Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, byly jste pokaždé na kontrolním ultrazvuku před stimulací?
Ahojky holky tak já dnes začala krvácet
byla jsem v nemocnici a dělal mi ultrazvuk a vypadá to že se nejspíše jedno pustilo nejspíše bojím se aby se nepustilo i to druhé ![]()
@IvcaaC
Hele, že se jedno pustí je docela běžný, aspoň tam to jedno bude mít dost místa. To se nepustí.
@Tvojeteta
No bojím se aby se nepustilo i to druhé furt krvacim.. Mám z toho nervy…
@IvcaaC
Já to držím palce. Ozvi se jak jsi dopadla, čeká tě plánovaný UZ, ne? Dopadne to dobře. Hlavně klid!!!
@IvcaaC neboj bude to dobrý, vím jak ti je, já jsem byla v úterý v nemocnici, zítra jdu ke svému dr na utz, držím palce a kolik bereš utrogestanu? Ještě si kup ascorutin, vím, že to není nějaký zázrak, ale dala mi to dr v nemocnici
Ahojky holky, mohu poprosit o názor? Vím, že mi žádná nedokážete přesně říct a pouze čas ukáže, ale 17.12. Jsem byla na KET. Už 6. Den jsem měla test pozitivní - měla jsem příznaky a už na sobě poznám, kdy se embryo chytlo, tak proto jsem testovala brzo. Teď jsem dělala testy co 2. Den a nemám pocit, že nějak sílí
hlavně se mi dost snížila bolest prsou a zase mě už dva dny bolí břicho, jako bohužel dost
strašně jsem z toho špatná, protože v říjnu jsem měla biochemické a tohle byl náš poslední mrazáček. Vrchní test je dnešní a spodní předevčírem. Zítra zkusím zase test. Děkuji ![]()
@Blajenka
Hele testy vypadají dobře… můžou to být jen nervy! Kdy jdeš na krev? Ale pravdou je, že ženská intuice je silná!
@IvcaaC moc držím palce a myslím na Tebe!
Určitě to ten jeden bojovník zvládne a udrží se! Šampion ![]()
Dej vědět jak jsi na tom
kdy mas další ultrazvuk?
@Tvojeteta na krev jdu 30.12., ale bohužel to nevidím moc nadějně
snad se strašně pletu a teď mi nezbývá jen čekat
byla jsem v pohodě, začala se i trochu radovat, ale v den očekávané MS začla bolest břicha a myslím, že to drží jen progesteron
@Blajenka
Neději si drž, jen se pomalinku připravuj, kdyby to nevyšlo, ať tě to nesesekne moc…
Drž se!
@Tvojeteta
Děkuji určitě se ozvu.. Jo jo zítra jsem měla jít do CAR tak snad to bude dobrý a udrží se to… Kdyby to šlo se nestresovat ![]()
@BarunkaS09
Utrogestan beru 2-2-2. Děkuji moc snad to zítra bude dobré a udrží se to.. Jsou to nervy
ty jsi taky byla kvůli krvácení? Kolikátý den jsi?
Příspěvek upraven 27.12.20 v 22:06
@Kulička26
Děkuji moc.. Mám kontrolu zítra v CAR, ale jelikož jsem se vyděsila tak jsem jela do nemocnice. Modlím se aby se druhé udrželo a bojoval bojovnicek.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.