Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky nevim co to znamená ale dneska malinko špiním tak nevim jestli je to známka že : se to nepovedlo
břicho trochu pobolívá…večer jsem měla v posteli bolest jakoby měla prijít MS
@Perlička23 vůbec žádné. Jen mě bolí prsa, ale to už od transferu, takže bych spíš řekla, že to je léky.
@Sissinka27 tak to zkus
pokud jen špiníš, tak ještě není nic ztraceno ![]()
@Z0E zkusím odpoledne ted musím do práce neco zanest…tak je to jen na papiře..já doufám a děkuji ![]()
@Z0E mě právě taky nic jen první. Druhy den po ket jsem měla píchání a bolesti v krizi jinak nic a dneska vůbec už jsem 4 den.
@Perlička23 já neměla žádné píchání ani tahání, tak jsem si řekla, že z toho zase nic nebude a ejhle, zatím tam je a drží se
ve středu chci jít na krev, to budu 12. Den.
@Sissinka27 nevím, jestli tam něco budeš mít z odpolední moči, takhle brzo. Každopádně ti držím palce, ať se embryjko drží ![]()
Zoe
Super
já právě taky se bojím že zase nic měla jsem ket 2 embriy blastocisty avy?
@Perlička23 já mám jednu pětidenní blastocystu. Dvě mi lékař „zakázal“ jsem malá a štíhlá. Měla jsi ET?
@Z0E píše:
@Perlička23 já mám jednu pětidenní blastocystu. Dvě mi lékař „zakázal“ jsem malá a štíhlá. Měla jsi ET?
Ne měla. Jsem. Ket tak snad se Zadari ![]()
Holky mám otázku mám výtok ale hodně vodovy nevite co to je?
Ahojky holky tak jsem měla na naberu hcg více jak 400, jelikož to je ryvhlotest tak neví kolik přesně.. 28.12. Jdu na ultrazvuk, tak snad bude vše ok
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.