se mi dost snížila bolest prsou a zase mě už dva dny bolí břicho, jako bohužel dost :( strašně jsem z toho špatná, protože v říjnu jsem měla biochemické a tohle byl náš poslední mrazáček. Vrchní test je dnešní a spodní předevčírem. Zítra zkusím zase test. Děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
27.12.20 19:03

@Blajenka
Hele testy vypadají dobře… můžou to být jen nervy! Kdy jdeš na krev? Ale pravdou je, že ženská intuice je silná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.12.20 19:04

@IvcaaC moc držím palce a myslím na Tebe! :andel: Určitě to ten jeden bojovník zvládne a udrží se! Šampion :palec:
Dej vědět jak jsi na tom :srdce: kdy mas další ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.12.20 19:19

@Tvojeteta na krev jdu 30.12., ale bohužel to nevidím moc nadějně :,( snad se strašně pletu a teď mi nezbývá jen čekat :zed: byla jsem v pohodě, začala se i trochu radovat, ale v den očekávané MS začla bolest břicha a myslím, že to drží jen progesteron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
27.12.20 19:45

@Blajenka
Neději si drž, jen se pomalinku připravuj, kdyby to nevyšlo, ať tě to nesesekne moc…
Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.12.20 21:59

@Tvojeteta
Děkuji určitě se ozvu.. Jo jo zítra jsem měla jít do CAR tak snad to bude dobrý a udrží se to… Kdyby to šlo se nestresovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.12.20 22:00

@BarunkaS09
Utrogestan beru 2-2-2. Děkuji moc snad to zítra bude dobré a udrží se to.. Jsou to nervy :zed: ty jsi taky byla kvůli krvácení? Kolikátý den jsi?

Příspěvek upraven 27.12.20 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
27.12.20 22:04

@IvcaaC
Tak je jasný, že se to lehce napíše a hůř udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
27.12.20 22:06

@Kulička26
Děkuji moc.. Mám kontrolu zítra v CAR, ale jelikož jsem se vyděsila tak jsem jela do nemocnice. Modlím se aby se druhé udrželo a bojoval bojovnicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.