Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@IvcaaC gratuluji!!!
já dnes HcG 240j
potvrzené to mám, ale pro klid duše si skocim ještě ve středu, ať vím, ze to roste
![]()
Holky nemáte zkušenost některá mám vodnaty výtok nevím co to znamená
Holky, všem vám držím pěstičky. ![]()
Mě čeká již třetí stimulace. Po prvních dvou bohužel není možné transferovat ani jedno embryo, jelikož všechny nesou translokaci, u které je přítel přenašeč. Chtěla bych se zeptat, zda s tímto máte některá zkušenost, i když bych ji samozřejmě žádné z vás nepřála. Děkuji moc za odpovědi
Ahoj holky, moc gratuluji těm co se zadařilo.
Mohla bych se zeptat, vy které berete estrogeny (já teda konkrétně sprej Lenzetto), ale klidně i jestli berete něco obdobného na sliznici, berete to nepretrzite i po transferu a když se nezadari i do dalšího? Nebo se to nějak vynechává? Mám po transferu 10. den, test negativní, ale menstruace nikde, estrogen mám brát určitě do krve co mám instrukce. Ale nebrání mi v menstruaci, nevíte?
Děkuji za odpověď ![]()
@Kajjja
Brání. Budeš brát do krve a pak podle výsledku buď necháš a nebo vysadíš. Pak odmenstruuješ ze spádu hormonů. A pak podle CAR buď navážeš na další KET a nebo dáš pauzu.
Holky asi to nedopadlo
dnes ráno test a ani náznak ducha
tak jsem tomu věřila..
Tak ja jsem v nemocnici s krvacenim. Ty vanocni zazraky asi nefunguji.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.