IVF prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
22.12.20 18:36

@Kajjja nam udělali v prvním CAR jen genetiku, pohlavně přenosné choroby, AMH, spermiogram a onemocnění stitne zlazy apod nemoci.

Po dvou neúspěšný pokusech jsme přešli jinam, kde nam dodělali imunologii a fragmentaci dna spermii a sla jsem na hysteroskopii.
V imunologii se přišlo na lehké protilátky proti manželovi a oba dva pozitivní na ureoplasmu. Mame ted atb a ja kortikoidy.

Věříme ze třetí pokus dopadne :andel: :srdce:

Určitě si toho vydupej co nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
22.12.20 19:07

@Emily28 tak uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
22.12.20 19:34

@Kajjja u nás je hlavní problém u manžela, dělali nám genetiku, mě imunilogii, profil a teď po dvou neúspěšných KET mě říkala dr. že by ještě zkusila Hysteroskopii, ale mě trošku odrazuje, že je to v celkové narkóze a že bereš hormony, ale asi mi stejně nic jiného nezbude, máme už jen 3 poslední embryjka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
22.12.20 19:43

@Mik.Martina ahojky, můžu se tě zeptat jak probíhala ta Hysteroskopie? jsem po dvou neúspěšných KET a dr.chce,abych to absolvovala, trošku se bojím, že to je v celkové narkóze a odrazuje mě, že bych zase do sebe ládovala hormony, tak by mě zajímalo, jak to celé probíhalo, klidně napiš SZ děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.12.20 00:22

Moc děkuji za odpověď, držím všem palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.12.20 10:09

14 den po KET

Dneska hodnota odběru krve je 568j. takže nám to krásné dvojnásobně stouplo…první odběr byl 240 j… :srdce:
5.1 jdeme na ultrazvuk, to už bude s největší pravděpodobnosti srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
23.12.20 10:20

Holky- krásné vánoce, my máme štědrý den už dnes, tak Vám taky všem chci popřát!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.12.20 12:47

@Kulička26
Krása gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.12.20 12:48

@Tvojeteta
Také přeji krásné Vánoce hlavně přeji zdraví a pohodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.12.20 13:08

@IvcaaC děkuju moc :srdce: jsem šťastná, ze to stoupá, jak má… :andel: takhle hezky aby to šlo ještě 8 měsíců, zejo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.12.20 13:10

Také přeji všem krásné vánoce a klidně prožití svátku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z0E
111
23.12.20 14:36

Ahoj holky, 11.12. jsem byla na KETu. Dnes tj. 12 den po KETu HCG hodnota 37,7. V laboratoři říkali, že je to hraniční hodnota a mám to konzultovat s lékařem. V mém caru mi to samozřejmě už neberou. Tak si hold 27.12. dojdu ještě na krev a uvidím co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
23.12.20 14:42

@Z0E
37,7? Nebo 377?
37.7 je málo.
Nevzdávej se, ale pomalu počítej spíš s biochemkem.
Ale třeba mají jiný testování…
Sílí ti test? To je důležitější než jedna hodnota… když to 27. Naroste, tak to bude dobrý!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z0E
111
23.12.20 14:59

37,7… Naposledy jsem testovala v pondělí a byl silnější než sobotu před tím. Bohužel test další už nemám. V lékárnách bylo lidí jak o božím těle a teď jsem bez auta, čekala jsem že hodnota HCG bude dostatečně vypovídající. No uvidím v kolik přijede manžel z práce, třeba bych ještě stihla zajet do lékárny.
Díky za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.12.20 18:48

@Zuzule2014
Byla jsem na Hysteroskopii dvakrat. Vzdy jsem si mela vzit nekolik Ibalginu pred zakrokem. Daji ti na prst snimac tepu, doktor provadel zakrok na vysetrovacim kresle…zavadi hadicku s kamerou a miniklestickami…odstrani, co tam nepatří nebo odebere vzorek na rozbor. Pak muzes krvacet a musis byt pod dozoren. Ale odchazela jsem po svych.
Je to neprijemny, ale da se to vydrzet.
Pokud uz ti vylozene jdou neco planovane odstranovat, tak by te mohli i uspat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.